Şimdi Ara

Artes D712 Kullanıcıları,paylaşım,inceleme [Ana Konu] ...(EFSANE Tekrar stokta) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
20
Favori
94.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanguney

siyahını kullanan arkadaşlar tabletin arka kapağı metalikmi yoksa siyah renkmi ? youtube videolarında siyah olanlar genellikle arkalı önlü komple siyah.

metalik hocam ama baktımı bence daha hoş . metalle siyahın birleşimi güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

siyahını kullanan arkadaşlar tabletin arka kapağı metalikmi yoksa siyah renkmi ? youtube videolarında siyah olanlar genellikle arkalı önlü komple siyah.

youtubede bi benim videom var ki ondada siyah arkası gri metalic renk hani arabalarda olur ya simli gbi

kadınların kullandığı kalın kalın simler değil yani araba rengi gbi metalic gri ama kaygan degil karbon fiber gbi anla işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

youtubede bi benim videom var ki ondada siyah arkası gri metalic renk hani arabalarda olur ya simli gbi

anladım hocam, pipo u1 olarak izlediğim videolardan bahsetmiştim, demek artesler fotoğraftaki gibi siyah gri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faivelley

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar an itibariyle modern combat 4 ü sorunsuz çalıştırdım.Şimdi Nova 3 Asphalt 7 i deneyeceğim.Bu arada Rockchip 3066 amlogicten daha performanslı oyunlarda ve grafik gerektiren işlemlerde yabancı forumlarda birçok testini okudum.

asphalt 7 yi denersen sevinirim beim yukledim apk sensörü görmediyukledin ve çalışan apk yi benle paylaşırsan sevinirim

Denedim Asphalt 7 i sensör çalışmadı ama controlden oyunu sağ sol a dokunup döndürmeyi aktif ettim böylece oynadım hatta daha güzel oynanıyor.

most wanted pek ala çalışıyor asphalt 7 nin neyi var anlamadım most wanted asphalttan daha agır bi oyun zaten gameplaylerini izlediğimde hep sensör kullanmıyorlar okadar iyidegil sanırım oyunun sensörleri

Grafik olarak Asphalt 7 Most Wanted'ın eline su dökemez bence oynanmasa çok çok büyük bir kayıp denilemez.

yinede dene kardeş:)içim rahatlamıo

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar an itibariyle modern combat 4 ü sorunsuz çalıştırdım.Şimdi Nova 3 Asphalt 7 i deneyeceğim.Bu arada Rockchip 3066 amlogicten daha performanslı oyunlarda ve grafik gerektiren işlemlerde yabancı forumlarda birçok testini okudum.

asphalt 7 yi denersen sevinirim beim yukledim apk sensörü görmediyukledin ve çalışan apk yi benle paylaşırsan sevinirim

Denedim Asphalt 7 i sensör çalışmadı ama controlden oyunu sağ sol a dokunup döndürmeyi aktif ettim böylece oynadım hatta daha güzel oynanıyor.

most wanted pek ala çalışıyor asphalt 7 nin neyi var anlamadım most wanted asphalttan daha agır bi oyun zaten gameplaylerini izlediğimde hep sensör kullanmıyorlar okadar iyidegil sanırım oyunun sensörleri

Grafik olarak Asphalt 7 Most Wanted'ın eline su dökemez bence oynanmasa çok çok büyük bir kayıp denilemez.

yinede dene kardeş:)içim rahatlamıo

Ayarlardan ekrana girip coordinate system mi default yapınca düzeldi ... demiş biri

• @wolferto

Hocam Ekran ayarlarında öyle birşey yok .
  • quote:

@wolferto

Hocam Ekran ayarlarında öyle birşey yok .

indirdim bile:( denicem bişiler bakalım

• Merhabalar;
    Bu tableti almayı düşünüyorum ama kafamdaki tek soru işareti wifi olayı, sorun çözüldü diyenler var ama bazı arkadaşlarda bu seferde kopmalar başladı diyorlar son durum nedir şimdi acaba?
  • Daha önce de artes d9702 almıştım fakat ekrandaki ışık titremesi yüzünden iade etmiştim bizdehesapli.com'a. Sağolsunlar hiçbir sıkıntı çıkarmadılar. Ben değişim için göndermiştim, onlar firmanın elinde o anda ürün olmadığından istersem iade alacaklarını söylemişlerdi. Tekrar tablet almak istedim. Ve yine artes'e güvendiğim için bu markadan yana tercihimi kullandım. Yalnız bir farkla, bu sefer 7 inch ekranlı d712 den sipariş verdim. Aynı siteden.

