Şimdi Ara

Artes D712 Kullanıcıları,paylaşım,inceleme [Ana Konu] ...(EFSANE Tekrar stokta) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
20
Favori
94.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @cmdlmn adlı arkadaşım senin ekrana üstten baskı olmuş o baskıdan dolayı sıvı birikmesi olmuş.. bunları eski hesap makinlerinin ekranına bastığımızdakine benzer bir durum var.. inşallah kalıcı bir hasar değildir tüm sıvı dağılıp normale döner. şuan kendi tabletimede baskı yaptım hafif üstten seninkine benzer bir durum oluştu ama elimi çekince bir kaç saniye sonra normale döndü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seaword

quote:

Orijinalden alıntı: Elektrox

@cmdlmn adlı arkadaşım senin ekrana üstten baskı olmuş o baskıdan dolayı sıvı birikmesi olmuş.. bunları eski hesap makinlerinin ekranına bastığımızdakine benzer bir durum var.. inşallah kalıcı bir hasar değildir tüm sıvı dağılıp normale döner. şuan kendi tabletimede baskı yaptım hafif üstten seninkine benzer bir durum oluştu ama elimi çekince bir kaç saniye sonra normale döndü...

Arkadaşa Katılmakla beraber sen yinede 3 4 gün bekle düzelmesse kargo firmalrı üstüne basınc yapmıs olabiliri yada satan firma yada artes yada cindeki firma :D İhtimal çok düzelmesse yenisii almaya çalış :)

İlginiz için teşekkürler arkadaşlar, biraz bekleyip görmek lazım inşallah düzelir de uğraştırmaz beni.

• Arkadaşlar be bu otg kablo ile flash diski takıyorum ama tablette göremiyorum. Ayarlardanda baktım ama hiç bir yerde yok. Anlayan biri tarif edebilirmi.
  • http://www.youtube.com/watch?v=-gYCXAb_sps
    KENDİ ÇEKİMİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 6 Ocak 2013; 14:44:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Arkadaşlar be bu otg kablo ile flash diski takıyorum ama tablette göremiyorum. Ayarlardanda baktım ama hiç bir yerde yok. Anlayan biri tarif edebilirmi.

Otg ile flashı bağladıktan sonra, tablette zaten mevcut olan "Explorer" programını açtığınızda resimdeki gibi en altta USB görünmüyor mu? Bu arada ekran sorunum tamamen çözüldü kendi kendine geçti.

Artes D712 Kullanıcıları,paylaşım,inceleme [Ana Konu] ...(EFSANE Tekrar stokta)

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptanbatu3527

cube mini mi arted d712 mi ?

aynı cevabı bende bekliyorum arkadaşlar ikisinin arasındaki farkları ve görüşünüzü belirtir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlantiel

quote:

aynı cevabı bende bekliyorum arkadaşlar ikisinin arasındaki farkları ve görüşünüzü belirtir misiniz?

Aynı şekilde bende cevap bekliyorum
    İki alette aynı sayılır.
  • bn cube daha yaknm ama :D
  • quote:

bn cube daha yaknm ama :D

DH de cubeteknik gibi bi üye var mı donanımhaberde destek sunuyormu mesela?
  • hiç bilmiorm eğer varsa haberm olsn :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmdlmn

quote:

Arkadaşlar be bu otg kablo ile flash diski takıyorum ama tablette göremiyorum. Ayarlardanda baktım ama hiç bir yerde yok. Anlayan biri tarif edebilirmi.

Otg ile flashı bağladıktan sonra, tablette zaten mevcut olan "Explorer" programını açtığınızda resimdeki gibi en altta USB görünmüyor mu? Bu arada ekran sorunum tamamen çözüldü kendi kendine geçti.

