Şimdi Ara

Artes D712 Kullanıcıları,paylaşım,inceleme [Ana Konu] ...(EFSANE Tekrar stokta) (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
20
Favori
94.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tableti bu gün garantiye verdim ne zaman gelir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakst

tableti bu gün garantiye verdim ne zaman gelir ?

artes tekniğe mesaj at bilgi verir hemşerim.çok mühim bir şahsiyet kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veilben

quote:

Orijinalden alıntı: breakst

tableti bu gün garantiye verdim ne zaman gelir ?

artes tekniğe mesaj at bilgi verir hemşerim.çok mühim bir şahsiyet kendisi.

veliben kardeşim, bak sen iyiden iyiye kafayı bozdun, yeter şu yazdığın saçmalıklar. sırf mesaj yazmış olmak mesaj sayını artırmak için muhalefet mesajlar atıp duruyorsun, bu eline birşey geçirmeyecek.

ben artes kullanıcısı olarak gayet memnunum çevremdeki birçok insana tavsiye ettim aldırdım veya kendim sattım. çok şükür biri dışında 47 cihazın hiçbirinde sorun çıkmadı. o da sağolsun servisteki arkadaşlar (kesinlikle tanımıyorum ordan kimseyi sadece telefonda konuştuğum kadar) gereğinden fazla ilgilendiler ve cihazın sorunu çözüldü. servis konusunda gayet ilgililer ne diğer marka tabletlerin servisi ne de ürünleri beş para etmiyor, günlerce peşlerinde koşuyorsunuz. burada bazı arkadaşlar sorun yaşıyor diye hemen kötü servis mi oluyor. herkese sorsak, servis kaç kişiye sorun çıkardılar dalavere yaptılar diye kimse beni kandırdılar diyemez verdiğim para boşa gitti diyemez, ya parasını almıştır yada ürünü değişmiştir. çok yakın zamanda bir tanıdığımın başka marka tableti ekranı yüzünden servise gitti kullanıcı hatası diyerek 100 lira servis parası aldılar. o da büyük marka ülkemizde. ama servis tırt. ürün pahalı servis yok nerede kaldı memnuniyet?

artes teknik kullanıcısına ve başta ufuk bey olmak üzere artes teknik çalışanlarının tümüne çok teşekkür ederim.

• Daha önce konuya mesaj atmıştım. 30 Ocak'ta yeğenime almıştım., 13 Şubat'ta dokunmatiği arızalandı, servise gönderdim, 2 hafta sonra geri geldi. Geri geldikten 2 hafta sonra yine arızalanmış dokunmatiği. Ben şimdi başka bir şehirde olduğum için kendim gönderemedim, onlar da ancak 2 gün önce gönderebilmişler tekrar servise. Şu anda takip sayfasında "teknik serviste" yazıyor.

İlk geldiğinde çok iyi demiştim. Ekran kalitesi, hızı falan çok iyiydi ama arıza yaptı işte. İlk defa Çin malı bir elektronik aldım, bir daha da almam.

Almışken parasını değil, kalitesini düşünün.
    Keşke almasaymışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre D -- 4 Nisan 2013; 15:33:33 >
  • Hala kimse yardım etmiyor. Kimse pipo romdan orjinale geçmedi mi yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Hala kimse yardım etmiyor. Kimse pipo romdan orjinale geçmedi mi yahu?

ilk sayfada yer alan orjinal romu indirip klasöre çıkar. cihazını tamamen kapat bilgisayara bağlamadan önce ses açma tuşuna basılı tutacaksın ve ardından usb kabloyu takacaksın, tablet usb boot moduna giriyor sonra indirdiğin dosyada bulunan driverleri tanıtmalısın, anlatıldığı gibi driver tanıtıp romunu yükleyebilirsin. daha detaylı istersen yaz, anlatırım. burada takıldığını düşündüğüm için çok detaylandırmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcehennet

quote:

ilk sayfada yer alan orjinal romu indirip klasöre çıkar. cihazını tamamen kapat bilgisayara bağlamadan önce ses açma tuşuna basılı tutacaksın ve ardından usb kabloyu takacaksın, tablet usb boot moduna giriyor sonra indirdiğin dosyada bulunan driverleri tanıtmalısın, anlatıldığı gibi driver tanıtıp romunu yükleyebilirsin. daha detaylı istersen yaz, anlatırım. burada takıldığını düşündüğüm için çok detaylandırmadım.

