Şimdi Ara

Artes D712 Kullanıcıları,paylaşım,inceleme [Ana Konu] ...(EFSANE Tekrar stokta) (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
20
Favori
94.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uzzd

Antutu'da son Artes yazılımı ile 9900 puan alıyorum normalmidir.

11 000 aldım :)
  • 10.01.13 tarihinde bizdehesaplıdan aldığım siyah d712 satılıktır. Wifi problemi vardır. Ekran değişmiştir ama 1 adet ölü pikseli vardır. Fiyat 200 tl dir. Ben servisle uğraşırım diyen arkadaşlar alabilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdc

quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

açılmama sorun için bugün artes merkeze yolladığım d712 birebir değişim yapıldı. Kendilerine ilgi ve hizmetleri için teşekkür ederim. gerçekten markasız (yaygın marka değil) bir ürüne göre teknik servisde harikalar...

Hocam İstanbul'da mısınız. Bir gün içinde nasıl sonuç aldınız ve değişimi siz mi talep ettiniz. Benim tablet te açılmıyor ve kargo ile dün servise yolladım. Bana çok yoğunluk olduğunu beklemem gerektiğini söylediler. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler..

kendim götürdüm şirinevlere direk değiştirdiler.
  • Çarşamba'dan beri sitede müşteriye çıkış yapıldı ve Kargonuzun durumunu öğrenmek için tıklayın diyor. Tıklıyorum ama kayıt bulunamadı yazıyor. Parametrik gönderi nedir? Valla ben bu işten birşey anlamadım. Şimdi benim ürün kargoda mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazi aldigi gunden beri sorunsuz kullanan yokmu?
    Topigi her actigimda bir arizali urun haberi ile karsilasiyorum.

• beyler cihazım brick oldu sanırım.
    açılıyor pipo yazısı geliyor ekranda açılış logosu beliriyor piponun ve öylece kalıyor. hiçbir türlü yapamadım.

cmd den reboot bootloader falan kodlarla recovery e girmiyor.
    volume arttır ve usb bağla > flashtool görmüyor.
    tuş kombinasyonu ile cwm yada recovery e geçmiyor hepsine birden bas demişler her türlü yaptım olmadı.

üzerindeki rom PIPO_U1 Pro_firmware_english version_20130123

fikri olan var mı ?

düzenleme:

driverler ile alakalıymış, orjinal driverleri kurunca düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 3 Mart 2013; 15:14:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya19

Bu cihazi aldigi gunden beri sorunsuz kullanan yokmu?
    Topigi her actigimda bir arizali urun haberi ile karsilasiyorum.

Ufak tefek sorunlar dışında çok şükür bişey yok bende. Önceki romda hergün en az 1 kere kitleniyordu. Ama bu romdan sonra bir kere açılmadı. Onda da şarja taktım bi süre sonra açmak isteyince açıldı. Şuan sorun yok ama olur mu bilemem tabi. Canımı sıkan tek şey uzun sürede şarj olması.
  • nokia e72 telefonumun internetinden faydalanmak için;
    tabletimdeki bluevpn programı ile bağlanmak istediğimde,
    bluevpn programı çat diye kapanıyor.

sony xperia telefonumdaki bluevpn ile bağlanabiliyorum.

bu konu da ne yapmam lazim en son sürümü yüklesem faydası olur mu?
    en son sürüm numarası kaçtır?
    Türkçe en son sürüme nasıl ulaşabilirim?

Teşekkürler.
  • Android telefondaki (Motorola Atrix) GPS verisini D712 tablete aktardım ve Sygic navigasyonunda kullandım.

Telefona kurulacak program
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.meowsbox.btgps&feature=search_result

Tablete kurulacak programlar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=googoo.android.btgps&feature=search_result
    ve herhangi bir navigasyon programı (sygic çalışıyor)

İşlemler
    Telefon ve tableti bluetooth ile eşleştiriyoruz.
    Telefondan ilgili programı açıyoruz
    Tabletten ilgli programı açıyoruz ve telefona bağlan diyoruz.
    Sygic acarak kullanabilirsiniz.

• Bu alet için wpa_supplicant dosyası çıktı mı?

