Şimdi Ara

Artes D712 Kullanıcıları,paylaşım,inceleme [Ana Konu] ...(EFSANE Tekrar stokta) (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
20
Favori
94.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vollverine

Arkadaşlar merhaba,

Arıyorum fakat bulamıyorum. Bu cihaza nasıl blackmart ve WhatsUp kuracağım, yardım eder misiniz?

blackmart ın apk sini googleden bul at cihaza çalışıyor whatsapp da aynı şekilde
  • Tabletin iç fotosu .

http://f1303.hizliresim.com/17/r/lcb96.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs18

Tabletin iç fotosu .

ne boktan bişeymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: veilben

quote:

Tabletin iç fotosu .

ne boktan bişeymiş

neye dayanarak öyle bir karar verdin... ve b.k tan olan ne imiş merak ettim..

• Orijinalden alıntı: Elektrox

Tabletin iç fotosu .

ne boktan bişeymiş

[/quot

Ne bekliyordun bende merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs18 -- 23 Mart 2013; 13:48:16 >
  • Arkadaşlar bi konuda yardım istiyorum.
    Tablette piponun rom yüklü ben komşunun wirelesine bağlancam.
    Şifrenin 6 haneli olmasından dolayı baglan butonu aktif hale gelmiyor.

Komşunun WiFi şifresini değiştirmek dişında bi çözüm istiyorum lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrox

quote:

quote:

Tabletin iç fotosu .

ne boktan bişeymiş

çok dandik duruyo o yüzden özür dilerim

• benim tabletin üst menü açma kısmında 6 karenin olduğu dokunmatik işlemiyor ters çeviriyorum işliyor servis zamanı geldi
  • servis dışında yapabileceğim bir şey varmı ?
  • Bir sorum olacak. Rom güncelleme ile işletim sistemi güncelleme aynı şeyler değil dimi? Yani ben Artes D712'min rom'unu Pipo U1 yapınca firmware'i değişiyor sadece değil mi? Peki yarın öbürgün Android 4.2 falan çıkınca nasıl update yapacağız?
  • quote:

Tabletin iç fotosu .

Wi-fi anteninin yerini bilen var mı?
  • tableti pc ye bağlayıp eclipsede android projesi çalıştırmayı başaran var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

quote:

Tabletin iç fotosu .

Wi-fi anteninin yerini bilen var mı?

gs18 in yolladığı resimde cameranın 2 parmak sağında kalıyor yakın görüntüsü ise benim paylaştığım...

• quote:

Arkadaşlar bi konuda yardım istiyorum.

@gs18 ağ ekle kısmından komşunuzun ağ ismini yazın, güvenlik türünü wep seçip şifreyi girin büyük ihtimal olacaktır

@breakst hocam sizin yapabileceğiniz birşey yok servise gönderin eğer çok rahatsız etmiyorsa.

@Slammer update yapmak için yine çıkan rom u indirip kuracağız çokta zor bir işlem olmadığı için sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 24 Mart 2013; 16:03:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

quote:

Arkadaşlar bi konuda yardım istiyorum.

ağ ekle kısmından komşunuzun ağ ismini yazın, güvenlik türünü wep seçip şifreyi girin büyük ihtimal olacaktır

@breakst hocam sizin yapabileceğiniz birşey yok servise gönderin eğer çok rahatsız etmiyorsa.

@Slammer update yapmak için yine çıkan rom u indirip kuracağız çokta zor bir işlem olmadığı için sıkıntı yok

Peki ben şimdi bu Pipo'ya geçersem şu programlarda oyunlarda falan çıkan ara reklamlar işte kaldırılamayan programları falan hepsini halledebilecek miyim?

• @Slammer

Hocam reklam engellemek için programlar mevcut ancak google yeni bir politika izliyor bu programları yayından kaldırdı, ancak apk olarak dışarıdan indirip yüklemek mümkün.

Kaldırılmayan programlar için ise system app remover programını tavsiye ederim böyle programları ve ücretli uygulamaları ücretsiz indirebileceğin market uygulaması ise: Blackmart Alpha

Bu reklam engellemenin, sistem uygulamalarını kaldırmanın rom ile alakası yok bunları yapabilmek için program kullanıyoruz ve bu programlar root istiyebiliyorlar yani sisteme müdahale yetkisi.