Usb ntfs ise cihaz rootlu ve marketten ntfs mount etmek icin uygulama yuklu olmalı...
    Ben de usb hub kullanmiyorum cihazla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

ok peki sn cube miniyi mi tavsiye edersn artesi mi

ben az daha d712 alıyordum. Ama alan arkadaşlar wi-fi problemi var dedi. Artes yetkilside doğruladı yılbaşından sonra sorunu çzöeceklermiş. Onun haricinde fiyat/performans ürünü, o fiyata alınabilecek en iyi tabletlerden biri diyebilirim.

Cube mini işlemci olarak biraz daha iyi ama grafik işlemcileri ikisindede aynı
    Artesin çözünürlüğü 1280x800 iken cube mini de 1024x600
    Ayrıca Artesin teknik servisi daha iyi görüdüğüm kadarı ile 2 yıl boyunca herhangi bir sorunda ücretsiz kargo ile gönderebiliyorsun ilgi ve alaka var cube nasıldır bilmiyorum.

Bunun haricinde pek bir fark göremedim. Ben olsam D712 yi alırdım ama wi-fi sorunu çözüldükten sonra.

Diye cevaplamıştım başka konuda, Ben wi-fi sorunu çözüldüğü için D712 yi aldım gayette memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 6 Ocak 2013; 16:05:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cmdlmn

quote:

Teşekkür ederim, halloldu. Şuan dosya transferini çözmeye çalışıyorum. Zamanla öğrenicez androidi.

• Artes D712 ve Cube U30GT mini arası farklar;

U30GTnin ekran çözünürlüğü 1024x600 yani d712den daha düşük(D712 1280x800)
    U30gtnin arkası plastik olarak görülüyor özelliklerinde; bu wifi için daha iyi olabilir ama ısınma konusunda ve meteryal kalitesi olarak baktığında sanki kötü gibi.
    Kağıt üzerinde u30gtnin pili daha ufak görülüyor kaynak: pandawill(3000mah D712nin 3250mah).
    Ayrıca cube aldığınızda nereden alacaksınız bilmiyorum ama artes gibi garantisi olmayacak sanırım?
    Yani genel olarak sanki D712 daha iyi gibi ama sanmıyorum ki ikisini de aldığınızda pişman olasınız çok yakın tabletler.
  • arkadaş haklı artesn ekran çöznrlüü daha ii artes alıorm karar verdm 3 eksenli sensör olsa da :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanbatu3527 -- 6 Ocak 2013; 17:32:41 >
  • Salı günü siparişi vereceğim, umarım bizdehesaplı'daki fiyatı kaçırmam. Okuduklarımdan anladığıma göre cihazdan şikayetçi olan yok sanırım şu ana kadar Peki sizce beyaz mı alayım siyah mı?
  • saol kardeşm. Siyah al bnce. Bu bizde hesaplı da kaç yıl garanti var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

Salı günü siparişi vereceğim, umarım bizdehesaplı'daki fiyatı kaçırmam. Okuduklarımdan anladığıma göre cihazdan şikayetçi olan yok sanırım şu ana kadar Peki sizce beyaz mı alayım siyah mı?

Zevk meselasei ama ben siyah almayı düşünüyorum siyah daha güzel geliyor :D

"Beyaz kir tutar, alma" demesini bekliyorum birilerinin Yok beyaz daha şık duruyor diyen olursa da beyazı alacağım

• Bende siyahını sipariş ettim 4 gibi.
    Kargo dahil 298 TL tuttu bizdehesaplı adlı siteden .
    Rom olayınıda öğrenirsek kaymak gibi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Salı günü siparişi vereceğim, umarım bizdehesaplı'daki fiyatı kaçırmam. Okuduklarımdan anladığıma göre cihazdan şikayetçi olan yok sanırım şu ana kadar Peki sizce beyaz mı alayım siyah mı?

Zevk meselasei ama ben siyah almayı düşünüyorum siyah daha güzel geliyor :D

"Beyaz kir tutar, alma" demesini bekliyorum birilerinin Yok beyaz daha şık duruyor diyen olursa da beyazı alacağım

beyaz kir tutar ama şıktır

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.