Ürün değiştirme sebebimi merak edenler olursa açıklayayım. Bir öncekini çok sevmiştim ama kader ayırdı bizi. Ayrıca bu sefer biraz ekstra masraf çıkınca o parayı toparlamak azcık sıkıntı oldu benim için. Ne zamandır daha küçük ekranlı tablet almayı düşünüyordum. Diğeri sırtüstü uzanıp kullanınca insanın elini yoruyordu tutacam diye. 8inch baktım ama tatmin etmedi beni değişik markaların özellikleri. Ben de ekran kalitesi ve ekran kartı farkından dolayı d821 yerine d712 siparişi verdim. Oyun epey oynarım ki sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum d712'de yine de nasip tabi ama inşallah tablette kitap falan okurken ekran boyutu sıkıntı olmaz. Yoksa ya geri gönderirim 7 gün içerisinde öyle kabul olmuyorsa da ankarada bu tabletin bir satıcısı olur. Tekrar d9702'ye dönerim az bekleyip.

Son olarak çinli tabletlerde sıkıntı çıkma ihtimalinin her zaman bulunmasından dolayı yurtdışından getirme işini güvensiz buluyorum. Burada olup da dışarıdan getiren firmalar tercihimdir. Hele bir de ilgi alakaları artes gibi ise bence daha ne olsun. Bu, bu markadan alacağım ikinci ürün. Yazımdan da farketmişsinizdir ki ilk tecrübemden gayet memnun kaldım. Diğer arkadaşlar da bahsetmiş ama bir destek de benden olsun

• ürünün beyaz rengini almayı düşünüyorum da ürünün ekranın yanındaki boşluklarda beyaz değil mi? arkası da gümüş renk galiba beyaz olanın? kullanan varsa beyaz rengini fotosunu atabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Rdv -- 7 Ocak 2013; 1:16:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Rdv

ürünün beyaz rengini almayı düşünüyorum da ürünün ekranın yanındaki boşluklarda beyaz değil mi? arkası da gümüş renk galiba beyaz olanın? kullanan varsa beyaz rengini fotosunu atabilir mi?

http://www.youtube.com/watch?v=7dIK7zJXZKM

Burada görüntü kalitesi çok da iyi değil ama fikir verir.

Bence beyaz renk çerçeveyi kalın göstermiş sanki.
  • Tabi siyaha nazaran.
  • Arkadaşlar bende 5800 var onla internet paylaşımı yapıp kullanabilirmiyim bu cihazda.
  • Beyaz olanında az önce sipariş ettim, bizdehesapli.com 'dan teslimat sürecini ürünle ilgili görüşlerimi belki kısa birde video çekimini ürün gelince yapacağım.

teslimat sırasında ya da üründe bi problem çıkmaz inşallah :)
  • Hdmi ile tv ye bağlıyorum cihazı ama ekrandan parmakla oyum oynamak sıkıntılı. Bluetooth bağlantılı bir oyun kolu tecrübe eden var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Hdmi ile tv ye bağlıyorum cihazı ama ekrandan parmakla oyum oynamak sıkıntılı. Bluetooth bağlantılı bir oyun kolu tecrübe eden var mı?

game pad kullanan arkadaşlar vardı yanlış hatırlamyorsam usb bağlantılı game pad kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasal

Daha önce de artes d9702 almıştım fakat ekrandaki ışık titremesi yüzünden iade etmiştim bizdehesapli.com'a. Sağolsunlar hiçbir sıkıntı çıkarmadılar. Ben değişim için göndermiştim, onlar firmanın elinde o anda ürün olmadığından istersem iade alacaklarını söylemişlerdi. Tekrar tablet almak istedim. Ve yine artes'e güvendiğim için bu markadan yana tercihimi kullandım. Yalnız bir farkla, bu sefer 7 inch ekranlı d712 den sipariş verdim. Aynı siteden.