• Daha önce yazmıştım dokunmatikte sorun oluştu diye 15 Şubat'ta garantiye göndermiştim. Dün gelmiş. Şimdilik iyi bakalım.
  • Normalde pipo u1 almayı düşünüyordum ama sonra bu modelin aynısı olduğunu öğrendim. Bir de artes garantili satınca bunu almaya karar verdim. Benim tabletten tek beklentim internete girmek. Onun dışında bir iş yapmayacağım. Bu yüzden d712 ile ilgili wi-fi problemini okuyunca tereddütte kaldım biraz. Nedir bu olay, yeni üretimlerde de hala var mı bu sorun? Varsa giderilebiliyor mu? Kullanan arkadaşlar açıklarsa sevinirim.
  • Normalde pipo u1 almayı düşünüyordum ama sonra bu modelin aynısı olduğunu öğrendim. Bir de artes garantili satınca bunu almaya karar verdim. Benim tabletten tek beklentim internete girmek. Onun dışında bir iş yapmayacağım. Bu yüzden d712 ile ilgili wi-fi problemini okuyunca tereddütte kaldım biraz. Nedir bu olay, yeni üretimlerde de hala var mı bu sorun? Varsa giderilebiliyor mu? Kullanan arkadaşlar açıklarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blnmynx

Normalde pipo u1 almayı düşünüyordum ama sonra bu modelin aynısı olduğunu öğrendim. Bir de artes garantili satınca bunu almaya karar verdim. Benim tabletten tek beklentim internete girmek. Onun dışında bir iş yapmayacağım. Bu yüzden d712 ile ilgili wi-fi problemini okuyunca tereddütte kaldım biraz. Nedir bu olay, yeni üretimlerde de hala var mı bu sorun? Varsa giderilebiliyor mu? Kullanan arkadaşlar açıklarsa sevinirim.

modeme yakın yerlerden girecekseniz internete sorun yok fakat 2-3 duvar öteden girecekseniz almayın derim.
  • selamlar

artes d712 tablet aldım.
    bu tableti üzerinde gelen jelatini ile kullanıyorum.
    doğru mu yapıyorum?

yoksa bunu çıkartıp başka bir film mi taktırmalıyım?
    siz nasıl kullanıyorsunuz?
  • Merhaba . bende uzun araştırmalarım sonucu artes tablet almaya karar verdim ama hala D821 mi yokda D712 mi karar veremedim. D712 de ki wifi sorununun yeni güncelleme ile giderildiğini söyledi artes yetkilileri fakat pek inandırıcı gelmiyor bana. Birde kesin olarak bu iki ürün arasından şunu al diyebilecek kişi var mı . Gerçekten kararsızım.Benim esas sorum tablette benim masaüstü bilgisayar için kullandıgım USB wireless modem kullanabilir miyim acaba ?
  • ya arkadaşlar bu tablete smart tv görüntüsü aktarabilirmiyim.
  • Sonunda tabletim geldi arkadaşlar anakart değişmiş yazılım güncellenmiş, hoparlör sorunu çözülmüş. Çok teşekkür ediyorum artes teknik'e. Yani garanti belgesi bile yanımda değildi öyle gönderdim yine de hallettiler sağolsunlar. Benim yaşadığım sorun kargo firması ile alakalıymış bunu öğrendim. Adımı yanlış yazmışlar ve 3 gündür gelen ürünü getirmemişler. Garanti desteği beni kesinlikle memnun etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seaword

Yahu herkese yeni tablet gönderiyorlar... Bana rapor mu ne gönderceklermiş onla tekrar firmaya ulaş bi ton kargo parası öde geri gelmese 1 ay bunları yapçak gücüm yok... Herkes met ediyor ama bi biz göremedik şu garantinin iyi yönünü :(((

sana ininmıyolar demekki

• Arkadaşlar tablette yüklü olarak gelen artes yazılımını tavsiye etmiyorum. Açılışta ve kullanırken çoğu kez donuyor. Açılış 2-3 dakika sürüyor. Ben pipo u1 pro'nun romunu yükledim. Açılış 10-15 sn. sürüyor ve çok temiz bir şekilde geliyor.Bu arada konu aralarında çok önemli bilgiler var keşke imkan olsa da ilk mesaja ekleyebilsek.

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.