Şimdi Ara

Artes D712 Kullanıcıları,paylaşım,inceleme [Ana Konu] ...(EFSANE Tekrar stokta) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
20
Favori
94.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • satıcıdan satıcıa fark edio ama ondan sordm yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptanbatu3527

saol kardeşm. Siyah al bnce. Bu bizde hesaplı da kaç yıl garanti var

ARTES tabletleri nereden alırsanız alın garantisini ARTES CORPORATION firması veriyor. Garanti süresi 2 yıldır. Herhangi bir teknik sorunda ücretsiz firmaya kargolayabiliyorsunuz. O yüzden nerden aldığınız önemli değil.
  • Bu arada üst mesajlarda flash diski taktığımı ama tabletin görmediğini söylemiştim. Sonra @cmdlmn nickli arkadaş tarif etmişti ama sorun hala devam edince OTG kabloyu kontrol ettim. Kabloda sorun var. Flash disk tam oturmuyor. Bu benim için epey sıkıntı olacak. Artestekniğe kabloyu göndersem yenilerler umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenx68

benimde ilgimi çekti yeni mi çıktı bu tablet 4 çekirdek diyor mali gpuya ainollardan iyidir ozmnn ?

ekran kartının ainoldan iyi olması bir yana işlemciside mükemmel.yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

quote:

Orijinalden alıntı: Seaword

quote:

Salı günü siparişi vereceğim, umarım bizdehesaplı'daki fiyatı kaçırmam. Okuduklarımdan anladığıma göre cihazdan şikayetçi olan yok sanırım şu ana kadar Peki sizce beyaz mı alayım siyah mı?

Zevk meselasei ama ben siyah almayı düşünüyorum siyah daha güzel geliyor :D

"Beyaz kir tutar, alma" demesini bekliyorum birilerinin Yok beyaz daha şık duruyor diyen olursa da beyazı alacağım

benimki beyaz çok şık duruyor bence beyaz daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seaword

quote:

Salı günü siparişi vereceğim, umarım bizdehesaplı'daki fiyatı kaçırmam. Okuduklarımdan anladığıma göre cihazdan şikayetçi olan yok sanırım şu ana kadar Peki sizce beyaz mı alayım siyah mı?

Zevk meselasei ama ben siyah almayı düşünüyorum siyah daha güzel geliyor :D

"Beyaz kir tutar, alma" demesini bekliyorum birilerinin Yok beyaz daha şık duruyor diyen olursa da beyazı alacağım

benimki beyaz çok şık duruyor bence beyaz daha iyi

Ben de öyle düşünüyorum, teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Orijinalden alıntı: erenx68

benimde ilgimi çekti yeni mi çıktı bu tablet 4 çekirdek diyor mali gpuya ainollardan iyidir ozmnn ?

ekran kartının ainoldan iyi olması bir yana işlemciside mükemmel.yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin beni

http://www.youtube.com/watch?v=G2b0-_IkiTo bu ainol flame nin most wanted oynayışı çeken çakalmıs tünelde kasacağını bildiğinden çıkmış tam tünelin önünde
    buda benim çektiğim artes d712 ile görüntüyü 480 yapın en fazla okadar kameram dandikti amlogic dual maliyle rk3066 quad mali arasındaki farkı görünhttp://www.youtube.com/watch?v=-gYCXAb_sps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 6 Ocak 2013; 21:18:28 >

• Arkadaşlar an itibariyle modern combat 4 ü sorunsuz çalıştırdım.Şimdi Nova 3 Asphalt 7 i deneyeceğim.Bu arada Rockchip 3066 amlogicten daha performanslı oyunlarda ve grafik gerektiren işlemlerde yabancı forumlarda birçok testini okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faivelley

Arkadaşlar an itibariyle modern combat 4 ü sorunsuz çalıştırdım.Şimdi Nova 3 Asphalt 7 i deneyeceğim.Bu arada Rockchip 3066 amlogicten daha performanslı oyunlarda ve grafik gerektiren işlemlerde yabancı forumlarda birçok testini okudum.

modern combat 4 bendede yüklü sıkıntısız oynuyorum onun dışında büyük oyunlardan; gta vicecity, most wanted, realfutbol 2013, hereos or order&chaos u sıkıntısız oynuyorum. asphalt 7 de ise sensörleri görmüyor. nova 3 ü denemedim başka kaliteli oyunlar varsa paylaşırsanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Bu arada üst mesajlarda flash diski taktığımı ama tabletin görmediğini söylemiştim. Sonra @cmdlmn nickli arkadaş tarif etmişti ama sorun hala devam edince OTG kabloyu kontrol ettim. Kabloda sorun var. Flash disk tam oturmuyor. Bu benim için epey sıkıntı olacak. Artestekniğe kabloyu göndersem yenilerler umarım.