Teşekkürler ancak daha önce dediğim gibi o kısımları zaten yaptım ama sorun driverları tanımıyor. Windows 7'ye geri döndüğüm için dirverları tekrar tanıtmam gerekiyor. Ancak cihazı taktığımda direk olarak U1 diye tanımaya çalışıyor ve yükleyemedi diyor. Elle driver klasörünü gösterdiğimde ise yüklenemedi diyor. Yani pembe kısma dahi gelemedim daha.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler ancak daha önce dediğim gibi o kısımları zaten yaptım ama sorun driverları tanımıyor. Windows 7'ye geri döndüğüm için dirverları tekrar tanıtmam gerekiyor. Ancak cihazı taktığımda direk olarak U1 diye tanımaya çalışıyor ve yükleyemedi diyor. Elle driver klasörünü gösterdiğimde ise yüklenemedi diyor. Yani pembe kısma dahi gelemedim daha.

Ayarlardan geliştirici seçeneklerine bak orada usb hata ayıklaması var o açık ise kapat. O açıkken RKBatchTool çalışmıyor. Yani onun yanındaki driverları da tanımıyor. Ama root yapacaksan da olay tam tersi oluyor...

• eveet arkadaşlar yep yeni bir sorun ile karşı karşıyayız 4 gündür ne yaptıysa tabletin wi-fi sini açamıyorum.Ayarlardan aç diyorum kablosuz ağlar açılıyor diyor 5 dakika açmaya çalışıyor ve açılmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim.Tabletin fabrika ayarlarınada dönmek istemiyorum malesef.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emodog35

eveet arkadaşlar yep yeni bir sorun ile karşı karşıyayız 4 gündür ne yaptıysa tabletin wi-fi sini açamıyorum.Ayarlardan aç diyorum kablosuz ağlar açılıyor diyor 5 dakika açmaya çalışıyor ve açılmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim.Tabletin fabrika ayarlarınada dönmek istemiyorum malesef.

at çöpe gitsin.

fabrika ayarlarına geri dönüyor şuan eğer yine açılmaz ise atıcam çöpe hiç acımıcam

eveeet fabrika ayarlarına döndük ve yine olmadı artes d712 sahibi olmak isteyen arkadaşımız varsa karşıyaka çöplüğünden alabilir ürünü vatana millete hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emodog35 -- 5 Nisan 2013; 9:23:26 >

• quote:

quote:

quote:

eveet arkadaşlar yep yeni bir sorun ile karşı karşıyayız 4 gündür ne yaptıysa tabletin wi-fi sini açamıyorum.Ayarlardan aç diyorum kablosuz ağlar açılıyor diyor 5 dakika açmaya çalışıyor ve açılmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim.Tabletin fabrika ayarlarınada dönmek istemiyorum malesef.

at çöpe gitsin.

fabrika ayarlarına geri dönüyor şuan eğer yine açılmaz ise atıcam çöpe hiç acımıcam

eveeet fabrika ayarlarına döndük ve yine olmadı artes d712 sahibi olmak isteyen arkadaşımız varsa karşıyaka çöplüğünden alabilir ürünü vatana millete hayırlı olsun.

Yetkili servise göndermek gibi bir şey neden düşünmüyorsunuz? KArgoyu bile karşılıyorlar. İlle atacaksanız birine birine yollayın kullansın. İsraftır.

• quote:

Merhabalar;
    Belirttiğiniz sorunun çözümü için Arzu ederseniz Tableti Teknik Servisimize gönderim yapın.
    Teknik Servise gönderim ile ilgili olarak pm'den veya info@artescorp.com adresine mail atabilirsiniz.
    Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

Merhabalar;
    Belirttiğiniz sorunun çözümü için Arzu ederseniz Tableti Teknik Servisimize gönderim yapın.
    Teknik Servise gönderim ile ilgili olarak pm'den veya info@artescorp.com adresine mail atabilirsiniz.
    Teşekkürler...

artes saolasın seni gelmiycek sandım söylsene ne zaman çıkacak yeni yazılım

• quote:

