Şimdi Ara

Artes D712 Kullanıcıları,paylaşım,inceleme [Ana Konu] ...(EFSANE Tekrar stokta) (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
20
Favori
94.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gencrock

quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

Orijinalden alıntı: ozanersin

arkadaşlar öneriyor musunuz ?
    alacağım bunu pişman olmak istemiyorum.
    almalısın çünkü....
    almamalısın çünkü....

cevaplarsanız sevinirim

Alternatif modeller yolluyorum

bana da yollayabilir misiniz hocam?

yolladım

• Beyler en son pipo romu kullaniyorum,alet rootlu, allwinner dan xoom olarak gosterdim fakat hala nba jam/nova3/modern combat 3-4 gibi oyunlarda uyumsuz veya sunucu hatası veriyor. Herhangi bi fikri veya onerisin olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seaword

quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozanersin

arkadaşlar öneriyor musunuz ?
    alacağım bunu pişman olmak istemiyorum.
    almalısın çünkü....
    almamalısın çünkü....

cevaplarsanız sevinirim

Benim başıma burdan çoğunun başına gelmeyen iade geldi.. Yani gidip bizdehesaplı.coma göndermem gerekti bu gün gönderdim kargoyu ben ödedim ancak hala artesten vazgeçmiş değilim.. Çünkü ne kadar 10 lira kadar bi kargo ücreti(o da aldığım siteden dolayı) olsada gerçekten iyi firma müşteri anlayışı vs. ...
    Yani eğer bu ürün bizdehesaplı.comdada kalmasaydı bana para iadesi olcaktı yine artes marka bir tablet alırdım..

Tablete bakınca rk3066 chip var ips ekran iyi çözünürlük tablette iyi..
    Kötü yanı şu en ucuz satan yer bizdehesaplı.com artık ürünü satmıyor..
    Eğer alabilcek yer bulursan (ereyon falan var) iyi tablet :D

artesin merkezin elindede d712 kalmamış. yen iparti ürün gelirmi ne zaman gelir bilmiyorlar.

benim alette ik ihafta önce ölüm kapanışı yapmıştı.
    birebir değişim oldu. Ancak değişen cihaz büyük ihtimal sıfırı ürün değildi.
    iki gün sonra ekranın yatay olarak tma ortadan iki farklı renkte olduğunu anladım. tekrar merkeze, ve ekran değişti.
    sonra şarja takınca dalgalı ekran olayı başladı. tekrar merkeze bu sefer ellerinde d712 kalmamış. anakart değişti.

şuan kullanıyorum. bakalım neler bekliyor. Yukarıdaki "macera arıyanlar alsın" cümlesine katılmamak elde değil. ne yazıkki. birde alüminyum kasa çok ince. En ufak düşmede çok kötü hasar görüyor. plastik kasalar ile ısınma anlamında ne kadar fark eder bilemiyorum. ancak sağlamlık ta plastikler %90 önde.

Haklısınız hocam sadece artesin değil bizde hesaplı.com hızlı al vs . cugunda tablet kalmamış.. Umarım en yakın zamanda gelir yoksa bundan sonra kolay kolay kimse değişim yaptıramaz...

1 defa birebir değiştirilen cihazımın tekrar aynı şekilde açılmama sorunu yüzünden servise götürdüğümü yazmıştım.
    Elden götürdüğümde serviste bekledim ve anakartını değiştirip hemen verdiler.Şurası çok net, servisi mükemmel! Yani nexus 7'im bozulsa ayvayı yiyeceğimi biliyorum.Artes'in servisi sorunsuz.Bundan kuşkunuz olmasın.TEşekkürler @artesteknik.

Şu an sorun yok çok şükür.Önce pipo romu yükledim.5 para etmez.wifi berbattı.Sonra artescorpdan official romu yükledim.

