Şimdi Ara

Artes D712 Kullanıcıları,paylaşım,inceleme [Ana Konu] ...(EFSANE Tekrar stokta) (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
20
Favori
94.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nessakyela

quote:

Orijinalden alıntı: nessakyela

ARTES E MAİL ATTIM YANIT YOK.

'info@artescorp.com' DEĞİL Mİ ADRES?

Sayın Artes Yetkilisi,

Bizdehesapli.com dan 2 hafta önce artesd712 siyah renk tablet aldım.
    BlueVpn programı çalışmadığı için PiPo nun “PIPO_U1 Pro_firmware_english version_20130123.img” Romunu yükledim.

PiPo nun romu istediğim performansı ve özellikle WiFi bağlantısını sağlıklı çalıştırmadığı için önceki yüklü gelen Artes romuna dönmek istedim.
    Bunun için internetten “Artes_D712_20121228.img” dosyasını indirip yükledim.

Bu durumla ilgili 2 sorum var.
    1. Artes_D712_20121228.img en son çıkarttığınız Rom mudur? Bundan sonra çıkan Romunuz varsa indirmek için linkini yollar mısınız?
    2. Eskisi gibi WiFi ye bağlanamıyorum. 4-5 çektiği halde sinyal gücü kaybı yok. Youtube de ve internette rahat dolaşamıyorum. Sorun nerededir?

Teşekkürler.

Merhabalar;
    Öncelikle info@artescorp.com adresine gelen maillerin hepsine cevap yazıldığını bilmenizi isteriz.
    Göndermiş olduğunuz mail ulaşmamış veya spamdan dolayı sorun olmuş olabilir.
    Lütfen tekrar gönderim yaparsanız veya pm'den yazarsanız yardımcı oluruz.

Artes_D712_20121228.img en son versiyondur.
    Aşağıda belirtilen linkten indirip yükleyebilirsiniz.
    Teşekkürler...

http://www.artescorp.com/uploads/Artes_D712_firmware_update.pdf

• quote:

Orijinalden alıntı: ozturk.maras

Bazilari modern combat 4 calismadi diyordu. Ben yükledim sorunsuz calişti.

modern combat 4 ü bende satın aldım kan kusturuyorum sımdı serverda :D tık yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewwren

quote:

Orijinalden alıntı: ozturk.maras

Bazilari modern combat 4 calismadi diyordu. Ben yükledim sorunsuz calişti.

modern combat 4 ü bende satın aldım kan kusturuyorum sımdı serverda :D tık yok

ben de mc 3-4 calısmadı apk kurdum data dosyalarını attım fakat oyuna gırınce server hatası aldım aynı sekılde nba jam ve nova 3 gıbı oyunlarda da aynı sorunu yasadım .. sorun nerede bı fıkrım yok fıkrı ya da onerısı olan arladaslar yardımcı olursa sevınırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz dün geldi. Bir tane ölü piksel dışında bir sorunu yok, o da gözüme batmıyor zaten. Soracağım bir iki şey var..

1- Bazı programları kaldıramıyorum, nasıl olacak bu? Dolphin Explorer falan var bunları istemiyorum, nasıl sileceğim?
    2- Şöyle güzel uygulama + oyunlar bulabileceğim bir veya birkaç site verir misiniz?
    3- Widget'ları nasıl düzenleyeceğim, kaldırmak istediklerim var..
  • Bazı arkadaşların faturalarını satıcı firma kaybetmiş. Tüm işletmeler faturaların kopyalarını saklar. Yani size gönderdikleri nüsha haricinde 2 adet nüshada kendilerinde kalır. Tavsiyem firma ile irtibata geçip bu nüshalardan kopya isteyin. Üzerinde muhakkak "ASLI GİBİDİR" kaşesi ve firma kaşesi olsun. Orijinali yerine geçer.
  • İade raporu bugün itibariyle elime geçmiş bulunuyor. Her ne kadar tepki süreleri beni memnun etmesede raporu hızlı bir şekilde ulaştırdılar. Aldığım yer nasıl bir tepki gösterecek bilmiyorum ama sanırım yine bir artes ürününü tercih edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slammer

Cihaz dün geldi. Bir tane ölü piksel dışında bir sorunu yok, o da gözüme batmıyor zaten. Soracağım bir iki şey var..

1- Bazı programları kaldıramıyorum, nasıl olacak bu? Dolphin Explorer falan var bunları istemiyorum, nasıl sileceğim?
    2- Şöyle güzel uygulama + oyunlar bulabileceğim bir veya birkaç site verir misiniz?
    3- Widget'ları nasıl düzenleyeceğim, kaldırmak istediklerim var..

