Şimdi Ara

Artes D712 Kullanıcıları,paylaşım,inceleme [Ana Konu] ...(EFSANE Tekrar stokta) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
20
Favori
94.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Orijinalden alıntı: ali277
    Arkadaşlar bu aletin Wifi sorunu çözüldümü firma tarafından ?
    Birde ağır grafikli oyunlarda nasıl başarı sağlıyor? Quad core Mali 400 gpu var ama daha önce android tablet almadım emin olamıyorum.
    Eğer herhangi bir sorunu yoksa bu cihazı sipariş etmek istiyorum.

Hocam wifi sorunu çözüldü diye belki bu yazılan 25. 30. belki 50. mesajdır
    Yüksek permormans gereken oyunlarda bile rahatlıkla takılmadan çalışıyor. Bazı oyunlar çalışmıyor çözünürlük farkından sanırım ama Most Wanted Gta gibi oyunlar rahatlıkla çalışıyor

Alırsak 2 sene civarı sorun çıkarmaz galiba quad core mali 400 azımsanacak bir güç değil

Wifi olayını birçok kez okudum ama yok root yok bilmem ne çok karıştırmışlar tam emin olmak istedim. Öneriyorsan siparişi vereceğim.

• quote:

quote:

Birde ağır grafikli oyunlarda nasıl başarı sağlıyor? Quad core Mali 400 gpu var ama daha önce android tablet almadım emin olamıyorum.

Yüksek permormans gereken oyunlarda bile rahatlıkla takılmadan çalışıyor. Bazı oyunlar çalışmıyor çözünürlük farkından sanırım ama Most Wanted Gta gibi oyunlar rahatlıkla çalışıyor

Ayrıca bu oyunlardaki sorun biraz saçma geldi, eğer böyleyse bütün 1280x800 çözünürlüklü tabletlerde oyunlar normal şekilde oynanamıyacak. Artesteknik açıklama yaparsa güzel olacak aslında.

• quote:

quote:

quote:

Alırsak 2 sene civarı sorun çıkarmaz galiba quad core mali 400 azımsanacak bir güç değil

Wifi olayını birçok kez okudum ama yok root yok bilmem ne çok karıştırmışlar tam emin olmak istedim. Öneriyorsan siparişi vereceğim.

hocam yeni romu yüklemek lazım oluyor wifi sorununu çözmek için yeni alan bazı arkadaşlar yeni romla beraber geldi diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum
    2 sene civarıda rahat götürür eğer ekranında felan sorun çıkmazsa çıkarsada 2 yıl garantili zaten firmada iyi ilgileniyor eğer sorun olursada @artesteknik hocamıza danışabilirsiniz. Ben öneriyorum ama yinede karar sizin

• @fenerliso

Teşekkürler hocam cevap için biraz daha düşünüp sipariş geçmeyi planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Ayrıca bu oyunlardaki sorun biraz saçma geldi, eğer böyleyse bütün 1280x800 çözünürlüklü tabletlerde oyunlar normal şekilde oynanamıyacak. Artesteknik açıklama yaparsa güzel olacak aslında.

Evet bir açıklama yapsa iyi olur @artesteknik hoca
  • quote:

@fenerliso

önemli değil hocam forumda bir konu daha var bu tabletle ilgili baya uzun isterseniz orayıda okuyabilirsiniz okumadıysanız
  • quote:

quote:

@fenerliso

önemli değil hocam forumda bir konu daha var bu tabletle ilgili baya uzun isterseniz orayıda okuyabilirsiniz okumadıysanız

Sonuna kadar okudum
    Tekrar bir göz atacağım. Daha önce tablet almadığım için bol araştırmak gerekiyor.