Cihazın nasıl root edileceği konuda yazıyor.
  • 1 hafta önce mesaj olarakta yazmıştım cihazım kapandı ve açılmama sorunu ile garantiye gitmişti 10 gün içerisindde cihaz yapıldı ve geri gönderildi.cihaz gitmeden önce önceki mesajlarımdada olduğu gibi 1 adet ölü piksel vardı ve geri göndermeye gerek duymamıştım ama cihazıma ''virüs bulaşması tanısı'' konuldu benm halledemeyeceğim garantiye gitmesinin uygun olduğu söylendi eyvallahtaa cihaz kargoyla cumartesi geldi bugün açtım cihazı anakart değişimi yapılmış hadi onada eyvallah cihazda ben sayamadım ama nerden baksan 60 70 belki daha fazla sayıda ölü piksel var ve bu ekran benim değil arkadaşlar benim ekranda her bakışımda anında bulabildiğim bir yerde ölü piksel vardı şimdi orada yok göremiyorum ama cihazın ekranda her yer öbek öbek ölü piksel dolu ne yapacağım bidaha mı garantiye gidecek?? anakart değişti yazılmış başkasının ekran mı takılmış bana bu nedir ya

• quote:

Orijinalden alıntı: 32hergele32

1 hafta önce mesaj olarakta yazmıştım cihazım kapandı ve açılmama sorunu ile garantiye gitmişti 10 gün içerisindde cihaz yapıldı ve geri gönderildi.cihaz gitmeden önce önceki mesajlarımdada olduğu gibi 1 adet ölü piksel vardı ve geri göndermeye gerek duymamıştım ama cihazıma ''virüs bulaşması tanısı'' konuldu benm halledemeyeceğim garantiye gitmesinin uygun olduğu söylendi eyvallahtaa cihaz kargoyla cumartesi geldi bugün açtım cihazı anakart değişimi yapılmış hadi onada eyvallah cihazda ben sayamadım ama nerden baksan 60 70 belki daha fazla sayıda ölü piksel var ve bu ekran benim değil arkadaşlar benim ekranda her bakışımda anında bulabildiğim bir yerde ölü piksel vardı şimdi orada yok göremiyorum ama cihazın ekranda her yer öbek öbek ölü piksel dolu ne yapacağım bidaha mı garantiye gidecek?? anakart değişti yazılmış başkasının ekran mı takılmış bana bu nedir ya

Geçmiş olsun. Bir karışıklık olmuş olabilir. Firmanın böyle bişey yapacak bir uygulaması olmadı henüz. Tamir sırasında yer darsa karışmıştır ekran belki. Tekrar yollayın eminim ekranınızı yenileyeceklerdir. Firma bu konuda bence çok iyi gidiyor. Ama henüz servis kapasite olarak bu kadar satışı ve tamiri kaldırmıyor gibi. Gelirleri arttıkça büyürler ve servis hızı ve kalitesi daha da artar inşallah. Uygun bir dille sorununuzu iletirseniz halledeceklerdir. KArgo bile almıyorlar. Fokus bilgisayarın ilk yılları gibiler tablet pazarında ama inşallah sonları öyle olmaz.

• quote:

1 hafta önce mesaj olarakta yazmıştım cihazım kapandı ve açılmama sorunu ile garantiye gitmişti 10 gün içerisindde cihaz yapıldı ve geri gönderildi.cihaz gitmeden önce önceki mesajlarımdada olduğu gibi 1 adet ölü piksel vardı ve geri göndermeye gerek duymamıştım ama cihazıma ''virüs bulaşması tanısı'' konuldu benm halledemeyeceğim garantiye gitmesinin uygun olduğu söylendi eyvallahtaa cihaz kargoyla cumartesi geldi bugün açtım cihazı anakart değişimi yapılmış hadi onada eyvallah cihazda ben sayamadım ama nerden baksan 60 70 belki daha fazla sayıda ölü piksel var ve bu ekran benim değil arkadaşlar benim ekranda her bakışımda anında bulabildiğim bir yerde ölü piksel vardı şimdi orada yok göremiyorum ama cihazın ekranda her yer öbek öbek ölü piksel dolu ne yapacağım bidaha mı garantiye gidecek?? anakart değişti yazılmış başkasının ekran mı takılmış bana bu nedir ya

o enkaz olmuş artık gönder gitsin para iadesi yap ben öyle yapardım.

• quote:

Merhabalar;
    Göndermiş olduğunuz tabletin seri numarasını ve size ulaşabileceğimiz telefon numarasını Pm'den veya info@artescorp.com adresine mail tarsanız kontrol edip size yardımcı olalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.