otg nin usb yuvasının içinde flash bellek hareket ediyorsa yani sabit değilse, otg nin usb ucunda iki taraflı içe doğru tırnaklar vardır.eğer o tırnakları çokta bastırmadan içe doğru iteklerseniz flash belleğin ucu o tırnaklara daha iyi yerleşecektir.
  • arkadaşlar yorumlara bakılırsa ürün tam bir f/p ürünü gibi görünüyor 1 haftaya kadar bende sipariş vereceğim ilk defa 7 inç düzeyinde bi tabletim olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahx

quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Bu arada üst mesajlarda flash diski taktığımı ama tabletin görmediğini söylemiştim. Sonra @cmdlmn nickli arkadaş tarif etmişti ama sorun hala devam edince OTG kabloyu kontrol ettim. Kabloda sorun var. Flash disk tam oturmuyor. Bu benim için epey sıkıntı olacak. Artestekniğe kabloyu göndersem yenilerler umarım.

otg nin usb yuvasının içinde flash bellek hareket ediyorsa yani sabit değilse, otg nin usb ucunda iki taraflı içe doğru tırnaklar vardır.eğer o tırnakları çokta bastırmadan içe doğru iteklerseniz flash belleğin ucu o tırnaklara daha iyi yerleşecektir.

Yok hocam denedim olmadı, artestekniğe mesaj ilettim, yeni kabloyla değişim istedim yardımcı olur inşallah.

• quote:

Arkadaşlar an itibariyle modern combat 4 ü sorunsuz çalıştırdım.Şimdi Nova 3 Asphalt 7 i deneyeceğim.Bu arada Rockchip 3066 amlogicten daha performanslı oyunlarda ve grafik gerektiren işlemlerde yabancı forumlarda birçok testini okudum.

asphalt 7 yi denersen sevinirim beim yukledim apk sensörü görmediyukledin ve çalışan apk yi benle paylaşırsan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

asphalt 7 yi denersen sevinirim beim yukledim apk sensörü görmediyukledin ve çalışan apk yi benle paylaşırsan sevinirim

bence bosuna yorma mc4 nova 7 flan sorunsuz seri çalışıyor hepsi wild bloodun apksini bulursanda sevinirim bu arada çünkü wild bloodun ya sd dosyasını nereye koyacagımı yapamadım yada yanlış apk yukledim upload etmiyor etse onuda çalıştıracağına eminim

• quote:

quote:

Denedim Asphalt 7 i sensör çalışmadı ama controlden oyunu sağ sol a dokunup döndürmeyi aktif ettim böylece oynadım hatta daha güzel oynanıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Denedim Asphalt 7 i sensör çalışmadı ama controlden oyunu sağ sol a dokunup döndürmeyi aktif ettim böylece oynadım hatta daha güzel oynanıyor.

most wanted pek ala çalışıyor asphalt 7 nin neyi var anlamadım most wanted asphalttan daha agır bi oyun zaten gameplaylerini izlediğimde hep sensör kullanmıyorlar okadar iyidegil sanırım oyunun sensörleri

• quote:

quote:

quote:

quote:

most wanted pek ala çalışıyor asphalt 7 nin neyi var anlamadım most wanted asphalttan daha agır bi oyun zaten gameplaylerini izlediğimde hep sensör kullanmıyorlar okadar iyidegil sanırım oyunun sensörleri

biri şöyle bişi yazmıs sensör sorunları için...
    dostum bende çalışıyor sadece sensör de sorunum var onun için uygun bir apk bulmaya çalışıyorum
    biraz google de araştır sd dosyasını indir o şekilde kurulum yapabilrsin
    ben desire hd için indirdigim sd dosyasını ve apk sini kurdum çalıştı

Sensör sorunu ortadan kalktı
    Ayarlardan ekrana girip coordinate system mi default yapınca düzeldi

denesene kardes ben diger oyunları yuklerken sildim çok oyun denedimde:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Grafik olarak Asphalt 7 Most Wanted'ın eline su dökemez bence oynanmasa çok çok büyük bir kayıp denilemez.

• siyahını kullanan arkadaşlar tabletin arka kapağı metalikmi yoksa siyah renkmi ? youtube videolarında siyah olanlar genellikle arkalı önlü komple siyah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

siyahını kullanan arkadaşlar tabletin arka kapağı metalikmi yoksa siyah renkmi ? youtube videolarında siyah olanlar genellikle arkalı önlü komple siyah.

youtubede bi benim videom var ki ondada siyah arkası gri metalic renk hani arabalarda olur ya simli gbi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.