• Oyunlara update çıkar mutlaka.
  • arkadaşlar yeni roomu kurdum cihaz birazdaha hızlandı wifi çekim ise evin heryerinde full çekiyor şuan wifi gözle görülür gelişme oldu bu wifi sorununu artık kapatalım. gelelim yazılımlar konusuna arkadaşlar video oynatmaya müzik dinlemeye veyada çeşitli işler yapmak için hangi yazılımları kuruyorsunuz ve hangi oyunları önerirsiniz.. çeşitli püf noktaları bizimle paylaşın lütfen..
  • İşten güçten adamakıllı bir inceleyemedim, romda yukleyemedim. Bugün OTG kablo ile 8 GB USB flashdisk taktım ama görmedi. Herhangi bir ayarı falan varmı yoksa direkt görmesimi gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

İşten güçten adamakıllı bir inceleyemedim, romda yukleyemedim. Bugün OTG kablo ile 8 GB USB flashdisk taktım ama görmedi. Herhangi bir ayarı falan varmı yoksa direkt görmesimi gerekiyor?

otg ile flashı bağladıktan sonra uygulamalardan dosya yöneticisini seçmeniz lazım oradan flashı ve içerisindekileri görebilirsiniz.ayrıca bende d708 var ve 12gb lık 1080p iron man filmini takılmadan oynattı flash üzerinden.bu modelde de problem çıkmaması gerekir.
  • android wifi 802.11n 65mbps sorunu

802.11n (300 Mbps) çıkışlı bir TL-WR2543ND router cihazım var; modemin yanında D712 ve XPERIA P kablosuz ağa maksimum 65mbps ile bağlanıyor nedeni ne olabilir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: klncsln

android wifi 802.11n 65mbps sorunu

802.11n (300 Mbps) çıkışlı bir TL-WR2543ND router cihazım var; modemin yanında D712 ve XPERIA P kablosuz ağa maksimum 65mbps ile bağlanıyor nedeni ne olabilir acaba ?

300 mps uygun ve yüksek bağlantı koşullarında routerin bağlanabileceği en fazla değerdir.bu bütün cihazların 300mps bağlanabilmesi anlamı taşımaz.ayrıca 65 mps cihazınız için iyi bir değerdir.
  • Merhaba artes d712 konusuna başka bir tablet ile ilgili bir soru sormak istiyorum yanlış anlaşılmaz ise;

artes d821 ile artes d712 arasında kaldım, bazı özellikleri karşılaştırdım.

8" olması sebebi ile biraz daha d821 çekici geliyor.

Farkları nedir?

Birde artes d821 yerine artes d712 alan kullanıcılar sebeplerini söyleyebilirler mi sakıncası yoksa?
  • Merhabalar;
    İlk önce Artes D821 8" yani 4:3 ekrana sahip. Benim gibi film dizi ağırlıklı tablet arayanlar için ideal değil. Ayrıca 2xMALI 400 gpu işlemcisine sahip. Ekranı IPS değil. Kitap okumak, ders çalışmak için D821 ideal olabilir.

D712 ise standart 7" lerden farklı olarak 16:10 ratio oranına sahip. Filmler için istenen 16:9 dur. D712 de 4xMALI 400 GPU mevcut. Ekranı IPS. çözünürlüğü 1280x800. D821 ve birçok 7" tabletten daha yüksek, daha net görüntü veriyor.

Tabiki şunu da unutmamak lazım; ekran boyutu büyüdükçe ağırlık ve taşıma zorluğu da beraberinde gelecektir.

Umarım yazdıklarım size yardımcı olmuştur.
  • Arkadaslar Merhaba
    Ürünün ekranı 1280x800 dür. Farklı test programlarında farklı gorulebiliyor 1225 gibi bir çözünürlük zaten yok.
    oyun dosyalarını tekrar kontrol edebilirsiniz. Kuşku eden kullanıcılar var ise ekranın data sheeti paylasabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliens

Merhabalar;
    İlk önce Artes D821 8" yani 4:3 ekrana sahip. Benim gibi film dizi ağırlıklı tablet arayanlar için ideal değil. Ayrıca 2xMALI 400 gpu işlemcisine sahip. Ekranı IPS değil. Kitap okumak, ders çalışmak için D821 ideal olabilir.

