Şimdi Ara

Artes D712 Kullanıcıları,paylaşım,inceleme [Ana Konu] ...(EFSANE Tekrar stokta) (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.287
Cevap
20
Favori
94.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Arkadas servise göndermemis, bizdehesapli ya gönderiyor o yuzden kargo ücreti ödemis.

hmm anladım

quote:

Orijinalden alıntı: veilben

bizde hesaplı dan almış yalnız inanmamış arkadaşa

• quote:

aspahlt7 yükleyip sensörünü çalıştırabilen varmı?

O oyunda sensörler sıkıntılı diye biliyorum. Kontrolleri dokunmatik olarak kullanıyor arkadaşlar bildiğim kadarıyla.
  • Geçen de sordum, yine sorayım. Nokia Belle ile d712 arasında internet paylaşımını bilen duyan önerisi olan var mı ?
  • artes teknikle görüştüm gerçekten ilgililer virüs bulaşma ihtimali var dediler yarın göndereceğim cihazı..gerçekten ilgililer çokta memnunum cihazdan.
  • Öncelikle tabletinizin rootlu olması gerekiyor.Eğer rootluysa aşağıdaki işlemleri yaparak bluetooth ile internete bağlanabilirsiniz(bu arada anlatmadan önce söyleyeyim tableti bluetooth ile internete bağlarsanız tablet internete bağlı değilmiş gibi gözüküyor.Yani google playden birşey indiremezsiniz wi-fi bekleniyor tarzında bir uyarı çıkıyor, yada internetten download yaparken %0 da takılıyor tabi bunun çözümü var ama yinede google playden uygulama indiremezsiniz bu şekilde) bunları göze aldıysanız o zaman başlayalım.

1-tablet ile telefonu bluetooth yoluyla eşletirin.
    2-http://android.gval.biz/download/Q5_Bluetooth_DUN_1-2.apk bu linkteli programı indirin ve kurun.Sonra bağlandığınız telefonun mac adresini google playden Bluetooth Address Finder programını indirerek bulun.Bir yere not alın.
    3-Google playden dns changer root programı indirin.Şimdilik programda ayar yapmamıza gerek yok.
    3-bluetooth dial up network programını açın.Wi-fi açık ise kapatmanızı isteyecek.Kapatın.Aşağıda android çubuğunun orda 3 nokta var tıklayın.Tıklayınca DUN settings geliyor onada tıklayın.Şimdi bulduğumuz adresi address kısmına yazın, yazdıktan sonra channel kısmına 3 yazın, save configurations a tıklayın.Şimdi connect e basın.Bir sıkıntı yoksa bağlanması gerekiyor.
    4-Dns changer root programını açın.Available presets kısmından google public dns e basılı tutun.Apply a basın.programdan çıkabilirsiniz.
    5-Bu kadar.Bundan sonra internete giriyor olacaksınız.Kapatmak istediğinizde bluetooth dial up network programından disconnect yapıp çıkabilirsiniz.
    6-Ha birde internetten şarkı falan indirmek isteyen olursa önce wi-fi ile google playden download manager indirin mavi ok simgeli olması lazım , sonra mesela bluetooth ta iken tarayıcıdan indirme linkini kopyalayın( basılı tuttuğunuzda seçeneklerde çıkar) sonra kopyaladığınız linki download manager programında sol üst bir alttaki mavi oka basıp download url kısmına yapıştırın, starta basın, indirmeye başlar.Daha google play için bir çözüm bulamadım :)

Uzun gibi görünüyor ancak bir defa kurduktan sonra işlemler kısa oluyor.Bluetooth adresini öğrendikten sonra bluetooth address finder programını silebilirsiniz.Bundan sonrası için bluetooth u her iki taraftada açıp connecte basıp dns değiştirmek yeterli.Ha birde tablet açıkken bir kere dns değiştirmeniz yeterli, programı her disconnect connect yaptığınızda dns değiştirmenize gerek yok.Tableti kapatıp açtığınızda bir daha değiştirmeniz gerekiyor o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 7 Mart 2013; 18:08:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Öncelikle tabletinizin rootlu olması gerekiyor.Eğer rootluysa aşağıdaki işlemleri yaparak bluetooth ile internete bağlanabilirsiniz(bu arada anlatmadan önce söyleyeyim tableti bluetooth ile internete bağlarsanız tablet internete bağlı değilmiş gibi gözüküyor.Yani google playden birşey indiremezsiniz wi-fi bekleniyor tarzında bir uyarı çıkıyor, yada internetten download yaparken %0 da takılıyor tabi bunun çözümü var ama yinede google playden uygulama indiremezsiniz bu şekilde) bunları göze aldıysanız o zaman başlayalım.

