Şimdi Ara

Artes D712 Kullanıcıları,paylaşım,inceleme [Ana Konu] ...(EFSANE Tekrar stokta) (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
20
Favori
94.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozturk.maras

Arkadaşlar tablette yüklü olarak gelen artes yazılımını tavsiye etmiyorum. Açılışta ve kullanırken çoğu kez donuyor. Açılış 2-3 dakika sürüyor. Ben pipo u1 pro'nun romunu yükledim. Açılış 10-15 sn. sürüyor ve çok temiz bir şekilde geliyor.Bu arada konu aralarında çok önemli bilgiler var keşke imkan olsa da ilk mesaja ekleyebilsek.

yüklediğin romu bir yere koyabilir misin? oradan indireyim. memnun olduğuna göre yüklememde sakınca yok.
    tuğla olursa sana yollarım ama :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aldebran

Artes D712 wifi sorunu çözümü:

Artes D712 tabletin yurtdışındaki ismi Pipo U1PRO ' dur.

Öncelikle aşağıdaki rom u yükleyin,(rom, Artes D712 nin orjinal yurt dışı versiyonu,içerisinde türkçe dil desteğide mevcut, ayrıca gereksiz yazılımlar kaldırılmış)

U1pro firmware_IC modle_GT813_english version.img

ROM için yedek linkler :

Açıklama - Upgrading tools v1.5:

indir:http://adf.ly/GcJgb

---

U1pro firmware_IC modle_GT813_english version.img

part 1:http://adf.ly/GcJa3
    part 2:http://adf.ly/GcJdp

Doğrudan bağlantılardır, reklamı geç deyince inmeye başlar.

Bizzat rom u yükledim ve gördüklerim şunlar;
    (wifi kopma problemi çözülmüş, batarya ömrü fark edilir düzeyde artmış, tablet gözle görülür derecede hızlandırılmış ve çok daha stabil olmuş.

wifi ve bluetooth sinyal yükseltmek için aşağıda programı marketten mutlaka yükleyin!

FREE network signal repair

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.signal.repair&hl=tr

Saygılarımla,

Ben kullanıyorum bir sorun olmadı buyur burdan yakabilirsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tabletı alıp 2-3 ay sorunsuz kullanan yokmu hıc arkadaş ya?
    bnmkıde 1 haftada bozuldu servıse gonderdım
    korkuom bı 3-4 sene ıdare etsın benı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: coconut55

tabletı alıp 2-3 ay sorunsuz kullanan yokmu hıc arkadaş ya?

2 aydır kullanıyorum tık yok artık kopmada olmuyor birşeyde yapmadım nasıl oldu anlamadım piponun romu kullanıyorum. Zaten arızası olmayan girmiyor foruma genelde, bozulanlar özellikle giriyor bende takip ediyorum yeni birşey, yeni romlar çıkıyormu diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: coconut55

tabletı alıp 2-3 ay sorunsuz kullanan yokmu hıc arkadaş ya?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrox -- 5 Mart 2013; 19:30:00 >
  • bende yaklasık bı aydır kullanıyorum. ekrandakı 3 olu pıksel dısında hıc bı sorunum bulunmamakta. bende goz ucuyla forumu ve sorunları takıp edıyorum
  • sıtedekı hata sonucu aynı mesaj 2 defa cıkmıs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biolog_hakan -- 5 Mart 2013; 20:19:08 >
  • Arkadaslar yeri degil biliyorum ama acil para ihtiyacindan dolayi 1aylik d 712 tabletim satiliktir ilgilenenler pm atsin.
    Hic bir sorunu yoktur. Fiyati pm atacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desing -- 5 Mart 2013; 21:14:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler asphalt7 indirdim ama sensötleri nasil aktif ediyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nessakyela

selamlar

artes d712 tablet aldım.
    bu tableti üzerinde gelen jelatini ile kullanıyorum.
    doğru mu yapıyorum?

yoksa bunu çıkartıp başka bir film mi taktırmalıyım?
    siz nasıl kullanıyorsunuz?

Filmsiz kullanıyorum, gerek yok o tür şeylere.Sonuçta cebinize koyup çizdireceğiniz bir cihaz değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seaword

quote:

Orijinalden alıntı: veilben

quote:

Yahu herkese yeni tablet gönderiyorlar... Bana rapor mu ne gönderceklermiş onla tekrar firmaya ulaş bi ton kargo parası öde geri gelmese 1 ay bunları yapçak gücüm yok... Herkes met ediyor ama bi biz göremedik şu garantinin iyi yönünü :(((

sana ininmıyolar demekki

İnanmıyorlar ne demek ? Ben yalan mı atıyorum tablet açılmıyor bunun nesi yalan.. Tableti aldığımdan beri olan sorunlar yüzünden 20 tl ek kargo parası ödüycem.. Bunlar herkesin başına gelebilir tablette daha yeniyken benim tabletimde bir şey yok oh demek iş dğeil 1 ay sonra gösteriyor kendini..

hocam bence git istanbula konuş böyle zor olur sana çünkü raporu ıvırı zıvırı sana pahalıya patlar ayrıca çok geçmiş olsun .............