2 gündür çalışıyor :) Wifi sorunu giderilmiş gibi, toruma odamda 2 diş çekip 1-2mbps hızla bağlanıyordu ilk cihazım, ama onda yeni romu denememiştim, şimdiki cihazda yeni rom ile 36 mbps bağlanıyor ve 4 diş stabil.

AMAAAAA

Cihaz 2 gündür çalışıyor diye sevinilir mi ya?Tableti kapatmaya korkuyorum tekrar açılmayacak diye?

Paradan bahsetmeyin arkadaşlar, kılıfıydı hafıza kartıydı, 400 TL'ye geliyor zaten bu cihaz.E 250 daha biriktir nexus 7 32 gb al yani :) İŞlemcide de ramde de fark atıyor.Stabil ötesi.Tek eksiği genişleme yuvaları diyebilirsiniz, d712 ye 32 gb hafıza kartı taksan ( ki 80-90 TL ) 40 gb olacak.E nexus da 32 gb.Daha ne?

Yeni aldığım bilgiye göre mini usb to mini hdmi kablo ile 1920x1080p full hd görüntü de aktarıyormuş ( daha denemedim ).

Bence gerçekten macera yani...300-400 TL yi çöpe atsanız daha rahat ve stressiz olursunuz, şimdi iki tabletim var, artesi eşim kullanıyor, bi onu alıyorum elime bi nexus'u, valla arada 250-300 TL değilde 1000-2000 TL fark var gibi :)

• Arkadaşlar cihazımda ses surekli ekranda takılı kalıyor sanki surekli acma veya kısma dugmesine basılı kalıyor gibi cihazı kapatıyorum actıgımda duzelıyor sonra bir muddet sonra gene ekrana geliyor yazılımsalmıdır acaba bilgisi olan bide facede bazı videolara flash istiyor indiren bu sorunu çözen varmı? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldığım ürünü birkaç şikayetimden dolayı firma ile konuşarak iade etmek istediğimi söyledim kabul ettiler ürünü yolladım değiştirip yollamışlar tabi ürünün faturasıda gönderdiğim ürün içindeydi. Sonra tekrar aradım değiştirip yolladıklarını 2-3 gün kullanın memnun kalmazsanız tekrar yollayın iade alalım dediler ve tekrar yolladım aynı şikayetler devam ettiği için ürünün faturası yok diye tekrar bana yollamışlar ürün oradayken beni arayıp faturayı sormuşlardı bende söyledim bakıp bulacaklarını söylediler ben yollamamışım gibi rapor yazıp ürünü tekrar bana yolladılar..
    Ürün şimdi elimde ve kullanmıyorum 2 haftadır şirketi arıyorum telefonlara cevap veren yok birdaha o siteden tablet almak mı ! Asla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali277 -- 10 Mart 2013; 9:17:09 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Yeni rom dediğiniz siz hangisini öneriyorsunuz ? şu yukarıedaki U1pro firmware_IC modle_GT813_english version.img romunu çok tavsiye ediyolar açılış hızlı gereksiz uygulamalar kaldırılmış wifi falanda iyi diyorlar..

Ben ilk önce yukarıda da önerilen pipo romunu kurdum.Wifi den verim alamadım, ayrıca beğenmedim romu, fabrikasyon romundan hızlı ama.sonra artrescorpdaki romu flashladım.Bence kesinlikle pipo romdan iyi.

Ne açıdan iyi diyecekler şimdi,

Wifi benim evde ve işyerinde daha stabil, modim yanında dururken bile kopmuyor.pipoda kopmalar yaşadım.
    Hızı konusunda fark olduğunu hissetmedim.güncel romda gayet hızlı.takılmıyor.

Yanlız iki romda da tableti dik kullanamadım :) Yataylar arasında ekran otomatik dönüyor ama dikey moda gelmiyor, çok ilginç :) henüz detaylı uğraşmadım.

Şu an güncel artes romunda most wanted, street fihter IV falan oynuyorum sıkıntı yok.