D712 ise standart 7" lerden farklı olarak 16:10 ratio oranına sahip. Filmler için istenen 16:9 dur. D712 de 4xMALI 400 GPU mevcut. Ekranı IPS. çözünürlüğü 1280x800. D821 ve birçok 7" tabletten daha yüksek, daha net görüntü veriyor.

Tabiki şunu da unutmamak lazım; ekran boyutu büyüdükçe ağırlık ve taşıma zorluğu da beraberinde gelecektir.

Umarım yazdıklarım size yardımcı olmuştur.

hocam d821 wi-fi durumu nedir bilginiz varmı, sanırım onun arka kapakta anten bölümünde plastik kullanılmıştı. Birde cube u30gt mini ile d712 yi karşılaştırırsak kağıt üstünde d712 üstün fakat sizce kalite farkı varmıdır cube daha pahalı çünkü.

• Beyler bu rom yükleme ne kadar sürer 10 dk dir Loading Firmware yazisi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney
    hocam d821 wi-fi durumu nedir bilginiz varmı, sanırım onun arka kapakta anten bölümünde plastik kullanılmıştı. Birde cube u30gt mini ile d712 yi karşılaştırırsak kağıt üstünde d712 üstün fakat sizce kalite farkı varmıdır cube daha pahalı çünkü.

Bildiğim kadarıyla D821 de ciddi anlamda sıkıntı yaşayan olmadı. Zaten çin malı tablet alıpta bu sıkıntıları yaşamayan görmedim. Bütün forumlarda ufak tefek sıkıntılardan bahsediliyor. Dikkat etmeniz gereken en önemli konu tablet aldığınız firmanın ürünün arkasında durup durmadığı olmalıdır.

Cube u30gt mini kullanmadım. ama eşdeğer özelliklerde olduklarını biliyorum. Samsung Asus vb gibi marka ürünler almadıktan sonra, sadece kasa tasarımı farklı ürünlerden pahalı olanı almanın veya konuşmanın bir anlamı yok. ROM tasarımında farklılıklar göze çarpıyor. D712 orijinali ürün Pipo U1 Pro daha yeni bir ürün. Yeni güncellemelerle mutlaka daha stabil olacaktır. Aynı şey Cube ürünleri içinde geçerli.

Kısacası ürüne destek bulamadıktan sonra ucuzu pahalısı farketmiyor. Nihayetinde yeni bir pazar, emekleme aşamasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliens

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

Bildiğim kadarıyla D821 de ciddi anlamda sıkıntı yaşayan olmadı. Zaten çin malı tablet alıpta bu sıkıntıları yaşamayan görmedim. Bütün forumlarda ufak tefek sıkıntılardan bahsediliyor. Dikkat etmeniz gereken en önemli konu tablet aldığınız firmanın ürünün arkasında durup durmadığı olmalıdır.

Cube u30gt mini kullanmadım. ama eşdeğer özelliklerde olduklarını biliyorum. Samsung Asus vb gibi marka ürünler almadıktan sonra, sadece kasa tasarımı farklı ürünlerden pahalı olanı almanın veya konuşmanın bir anlamı yok. ROM tasarımında farklılıklar göze çarpıyor. D712 orijinali ürün Pipo U1 Pro daha yeni bir ürün. Yeni güncellemelerle mutlaka daha stabil olacaktır. Aynı şey Cube ürünleri içinde geçerli.

Kısacası ürüne destek bulamadıktan sonra ucuzu pahalısı farketmiyor. Nihayetinde yeni bir pazar, emekleme aşamasında.

haklısınız hocam, dün az kaldı a101'deki tableti almama sonra, forumdaki yorumlar aklıma geldi vazcaydım, adamlar 7'' 8'' fiyatına 9,7'' getirmişler kağıt üstünde şahane fakat işte destek olmayınca insan bile bile lades olmak istemiyor. Şu anda açıkçası benim güvenimi kazanmış tek firma artes'dir.D712 veya d821 ikisinden biri olucak inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakir Kemancı -- 5 Ocak 2013; 23:48:39 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.