öncelikle hayırlı olsun

program indirmek için blackmart alpha programını kullanabilirsin her türlü uygulama ücretsiz bulunabiliyor.

kaldıramadıkların için blackmart alpha üzerinden app remover indirip kaldırabilirsin root isteyebilir haberin olsun.

widgetleri kaldırmak için üzerine basılı tutup yukarıda çıkan kaldır yazısının üzerine götürmen yeterli. widgetlerden klasör oluşturmak için ise bir widgeti diğerinin üzerine atman gerekiyor.

bu arada ölü piksel için değişim talep edebilirsin bildiğim kadarıyla aldığın yer ile iletişime geçersen ayrıntılı bilgi vereceklerdir.

• Arkadaşlar benim tablette bir sıkıntı var. Biraz uzun süre kapalı kalıp açtığımda ekranda sürekli tek renkler dönüp duruyor. Tableti sallayınca renkler karışıyor sınra düzeliyor. Böyle bişey başına gelen var mı? Neden olabilir acep?
  • Su an modeme 4 metre mesafedeyim. Modeme 1 metre de hiz super ancak 4 metrede sorun var. Sizde boyle bir durum var mi? Mesela google playden 4 metre mesafede download yavas oluyor. Youtube ile video izlemek de sorun yavasliktan. Ancak modemin dibine girersem sorun yok ne dersiniz. Sizde durum nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WİFİ SORUNU İLE İLGİLİ arkadaslar kısa süredir bendu bu tableti kullanıyorum.foruma yeni üye oldum ve bu yazıyı wifi sorununa çözüm amaçlı yazıyorum.

garanti felan dinlemedim ve wifi sorunu halletmek içiin tabletin içini açtım. SONUÇÇ ??

Ataşehirdeki iş yerim de 3 tane wifi kanalı bulan tablet kapaksız 29 tane buldu.
    yaklaşık 2 gb dosya dowluand yaptım kopma 0
    bu arada tablete piponun romunu yükledim onun da faydası olmuştur.

demek istedigim düşündügümuz gibi yazılımla filan alakası yok.boşuna beklemeyin
    istek olursa tabletin iç fotolarını koyarım siteye

• bir de şunu sölemek istiyorum.artesin orjinal romu kullananalar kendilerine eziyet ediyor bende pipo nun romu mukemmel çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs18 -- 18 Mart 2013; 14:43:17 >
  • Zaten ben diyorum hep kasa metal olduğundan diye. Aynı sorun asus'un transformer prime modelinde de var. Şu inceleme biraz daha iyi fikir verecektir (06:50'den sonrası).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 18 Mart 2013; 16:11:31 >
  • arkadaşlar şimdi ben kapagı söktügüme göre.bunu bi şekilde kapatmam lazım .

1 kapağa wifi anteni üzerine gelecek yerlere delikler açmak.
    2 kapagın içini yalıtımsal bi malzemeyle kaplamak.
    3 leptop anteni modifye etmek(bu konuda pek güvenmiyorum kenidime )

önerilerinizi bekliyorum.
  • sorunun kapaktan kaynaklandıgı çok belli.yazılımdan kaynaklandıgını düşünmek sadece bi ümitlenme olur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs18

arkadaşlar şimdi ben kapagı söktügüme göre.bunu bi şekilde kapatmam lazım .

1 kapağa wifi anteni üzerine gelecek yerlere delikler açmak.
    2 kapagın içini yalıtımsal bi malzemeyle kaplamak.
    3 leptop anteni modifye etmek(bu konuda pek güvenmiyorum kenidime )

önerilerinizi bekliyorum.

Bence tek çözüm kapağı kesip plastikle kapatmak. Antenin tam yeri neresi. İçi açık şekilde resim koyarsanız daha iyi olur. Şuan kullandığım ipod 5'de alüminyum kasaya sahip ve wifi anteninin olduğu yer kesilip çıkarılmış ve plastik bir parça konumuş. Sağ üst köşede:

Aynmı şekilde HTC One da tamamen tek parça alüminyumdan üretilmiş ama antenlerin olduğu yerleri şerit şeklinde kesip plastikle kapatmışlar.

Yine yukarda veridğim asus tf700'de de üst tarafını tamamen plastik yapmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: e_yaya

Arkadaşlar benim tablette bir sıkıntı var. Biraz uzun süre kapalı kalıp açtığımda ekranda sürekli tek renkler dönüp duruyor. Tableti sallayınca renkler karışıyor sınra düzeliyor. Böyle bişey başına gelen var mı? Neden olabilir acep?

aynı sorunu bende yaşıyorum.
  • Merhaba. Tablet şarj olmuyor. Videodaki gibi bir durum var. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
  • Benim tabletin ekranı tümüyle çıldırdı. normale dönmüyor artık. Servis yolu gözüktü ama hiç yollamak istemiyordum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: taflan61

Merhaba. Tablet şarj olmuyor. Videodaki gibi bir durum var. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

bence temassızlık var giriş ucunu eğin tekrar bağlayın sonra pirize takılı şekilde yapmayın

• Modemdeki WPA/WPA2 şifreleme yöntemini WEP yaptım WiFi sorunu bitti.
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.