• İzmir'de şu cihazı görüp deneyebileceğim bir dükkan var mıdır arkadaşlar? 821'i gördüm de bunu göremedim
  • quote:

Hangi firma hocam ?

Bizdehesaplı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali277

quote:

Hangi firma hocam ?

Bizdehesaplı

bende oraya yolladım fatura ve rma raporunu inşallah sorun çıkmaz ve yeniden faturayıda yollarlar :(

Ben iki raporuda yolladım ürünü değişecek sanmışlar fatura kayboldu gitti umarım seninde başına gelmez yarın tekrar arayacağım 2 haftadır açmıyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psychopaht

Beyler en son pipo romu kullaniyorum,alet rootlu, allwinner dan xoom olarak gosterdim fakat hala nba jam/nova3/modern combat 3-4 gibi oyunlarda uyumsuz veya sunucu hatası veriyor. Herhangi bi fikri veya onerisin olan var mi?

:( ben kendi romuyla,rootsuz ve kendi builiyle nova 3 ü modernd combat 4 ü çalıştırdım :D :D :D

dostum o zaman linkini gönderir misin ? ben de sorun yaşıyorum .. nba jam mc 3-4 nova 3 gibi oyunları calıstıramadım .. onerısı ve fıkrı olan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım
  • Anakartim yanmis..sirinevlerdeki servise gittim. Aldigim yerden degisim yada paraiadesi almam icin yazi verdiler. Bu konuda servis vesatis sonrasi hizmetleri gayet iyi.. baska bir tablet ile degistim İnca cassa aldim . 10 inc ama pismanim. Ekran ips degil. Cok farkediyor...iyi aksamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yükleme talimatı:
    Önemli dosya yedeklerimizi aldıktan sonra;(Rom'u indirdiğinizi varsayıyorum)

1-Cihazımızı kapatıyoruz.
    2-RkBatch Tool'u açıyoruz.
    3-Cihazımızın vol+ tuşuna basılı tutarak usb kablomuzu takıp Rkbatch Tool'da yeşil ışık yanmasını sağlıyoruz.
    4-Fw Path kısmından rom'u gösteriyoruz.
    5-Restore butonuyla kurulumu başlatıyoruz.

arkadaşlar bunu yapan var mı bilmiyorum.
    3.adımda kaldım.
    3-Cihazımızın vol+ tuşuna basılı tutarak usb kablomuzu takıp Rkbatch Tool'da yeşil ışık yanmasını sağlıyoruz.
    bunu yapıyorum ama hiçbirşey olmuyor.

Sebebi ne olabilir?
    Teşekkürler.
  • ilk mesajdaki yükleme talimatını okudum çözdüm arkadaşlar
    sorun yok
    teşekkürler.

PIPO_U1 Pro_firmware_english version_20130123

bunu yüklüyorum.
    bakalım hayırlısı ne olacak :)

beklentilerim şunlar:
    1. BlueVPN ile nokia e72 telefonum üzerinden bağlantı sağlayamıyordum. Bağlan dediğimde BlueVPN programı çat diye kapanıyordu. Bunu sağlamak.
    2. Açılışlarda daha hızlı ve güncel bir yazılıma sahip olmak.

Önceki kullandığım orjinal artes d712 de herhangi bir sıkıntım yoktu.
    lüks için bu işe girdim umarım artes in yazılımını arattırmaz bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazahell -- 10 Mart 2013; 22:04:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nessakyela

ilk mesajdaki yükleme talimatını okudum çözdüm arkadaşlar
    sorun yok
    teşekkürler.

PIPO_U1 Pro_firmware_english version_20130123

bunu yüklüyorum.
    bakalım hayırlısı ne olacak :)

beklentilerim şunlar:
    1. BlueVPN ile nokia e72 telefonum üzerinden bağlantı sağlayamıyordum. Bağlan dediğimde BlueVPN programı çat diye kapanıyordu. Bunu sağlamak.
    2. Açılışlarda daha hızlı ve güncel bir yazılıma sahip olmak.