1-tablet ile telefonu bluetooth yoluyla eşletirin.
    2-http://android.gval.biz/download/Q5_Bluetooth_DUN_1-2.apk bu linkteli programı indirin ve kurun.Sonra bağlandığınız telefonun mac adresini google playden Bluetooth Address Finder programını indirerek bulun.Bir yere not alın.
    3-Google playden dns changer root programı indirin.Şimdilik programda ayar yapmamıza gerek yok.
    3-bluetooth dial up network programını açın.Wi-fi açık ise kapatmanızı isteyecek.Kapatın.Aşağıda android çubuğunun orda 3 nokta var tıklayın.Tıklayınca DUN settings geliyor onada tıklayın.Şimdi bulduğumuz adresi address kısmına yazın, yazdıktan sonra channel kısmına 3 yazın, save configurations a tıklayın.Şimdi connect e basın.Bir sıkıntı yoksa bağlanması gerekiyor.
    4-Dns changer root programını açın.Available presets kısmından google public dns e basılı tutun.Apply a basın.programdan çıkabilirsiniz.
    5-Bu kadar.Bundan sonra internete giriyor olacaksınız.Kapatmak istediğinizde bluetooth dial up network programından disconnect yapıp çıkabilirsiniz.
    6-Ha birde internetten şarkı falan indirmek isteyen olursa önce wi-fi ile google playden download manager indirin mavi ok simgeli olması lazım , sonra mesela bluetooth ta iken tarayıcıdan indirme linkini kopyalayın( basılı tuttuğunuzda seçeneklerde çıkar) sonra kopyaladığınız linki download manager programında sol üst bir alttaki mavi oka basıp download url kısmına yapıştırın, starta basın, indirmeye başlar.Daha google play için bir çözüm bulamadım :)

Uzun gibi görünüyor ancak bir defa kurduktan sonra işlemler kısa oluyor.Bluetooth adresini öğrendikten sonra bluetooth address finder programını silebilirsiniz.Bundan sonrası için bluetooth u her iki taraftada açıp connecte basıp dns değiştirmek yeterli.Ha birde tablet açıkken bir kere dns değiştirmeniz yeterli, programı her disconnect connect yaptığınızda dns değiştirmenize gerek yok.Tableti kapatıp açtığınızda bir daha değiştirmeniz gerekiyor o kadar.

BLUEVPN den farkı nedir bunun?
    eğer farkı yoksa bluevpn çok daha kolay kurulabiliyor.

• Bluevpn benim telefonum ile çalışmadı, diğer telefonlarda çalışıyor mu bilmiyorum, telefon gt-s5603.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 7 Mart 2013; 18:44:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasal

quote:

aspahlt7 yükleyip sensörünü çalıştırabilen varmı?

O oyunda sensörler sıkıntılı diye biliyorum. Kontrolleri dokunmatik olarak kullanıyor arkadaşlar bildiğim kadarıyla.

Evet öyle galiba, tüm ayarları kontrol ettim bir sıkıntı görünmüyor. Neyse dokunmatik ile idare edeceğim artık. Teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 32hergele32

bilgisayara taktım şimdide yeniden kurayım diye aygıt olarak gözüküyo ama programda kırmızı görünüyor herşeyi denedim ses kısma power tuşları falan ama hiç biri olmadı bi anda gittiği gibi duruyo ne yapmam lazım buna??

Arkadisima aldigim tablette aynı sekilde oldu müsait oldugumda servisine götürücem, ne yaptiysam açilmadi.

