Şimdi Ara

Artes D712 Kullanıcıları,paylaşım,inceleme [Ana Konu] ...(EFSANE Tekrar stokta) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
20
Favori
94.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SwordsMan

Hizmette sınır yok hocam .

http://turbobit.net/kmhf4sfncays.html
    http://turbobit.net/fs9yj0jypar0.html

saol hocam süpersin Allah razı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Bu arada benim tabletin 2 kez ekranı dondu. kapatma tuşuyla kapatamadım reset düğmesi ile kapatıp açtım. Akşam yeni ROM u yükleyeceğim bakalım sorun olucakmı aynı şekilde.

reset düğmesi hangisi idi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Bu arada benim tabletin 2 kez ekranı dondu. kapatma tuşuyla kapatamadım reset düğmesi ile kapatıp açtım. Akşam yeni ROM u yükleyeceğim bakalım sorun olucakmı aynı şekilde.

reset düğmesi hangisi idi :)

dc şarj girisinin yanindaki küçük delik, iğne gibi bir şeyle içerideki düğmeye tıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Orijinalden alıntı: SwordsMan

Hizmette sınır yok hocam .

http://turbobit.net/kmhf4sfncays.html
    http://turbobit.net/fs9yj0jypar0.html

saol hocam süpersin Allah razı olsun

Rica ederim .

• Wireless de sorun yaşamadım.
    Cep telefonları gibi bunda da wireless de fazla bir performans beklemiyordum zaten Wireless modemin civarındaysam sıkıntısız bağlanıyor.

Airdroid ile bir sürü müzik ve film kopyaladım wireless üstünden bir sıkıntı yaşamadım.

alttaki üstteki katlardaki wirelessi algılamayabilir ki benim zaten böyle bir amacım yok.
    2-3 oda yandan da notebook gibi çekmiyor bu da benim kullanımımı ilgilendirmiyor.

Cihazın ekranı ve performansı yeterli.
    300 liraya ben bu karşılıklara şükür diyorum :)

Yanlız bir konuda yardım isteyeceğim.

TTNET in 3G modemli kampanyasını bu cihazda kullanan var mı?
    Ben Avea Jet taktım ara USB kablosu ile bunu algılamadı.

Bir de şu google ın arama ekranı kilit ekranından ve bazen de programlardan çıkarken araya girip duruyor. kapatıp devam ediyorum. bunu nasıl komple iptal edebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazahell -- 28 Şubat 2013; 9:58:10 >
  • açılmama sorun için bugün artes merkeze yolladığım d712 birebir değişim yapıldı. Kendilerine ilgi ve hizmetleri için teşekkür ederim. gerçekten markasız (yaygın marka değil) bir ürüne göre teknik servisde harikalar...
  • quote:

açılmama sorun için bugün artes merkeze yolladığım d712 birebir değişim yapıldı. Kendilerine ilgi ve hizmetleri için teşekkür ederim. gerçekten markasız (yaygın marka değil) bir ürüne göre teknik servisde harikalar...

d712 yazısındamı takılıyordu?
    benımkıde oyleydı bende 2 gun once yolladım beklıyorum
  • zaten her gönderene yenisini veriyorlar galiba
  • quote:

zaten her gönderene yenisini veriyorlar galiba

ne güzel işte yenileniyor cihazlar
    tebrik etmek lazım firmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

quote:

zaten her gönderene yenisini veriyorlar galiba

ne güzel işte yenileniyor cihazlar
    tebrik etmek lazım firmayı

evet çok iyi bir şey belki bu tableti servise gönderen ilk kişiyimdir ya da ilk kişilerdenimdir hiç talep bile etmeden yenisini yolladılar

• quote:

açılmama sorun için bugün artes merkeze yolladığım d712 birebir değişim yapıldı. Kendilerine ilgi ve hizmetleri için teşekkür ederim. gerçekten markasız (yaygın marka değil) bir ürüne göre teknik servisde harikalar...

Hocam İstanbul'da mısınız. Bir gün içinde nasıl sonuç aldınız ve değişimi siz mi talep ettiniz. Benim tablet te açılmıyor ve kargo ile dün servise yolladım. Bana çok yoğunluk olduğunu beklemem gerektiğini söylediler. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler..
  • teknik servisleri tek kelime ile berbat tamiri yappılan makinayı 3 gündür kargoya vermediler lanet olsunnnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsert

teknik servisleri tek kelime ile berbat tamiri yappılan makinayı 3 gündür kargoya vermediler lanet olsunnnnn

Nasıl yani ürün durumunda ne yazıyor tamir edildi mi yazıyor? Bende şuan müşteriye çıkış yapıldı yazıyor kargo takip var ama en az 12 saat sonra sağlıklı olur deniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antutu'da son Artes yazılımı ile 9900 puan alıyorum normalmidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seaword

19unda servis ürüün telim almıştı.. Açıkçası martın 10u 12kisi gibi olur diyordum ama bu gün baktım değişim yapıldı yapızor aradım meğersem yerlerini taşıyorlarmış (sanırım karışmasın diye çoğu aleti tamir etmişler) neyse pazartesi öğlenden sonra arayın dediler hayırlısı vallaha teknik testek oldukça iyimiş :D Bu arada benim tamirat numaram biraz geri gittim bütün tabletleri dün bu gün içinde tamir edildğini gördüm sanarım taşıncaklar diye sizde servise göndermisseniz bir bakın :D

teknik serviste diyor hala hergün bi bahane yok taşınıyoz yok bilmem ne tam sahtekarlar anlıcan inş makine geri gelir ondan bile umudumu kestim o kadar yani :(
  • quote:

quote:

quote:

19unda servis ürüün telim almıştı.. Açıkçası martın 10u 12kisi gibi olur diyordum ama bu gün baktım değişim yapıldı yapızor aradım meğersem yerlerini taşıyorlarmış (sanırım karışmasın diye çoğu aleti tamir etmişler) neyse pazartesi öğlenden sonra arayın dediler hayırlısı vallaha teknik testek oldukça iyimiş :D Bu arada benim tamirat numaram biraz geri gittim bütün tabletleri dün bu gün içinde tamir edildğini gördüm sanarım taşıncaklar diye sizde servise göndermisseniz bir bakın :D

teknik serviste diyor hala hergün bi bahane yok taşınıyoz yok bilmem ne tam sahtekarlar anlıcan inş makine geri gelir ondan bile umudumu kestim o kadar yani :(

Hocam arayın konuşun sizin tablet unutulmuştur yoksa ben 19unda verdim şu an değişim yazıyor.. Ara konuş..

aradım defalarca ama lanet olsun aynı şeyleri söyleyip duruyorlar bahane bulamadılar şimdide taşınıyoruz ondan karışıklık oldu diyolar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam arayın konuşun sizin tablet unutulmuştur yoksa ben 19unda verdim şu an değişim yazıyor.. Ara konuş..

aradım defalarca ama lanet olsun aynı şeyleri söyleyip duruyorlar bahane bulamadılar şimdide taşınıyoruz ondan karışıklık oldu diyolar

Tek kotu diyen sizsiniz heralde hocam insallah hallolur

• merhaba arkadaşlar ...

güncel bi rom varmı ve wifi sonunu çözen varmı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tek kotu diyen sizsiniz heralde hocam insallah hallolur

ayın 15 inden beri serviste aldım 9 gün kullandım bozuldu siz olsanız ne yapardınız ? 460 tl para verdim lanet olsun artesinede teknik servisinede... yarın arayıp suratlarına sövecem gözden çıkardım zaten makinayı

• 460 TL verdim derken D712 den mi bahsediyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.