Önceki kullandığım orjinal artes d712 de herhangi bir sıkıntım yoktu.
    lüks için bu işe girdim umarım artes in yazılımını arattırmaz bana :)

artes d712 üzerine orijinal PIPO nun sitesinden indirdiğim "PIPO_U1 Pro_firmware_english version_20130123" romunu yükledim.

sonuç Wifi problemsiz tablette problem oluştu :)
    BlueVPN yine çakıldı bu ROMda da başarısız oldu.
    Antutu ile tam bir rezalet oldu.
    1.antutu testim ÇAKILDI :) attı programdan
    2.testim 10.300 puan verdi artesin ROMU ile 11 300 almıştım.
    3.testte 8500 aldım ve hemen artesin "Artes_D712_20121228" romunu indirip kurdum.
    Kurulum şu an bitti bakalım bu ROM benim sildiğim ROM mu onu anlayıp sorun bulursam yine yazacağım.
    Antutu dan bakalım kaç alacağım :)
    Wifi ne olacak :)

• Ben gt800 lü romu kurduğumda sürekli kitlenmeler oldu. Şuan pipo son sürüm yüklü. Biraz daha yavaş ama daha stabil. Artesin romunu gereksiz bi sürü şey olduğu ve özellikle chrome güncelleyince çalışmadığı için kurmak istemiyorum.
  • Arkadaşıma tavsiye edip aldırdığım D712 yi açılmaması sebebi ile şirinevlerdeki servisine götürdüm bugün 15 dk bekledim yenisi ile değişim oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trendsetter

Anakartim yanmis..sirinevlerdeki servise gittim. Aldigim yerden degisim yada paraiadesi almam icin yazi verdiler. Bu konuda servis vesatis sonrasi hizmetleri gayet iyi.. baska bir tablet ile degistim İnca cassa aldim . 10 inc ama pismanim. Ekran ips degil. Cok farkediyor...iyi aksamlar

benim cihazdada aynı sorun olmuştu. anakartı değiştirdiler. İnş tekrar arızalanırda bana da para iadesi hakkı doğar.
    geçen gün sörf esnasında dondu, reset ile kurtuldu. Heran ne olacak diye bekliyorum. Açıkcası artık bıktım. Kimseyede tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Arkadaşıma tavsiye edip aldırdığım D712 yi açılmaması sebebi ile şirinevlerdeki servisine götürdüm bugün 15 dk bekledim yenisi ile değişim oldu.

ilginç yeni cihazlar gelmişmi? ben cumartesi gittim. Chaz elimizde yok dendi.
  • quote:

quote:

Arkadaşıma tavsiye edip aldırdığım D712 yi açılmaması sebebi ile şirinevlerdeki servisine götürdüm bugün 15 dk bekledim yenisi ile değişim oldu.

Sıfır verdiler, kullanılmış olsa anlardım zaten.
  • quote:

quote:

quote:

Banada elimizde yok dediler..
    Artesdeki çifte standardart..
    Hungeneral hakkında bişeyler yazmışlardı ama inanmaşdım.
    Umarım doğru değildir büyük kul hakkı benim param gitti kargo parası alıcı firmayla uğrasma falan...
    Hayırlısı

Hocam rahat ol çifte standartlık bir durum yok :) Ne beni tanıyorlar ne ben onları tanıyorum. Sekreter bir bayan vardı yeni işe almışlar. Ona verdim tableti gidince, girdi servise verdi 15 dk sonra yenisi ile değiştiler. Sadece o bayanı gördüm birde yeni tableti getiren 15-16 yaşlarında bir çocuğu.
    Sizin kargo parasını bildiğim kadarı ile bizdehesaplı firmasıyla alakalı. Yoksa artesteknik burada defalarca bildirdi kargoyu biz karşılıyoruz diye. Birde değişim yapılan bir ben değilim konuyu okursanız bir çok kişi var.

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.