Ben tableti 3-4 hafta oldu alalı.İlk aldığımda 4-5 gün kullandım, tuş kilidine bir girdi sonra bir kapandı, kapanış o kapanış, tüm kombinasyonları denedim çözüm olmadı.2 hafta önce servise verdim.Anakartı arızalanmış, birebir değiştirdiler.Yeni cihazı aldım, 1 saat kullandım, bir kapandı, kapanış yine ölüm kapanışı.Yarın yine servise vereceğim.Bunlarla uğraşırken sinirimden gittim nexus 7 32 GB aldım 650 TL ye( ist bilişim kampanya ).Ulen bir kere kitlensin, bir kere bir uygulama hata versin anasını satayım.Taş gibi cihaz.

Verdiğim 330 TL ye mi yanayım, 1 ayda 1 hafta kullanamadığıma mı yanayım ( 1-2 hafta daha beklicem heralde ), yaktığım benzine mi yanayım bilemedim.

Canı sıkılan, boş vakti olan, eğlence macera arayanlara bu ve bu tip cihazlarla kolaylıklar diliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetacar35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 32hergele32

bilgisayara taktım şimdide yeniden kurayım diye aygıt olarak gözüküyo ama programda kırmızı görünüyor herşeyi denedim ses kısma power tuşları falan ama hiç biri olmadı bi anda gittiği gibi duruyo ne yapmam lazım buna??

Arkadisima aldigim tablette aynı sekilde oldu müsait oldugumda servisine götürücem, ne yaptiysam açilmadi.

Ben tableti 3-4 hafta oldu alalı.İlk aldığımda 4-5 gün kullandım, tuş kilidine bir girdi sonra bir kapandı, kapanış o kapanış, tüm kombinasyonları denedim çözüm olmadı.2 hafta önce servise verdim.Anakartı arızalanmış, birebir değiştirdiler.Yeni cihazı aldım, 1 saat kullandım, bir kapandı, kapanış yine ölüm kapanışı.Yarın yine servise vereceğim.Bunlarla uğraşırken sinirimden gittim nexus 7 32 GB aldım 650 TL ye( ist bilişim kampanya ).Ulen bir kere kitlensin, bir kere bir uygulama hata versin anasını satayım.Taş gibi cihaz.

Verdiğim 330 TL ye mi yanayım, 1 ayda 1 hafta kullanamadığıma mı yanayım ( 1-2 hafta daha beklicem heralde ), yaktığım benzine mi yanayım bilemedim.

Canı sıkılan, boş vakti olan, eğlence macera arayanlara bu ve bu tip cihazlarla kolaylıklar diliyorum...

aynen doğru sölüyosun o konularde öyle olabilir ama şunuda göz önünde bulundur sırf ucuz ve özellikleri iyi olduğu için aldın bu cihazı benim 1 milyar param olsa gider asus samsung falan alırım.dediğin gibi mesele tabletle bi iş görmek değil benim için boş vakit geçirmek elime alıp arada bi oyun falan internet o kadar.

• Nazar değmesin iki ay filan oldu alalı. Verdiğim paranın hakkını veriyor. Eşim ve kızımdan bana sıra gelmiyor. Her türlü rom denedim cwm de yükledim ama şimdilik daha iyisi çıkana kadar bence pipo son rom gayet güzel. Tek sıkıntım usb hub tanımıyor cihaz... Fiber internete geçince evdeki wifi sorunu da çözüldü. Kopma vs yaşamıyorum. Kopma problemi için ya kaliteli modem router kullanın ya da statik ip verip iki haftada bir router kapatıp açın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tableti açılmama sorunu yüzünden 27 Şubat tarihinde kargo ile servise yollamıştım. Bugün değişim yapılacağı bilgisini aldım. Cihazlarına verdikleri hızlı teknik destek için firmaya teşekkür ediyorum. Firmanın arkasında durması sebebi ile cihazı herkese öneriyorum.
  • slm arkadaşlar bana yardım
    artes d712 tabletim çok geç şarj oluyor yaklaşık 5-6 saat sürüyor benim cihazda veya şarj aletimdemi sıkıntı var bilemiyorum bide bazen sesi sürekli kapanıyor ben açıyorum o kapanıyor takılı kalıyor sizdede oluyormu
  • arkadaşlar öneriyor musunuz ?
    alacağım bunu pişman olmak istemiyorum.
    almalısın çünkü....
    almamalısın çünkü....

cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrtl18

slm arkadaşlar bana yardım
    artes d712 tabletim çok geç şarj oluyor yaklaşık 5-6 saat sürüyor benim cihazda veya şarj aletimdemi sıkıntı var bilemiyorum bide bazen sesi sürekli kapanıyor ben açıyorum o kapanıyor takılı kalıyor sizdede oluyormu

Daha önce de yazılmıştı. Malesef cihazın en büyük sorunu çok geç şarj olması. Bazen 7 saat de sürebiliyor. Ama fiyat performans oranı yüksek olduğu ve ağırlıklı olarak bilgisayarımı ve iipodumu kullandığım için elimde bir de android bulunsun diye aldım ben. Bir de metal kasadan dolayı wifi biraz zayıf ama bende sorun yok şimdilik. Aynı sorun asus transformer prime'da da var zaten aynı sebepten. Bir sonraki modelinde üst tarafı plastiğe çevirmişlerdi. iPod'da da metal kasa var ve wifi antenin olduğu yeri kesip plastik kapak koymuşlar.

@ozanersin Ara ara vodafone smart tab 10 indirimle 300 liraya satılıyor. 3G ve GPS var ama ekranı IPS değil ve donanımı nasıl bilemiyorum. Ama o 10 inç yani buna göre çok büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 9 Mart 2013; 10:47:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Seaword

quote:

Orijinalden alıntı: ozanersin

arkadaşlar öneriyor musunuz ?
    almalısın çünkü....
    almamalısın çünkü....

cevaplarsanız sevinirim

Benim başıma burdan çoğunun başına gelmeyen iade geldi.. Yani gidip bizdehesaplı.coma göndermem gerekti bu gün gönderdim kargoyu ben ödedim ancak hala artesten vazgeçmiş değilim.. Çünkü ne kadar 10 lira kadar bi kargo ücreti(o da aldığım siteden dolayı) olsada gerçekten iyi firma müşteri anlayışı vs. ...
    Yani eğer bu ürün bizdehesaplı.comdada kalmasaydı bana para iadesi olcaktı yine artes marka bir tablet alırdım..

Tablete bakınca rk3066 chip var ips ekran iyi çözünürlük tablette iyi..
    Kötü yanı şu en ucuz satan yer bizdehesaplı.com artık ürünü satmıyor..
    Eğer alabilcek yer bulursan (ereyon falan var) iyi tablet :D

artesin merkezin elindede d712 kalmamış. yen iparti ürün gelirmi ne zaman gelir bilmiyorlar.

benim alette ik ihafta önce ölüm kapanışı yapmıştı.
    birebir değişim oldu. Ancak değişen cihaz büyük ihtimal sıfırı ürün değildi.
    iki gün sonra ekranın yatay olarak tma ortadan iki farklı renkte olduğunu anladım. tekrar merkeze, ve ekran değişti.
    sonra şarja takınca dalgalı ekran olayı başladı. tekrar merkeze bu sefer ellerinde d712 kalmamış. anakart değişti.

şuan kullanıyorum. bakalım neler bekliyor. Yukarıdaki "macera arıyanlar alsın" cümlesine katılmamak elde değil. ne yazıkki. birde alüminyum kasa çok ince. En ufak düşmede çok kötü hasar görüyor. plastik kasalar ile ısınma anlamında ne kadar fark eder bilemiyorum. ancak sağlamlık ta plastikler %90 önde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu cihazda en mennun olduğunuz browser hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blalblabla123blabla

bu cihazda en mennun olduğunuz browser hangisi ?

maxthon tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

almalısın çünkü....
    almamalısın çünkü....

cevaplarsanız sevinirim

Alternatif modeller yolluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

almalısın çünkü....
    almamalısın çünkü....

cevaplarsanız sevinirim

Alternatif modeller yolluyorum

bana da yollayabilir misiniz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.