Şimdi Ara

Artes D712 Kullanıcıları,paylaşım,inceleme [Ana Konu] ...(EFSANE Tekrar stokta) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
20
Favori
94.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emek51

bunun hdmı kablosu satılmıyormu

evet micro hdmı var
  • aretesciler noldu konu kapandı gitti......
  • Ya dayanamayıp vericem D712 siparişi artık, başka bu fiyatta bu özelliklere sahip alet yok, en azından ben göremedim, 310TL şu an hizlial.com da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slammer

Ya dayanamayıp vericem D712 siparişi artık, başka bu fiyatta bu özelliklere sahip alet yok, en azından ben göremedim, 310TL şu an hizlial.com da

Elektronik işi biraz şans, biraz ilgi biraz da bilgi işidir...
    Bu üçü sizde varsa cihaz bu paraya alınabilecek en güzel cihaz...
    Tek hayal kırıklığım usb hub desteklemiyor oluşu...
    Bunun içinde yeni Kernel, yeni Rom artık ne varsa bekliyorum dört gözle, umutluyum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afterdarq

quote:

Orijinalden alıntı: Slammer

Ya dayanamayıp vericem D712 siparişi artık, başka bu fiyatta bu özelliklere sahip alet yok, en azından ben göremedim, 310TL şu an hizlial.com da

Elektronik işi biraz şans, biraz ilgi biraz da bilgi işidir...
    Bu üçü sizde varsa cihaz bu paraya alınabilecek en güzel cihaz...
    Tek hayal kırıklığım usb hub desteklemiyor oluşu...
    Bunun içinde yeni Kernel, yeni Rom artık ne varsa bekliyorum dört gözle, umutluyum...

İlgi ve bilgi var da şans bazen yok hocam

• Şöyle bir problem var.. Bilgisi olan var mı ?

Zyxel p660w modem var. Tablette anlık kopmalar oluyordu. Ben suçu tablete bulduğum için kabulleniyordum bu durumu.. Bugün cep telefonundaki interneti paylaşıma açıp tabletle internete o şekilde girdim. Kopma olmadı ilginç bir şekilde..

Sanırım problem biraz da modemde.. Neler yapılabilir tavsiyesi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

Şöyle bir problem var.. Bilgisi olan var mı ?

Zyxel p660w modem var. Tablette anlık kopmalar oluyordu. Ben suçu tablete bulduğum için kabulleniyordum bu durumu.. Bugün cep telefonundaki interneti paylaşıma açıp tabletle internete o şekilde girdim. Kopma olmadı ilginç bir şekilde..

Kanal ayarı 6-9-11 bunlardan biri olsun diğer komşu ağlara göre. Birde modelin yeri mümkün mertebe enterferans yapmayacak bir konumda olsun ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadslar ben tabletimi tv ye baglamak istiyorum ama o kabloyu buamadim tv m de usb girisi var onla bagladm ondada olmadi yardim ede bilir misiniz ? Nerden buurum bu kabloy bulsamda calisir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Kanal ayarı 6-9-11 bunlardan biri olsun diğer komşu ağlara göre. Birde modelin yeri mümkün mertebe enterferans yapmayacak bir konumda olsun ...

Enterferans derken hocam.

• Valla cihazı bende beğendim. Servise geldiği gün ölü piksellerden dolayı yollamıştım, değiştirmişler geri yolladılar şimdi gayet güzel kullanıyorum. Faturayı geri yollamamışlar ama yedek var diye sorun etmedim. Şuan benimde tek sorunum USB HUB u çalıştırmaması. Artesteknik bu sorunu çözecez demişti, bende bekleyişteyim. Aslında sistem dosyalarında hub driverleri var gibi gözüküyor ama nedense çalışmıyor.
  • Bazilari modern combat 4 calismadi diyordu. Ben yükledim sorunsuz calişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Enterferans derken hocam.

Telsiz telefon, elektronik aygıtlar (özellikle amfi) bunların uzağında olmalı ve mümkün mertebe paylaşım yapılacak mekanın merkez noktasında ve 4 tarafı (ön-sol-sağ-üst) açıkta kalacak şekilde yerleştirilmeli.

• ARTES E MAİL ATTIM YANIT YOK.

'info@artescorp.com' DEĞİL Mİ ADRES?

• quote:

Orijinalden alıntı: nessakyela

ARTES E MAİL ATTIM YANIT YOK.

'info@artescorp.com' DEĞİL Mİ ADRES?

Sayın Artes Yetkilisi,

Bizdehesapli.com dan 2 hafta önce artesd712 siyah renk tablet aldım.
    BlueVpn programı çalışmadığı için PiPo nun “PIPO_U1 Pro_firmware_english version_20130123.img” Romunu yükledim.

PiPo nun romu istediğim performansı ve özellikle WiFi bağlantısını sağlıklı çalıştırmadığı için önceki yüklü gelen Artes romuna dönmek istedim.
    Bunun için internetten “Artes_D712_20121228.img” dosyasını indirip yükledim.

Bu durumla ilgili 2 sorum var.
    1. Artes_D712_20121228.img en son çıkarttığınız Rom mudur? Bundan sonra çıkan Romunuz varsa indirmek için linkini yollar mısınız?
    2. Eskisi gibi WiFi ye bağlanamıyorum. 4-5 çektiği halde sinyal gücü kaybı yok. Youtube de ve internette rahat dolaşamıyorum. Sorun nerededir?

Teşekkürler.