Ürün değiştirme sebebimi merak edenler olursa açıklayayım. Bir öncekini çok sevmiştim ama kader ayırdı bizi. Ayrıca bu sefer biraz ekstra masraf çıkınca o parayı toparlamak azcık sıkıntı oldu benim için. Ne zamandır daha küçük ekranlı tablet almayı düşünüyordum. Diğeri sırtüstü uzanıp kullanınca insanın elini yoruyordu tutacam diye. 8inch baktım ama tatmin etmedi beni değişik markaların özellikleri. Ben de ekran kalitesi ve ekran kartı farkından dolayı d821 yerine d712 siparişi verdim. Oyun epey oynarım ki sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum d712'de yine de nasip tabi ama inşallah tablette kitap falan okurken ekran boyutu sıkıntı olmaz. Yoksa ya geri gönderirim 7 gün içerisinde öyle kabul olmuyorsa da ankarada bu tabletin bir satıcısı olur. Tekrar d9702'ye dönerim az bekleyip.

Son olarak çinli tabletlerde sıkıntı çıkma ihtimalinin her zaman bulunmasından dolayı yurtdışından getirme işini güvensiz buluyorum. Burada olup da dışarıdan getiren firmalar tercihimdir. Hele bir de ilgi alakaları artes gibi ise bence daha ne olsun. Bu, bu markadan alacağım ikinci ürün. Yazımdan da farketmişsinizdir ki ilk tecrübemden gayet memnun kaldım. Diğer arkadaşlar da bahsetmiş ama bir destek de benden olsun

hocam oyun oynarken bir sıkıntı çıkmaz kitap okurkende sıkıntı çıkmıyor yani istediğiniz türden bir tablet olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: desing

Arkadaşlar bende 5800 var onla internet paylaşımı yapıp kullanabilirmiyim bu cihazda.

Symbian internet tethering olayını addhoc yapabiliyor sadece. Android cihazlar da root edip wpa supplicant dosyasını modifiye etmeden addhoc ağları desteklemiyor. Teorik olarak biri wpa supplicant dosyasını bu cihaz için hallederse nokia 5800 den joiku programı ile paylaşıp tabletden 3g internete girebilirsin. Ama ben henüz yapanı görmedim... bluetooth ile deneyen var ama başarılı oldular mı bilemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afterdarq

quote:

Arkadaşlar bende 5800 var onla internet paylaşımı yapıp kullanabilirmiyim bu cihazda.

Symbian internet tethering olayını addhoc yapabiliyor sadece. Android cihazlar da root edip wpa supplicant dosyasını modifiye etmeden addhoc ağları desteklemiyor. Teorik olarak biri wpa supplicant dosyasını bu cihaz için hallederse nokia 5800 den joiku programı ile paylaşıp tabletden 3g internete girebilirsin. Ama ben henüz yapanı görmedim... bluetooth ile deneyen var ama başarılı oldular mı bilemiyorum.

Peki bu cihazlardan kullanan herkesin evinde wifi ve ya androidli bir telefon mu var ?.Buna bir çözüm bulmamız lazım ya yoksa her şey başa dönecek.Tüm android tabletlerdemi bu sorun var yoksa hepsimi böyle .örn/ Samsung tab 2 7inc

• quote:

Orijinalden alıntı: Afterdarq

quote:

benim yazın telefonumda internetten vardı joiko programı ile laptoptan girebiliyordum internete ama başka bir android telefon görmüyordu o bağlantıyı sadece laptop görüyordu tablet için hiç denemedim internetim yok çünkü telefonda

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.