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: veilben

quote:

Yahu herkese yeni tablet gönderiyorlar... Bana rapor mu ne gönderceklermiş onla tekrar firmaya ulaş bi ton kargo parası öde geri gelmese 1 ay bunları yapçak gücüm yok... Herkes met ediyor ama bi biz göremedik şu garantinin iyi yönünü :(((

sana ininmıyolar demekki

İnanmıyorlar ne demek ? Ben yalan mı atıyorum tablet açılmıyor bunun nesi yalan.. Tableti aldığımdan beri olan sorunlar yüzünden 20 tl ek kargo parası ödüycem.. Bunlar herkesin başına gelebilir tablette daha yeniyken benim tabletimde bir şey yok oh demek iş dğeil 1 ay sonra gösteriyor kendini..

bekle hocam olmadı istanbula git daha ucuza yaptırırsın ayrıca başın sağolsun.

• Rom olarak "U1pro firmware_IC modle_GT813_english version" kullanıyorum artes in kendi romundan kat ve kat daha hızlı ve iyi oldugunu gordum açılışı hızlı gereksiz uygulamalar kaldırılmış olarak wi-fi de kopma yasamıyorum fakat soyle bırsey var ekran uyku moduna gectıgınde wi-fi otomatik olarak kapanıyor aklınızda olsun kılıdı actıgınızda tekrar kaldıgınız yerden otomatık baglanıyor 1-2 sn bekleme suresı ıle ....aldıgım gunden berı 1 kere problem yasadım oda artes ın romu ıle alakalı bana gore ve rom yukleyemıyordum su backup tool da PEMBE görünen kutucuk YEŞİL'e dönmuyordu problem tuslara basılı tutma kombınasyonuyla gıderıldı tabletin b..knu bıle cıkarttım cep telefonumdan ve pc den cok tablet le ugrasıorm BANA GÖRE....

1-"U1pro firmware_IC modle_GT813_english version" Beklemeden yukleyın artes'in romundan vazgeçin

2-Wi-fi kopma sorunu ya ekran uyku modundan kaynaklanıyor olabilir yada Modem ayarlşarınızdan kaynaklanıyor olabilir Not:wei-fi ile baglandım ama google play store da resımler gorunmuyor dıyorsanız DNS ayarlarınızı 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak degıstırmelısınız bunu tabletınızın baglantı ayarından da yapabilirsiniz

3- Internetımı cep telefonu ıle "sony ericsson x-10 mini" bılgısayarıma verıyorum android in "Easytether "uygulaması ile oradan hoppp tablete
    "
    2-3 ay oldu hıc problemsız kullanıyorum......

• bugün telefonumdaki 1 gb lık hafıza kartını tablete taktım fotoğraf müzik falan içindekilere baktım daha sonra uygulamalar mesela okey oyunu çalışamıyo sorun oluştu gibi sorunlar verdi ve dondu resetledim bi sefer açıldı ekran öyle kaldı resetliyorum sarja takıyorum bilgisayara takıyorum açılmıyo?? ne yapıcam sorun nedir çöktümü cihaz.açılışlarda d712 yazısında donmalar oluyodu arada sorun nedir acaba??
  • 1-2 ay önce tableti servise gönderince kargo parasını servis ödüyordu şimdi gönderen mi ödüyor?
  • bilgisayara taktım şimdide yeniden kurayım diye aygıt olarak gözüküyo ama programda kırmızı görünüyor herşeyi denedim ses kısma power tuşları falan ama hiç biri olmadı bi anda gittiği gibi duruyo ne yapmam lazım buna??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32hergele32

bilgisayara taktım şimdide yeniden kurayım diye aygıt olarak gözüküyo ama programda kırmızı görünüyor herşeyi denedim ses kısma power tuşları falan ama hiç biri olmadı bi anda gittiği gibi duruyo ne yapmam lazım buna??

Arkadisima aldigim tablette aynı sekilde oldu müsait oldugumda servisine götürücem, ne yaptiysam açilmadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

1-2 ay önce tableti servise gönderince kargo parasını servis ödüyordu şimdi gönderen mi ödüyor?

Arkadas servise göndermemis, bizdehesapli ya gönderiyor o yuzden kargo ücreti ödemis.
  • aspahlt7 yükleyip sensörünü çalıştırabilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

1-2 ay önce tableti servise gönderince kargo parasını servis ödüyordu şimdi gönderen mi ödüyor?

bizde hesaplı dan almış yalnız inanmamış arkadaşa
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.