• Şubatın 26 sında ölü piksellerden dolayı servise göndermiş olduğum cihaz için bugün iade bilgisi geldi. Ellerinde yeni cihaz olmadığı için iade alacaklarmış. Şimdi cihazın iade alındığına dair raporu bekliyorum, bu raporla satın aldığım firmadan paramın iadesini veya yeni cihaz taleb edebilecekmişim. Keşke bu bilgiyi bu kadar zaman bekletmeden önce vermiş olsalardı, şimdi işin yoksa uğraş dur. Hayırlısı olsun......
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Şubatın 26 sında ölü piksellerden dolayı servise göndermiş olduğum cihaz için bugün iade bilgisi geldi. Ellerinde yeni cihaz olmadığı için iade alacaklarmış. Şimdi cihazın iade alındığına dair raporu bekliyorum, bu raporla satın aldığım firmadan paramın iadesini veya yeni cihaz taleb edebilecekmişim. Keşke bu bilgiyi bu kadar zaman bekletmeden önce vermiş olsalardı, şimdi işin yoksa uğraş dur. Hayırlısı olsun......

@hurgeneral a yeni cihaz nasıl vermişler ilginç...

• Ben de aynı durumdayım;
    15 günlük cihazı 27 Şubat'ta açılamama sorunu nedeni ile servise yolladım. Bir hafta süre ile değişecek dendi. Sonrasında da (12 Mart tarihinde) elimizde cihaz yok iade raporu düzenleyeceğiz satın aldığınız yerden bu rapor ile para iadesi talep edin dediler. Servis iyi deniyor, ben de öyle demiştim ama sonuç yok. En azından eşdeğer bir tablet ile değişim beklerdim. Adamların garanti süresi cihazın piyasada kalması kadar.. Bu şekilde cihaz satamazlar, ne bekliyorlar bir sonraki modeli alacağımızı mı düşünüyorlar.. Almayın, bozuluyor ve ortada kalırsınız.
    Bir daha artes asla, iki kat fiyat olsa bile nexus veya ipad...

Hakikaten bu hürgeneral nerede...ya da artesteknik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdc -- 14 Mart 2013; 21:30:32 >
  • Arkadaşlar insaf,
    Kişiye özel bir uygulama neden olsun anlamış değilim. Öyle bir durum olsa gelip burda yazmam herhalde. Bilgilendirmek istedim yazdım. Şuan benide kıllandırdınız sonuçta kutusu ile vermediler. Benim verdiğim ürünün arkasındaki jelatin bile duruyordu. Ayrıca daha öncede belirttim tablet benim değil bir arkadaşımın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Öncelikle tabletinizin rootlu olması gerekiyor.Eğer rootluysa aşağıdaki işlemleri yaparak bluetooth ile internete bağlanabilirsiniz(bu arada anlatmadan önce söyleyeyim tableti bluetooth ile internete bağlarsanız tablet internete bağlı değilmiş gibi gözüküyor.Yani google playden birşey indiremezsiniz wi-fi bekleniyor tarzında bir uyarı çıkıyor, yada internetten download yaparken %0 da takılıyor tabi bunun çözümü var ama yinede google playden uygulama indiremezsiniz bu şekilde) bunları göze aldıysanız o zaman başlayalım.

1-tablet ile telefonu bluetooth yoluyla eşletirin.
    2-http://android.gval.biz/download/Q5_Bluetooth_DUN_1-2.apk bu linkteli programı indirin ve kurun.Sonra bağlandığınız telefonun mac adresini google playden Bluetooth Address Finder programını indirerek bulun.Bir yere not alın.
    3-Google playden dns changer root programı indirin.Şimdilik programda ayar yapmamıza gerek yok.
    3-bluetooth dial up network programını açın.Wi-fi açık ise kapatmanızı isteyecek.Kapatın.Aşağıda android çubuğunun orda 3 nokta var tıklayın.Tıklayınca DUN settings geliyor onada tıklayın.Şimdi bulduğumuz adresi address kısmına yazın, yazdıktan sonra channel kısmına 3 yazın, save configurations a tıklayın.Şimdi connect e basın.Bir sıkıntı yoksa bağlanması gerekiyor.
    4-Dns changer root programını açın.Available presets kısmından google public dns e basılı tutun.Apply a basın.programdan çıkabilirsiniz.
    5-Bu kadar.Bundan sonra internete giriyor olacaksınız.Kapatmak istediğinizde bluetooth dial up network programından disconnect yapıp çıkabilirsiniz.
    6-Ha birde internetten şarkı falan indirmek isteyen olursa önce wi-fi ile google playden download manager indirin mavi ok simgeli olması lazım , sonra mesela bluetooth ta iken tarayıcıdan indirme linkini kopyalayın( basılı tuttuğunuzda seçeneklerde çıkar) sonra kopyaladığınız linki download manager programında sol üst bir alttaki mavi oka basıp download url kısmına yapıştırın, starta basın, indirmeye başlar.Daha google play için bir çözüm bulamadım :)

Uzun gibi görünüyor ancak bir defa kurduktan sonra işlemler kısa oluyor.Bluetooth adresini öğrendikten sonra bluetooth address finder programını silebilirsiniz.Bundan sonrası için bluetooth u her iki taraftada açıp connecte basıp dns değiştirmek yeterli.Ha birde tablet açıkken bir kere dns değiştirmeniz yeterli, programı her disconnect connect yaptığınızda dns değiştirmenize gerek yok.Tableti kapatıp açtığınızda bir daha değiştirmeniz gerekiyor o kadar.

Dostum sağolasın, bluevpn'le kafayı yemek üzereydim neredeyse :)

En sonunda tableti , 5800 telefonumun bluetooth'u üzerinden internete çıkarmayı başardım,
    Dediğin gibi uygulamalar çalışmıyor ama olsun şimdilik bu kadarı bile yeter

Tekrar sağolasın :)

• Benim tablette bozuldu açılmıyor servise yolladım. bakalım neler olacak.
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.