Orijinalden alıntı: 007combatant

...
    Ayarlardan geliştirici seçeneklerine bak orada usb hata ayıklaması var o açık ise kapat. O açıkken RKBatchTool çalışmıyor. Yani onun yanındaki driverları da tanımıyor. Ama root yapacaksan da olay tam tersi oluyor...
    Malesef olmadı. Yine tanımadı. Setup şeklinde driver'ı veya yüklemenin başka yolu yok mudur?
  • quote:

quote:

quote:

bir yanlışın var. cihazı tamamen kapatıp ses açma tuşuna basılı tutarken usb kabloyu takarsan cihazın modelini değil direk işlemcinin modelini görür. örneğin RK30 olmaası gerekiyor veya RK29. herne yazılım atmış olursan ol sonuç değişmez, bunları yapınca işlemciye atar ve driverları tanıttıktan sonra RKBATCHTOOL direk pembeyi görür. birşeyleri eksik yapıyorsun muhtemelen tekrar denemeni tavsiye ederim. ;)

• quote:

....

bir yanlışın var. cihazı tamamen kapatıp ses açma tuşuna basılı tutarken usb kabloyu takarsan cihazın modelini değil direk işlemcinin modelini görür. örneğin RK30 olmaası gerekiyor veya RK29. herne yazılım atmış olursan ol sonuç değişmez, bunları yapınca işlemciye atar ve driverları tanıttıktan sonra RKBATCHTOOL direk pembeyi görür. birşeyleri eksik yapıyorsun muhtemelen tekrar denemeni tavsiye ederim. ;)

En sonunda oldu. Çok teşekkürler. Nokianın kısa kablosuyla başka bir usb'ye bağladım ve bu sefer gördü. Çok şükür yükledim. Saçmalamaya başlamıştı. Ara ara şarjı olduğu halde kapanıveriyordu. Hep %41de açılıyordu geri.

Şu gereksiz demo oyunları filan ne diye yüklemişler anlamıyorum. Full bile olsa istemiyorum ben oyun moyun. Kendim seçmeliyim ne yüklemek istiyorsam. Gömmüşler sisteme kaldırılmıyor hiçbiri. İnşallah yazılanları okuyorlardır. Çerçöple doldurmayın hatta mümkünse stock androide sadece yerelleştirme yaparak getirin. İlle bişey eklenecekse türkçe klavye eklenebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 5 Nisan 2013; 22:14:58 >

• arkadaslar urun cok uzun surede sarj oluyor peki yada sarji ne kadar gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

at çöpe gitsin.

Yetkili servise göndermek gibi bir şey neden düşünmüyorsunuz? KArgoyu bile karşılıyorlar. İlle atacaksanız birine birine yollayın kullansın. İsraftır.

o anki sinir ile neler dediğimin bende farkında değilmişim şimdi baktım.Ama tam tablet işe yarıyacakken böyle bir sorun çıkarmasına çok sinir olmuştum.Sanırsam bugün veririm kargoya.Artes teknik ile kesinlikle şikayetim yok daha öncede yollamıştım tabletimi ufak bir karışıklık vardı ve çözülmüştü.Ha birde yeni fark ettim tabletin ekranın ortalarına doğru eğer ekran siyahsa mavi noktalar var bir sürü şerit halinde.Ama ekran renklendimi o mavi noktalar gidiyor.Parkalklığı açınca çok belli oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

at çöpe gitsin.

o anki sinir ile neler dediğimin bende farkında değilmişim şimdi baktım.Ama tam tablet işe yarıyacakken böyle bir sorun çıkarmasına çok sinir olmuştum.Sanırsam bugün veririm kargoya.Artes teknik ile kesinlikle şikayetim yok daha öncede yollamıştım tabletimi ufak bir karışıklık vardı ve çözülmüştü.Ha birde yeni fark ettim tabletin ekranın ortalarına doğru eğer ekran siyahsa mavi noktalar var bir sürü şerit halinde.Ama ekran renklendimi o mavi noktalar gidiyor.Parkalklığı açınca çok belli oluyor.

artık mesaj atmıyorum dostlarım demekki emeğe saygı yok

saolun varolun tüm destekleyenlere slm..

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.