Şimdi Ara

Artes D712 Kullanıcıları,paylaşım,inceleme [Ana Konu] ...(EFSANE Tekrar stokta) (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
20
Favori
94.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim tablette açılmamaya başladı bazende açılıyor ama açılış ekranında takılıyor şimdi tatile gideceğim şehir dışına dursun bakalım geldiğimde düzelmezse servise yollarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim tabet
    1-şarja takınca ekran dalğalaması-aldığımdan bir kaç hafta sonra
    2- şark kablosunun kolay çıkması- değişen cihazda
    3-ölüm kapanışı- 3 ay sonra

ve son dün tekrar ölüm kapanışı yaptı. 5 ay sonra.

para iadesi talep edeceğim.
  • keşke ipad mini alsaydım diyorum. 7.9 inç hemde gerçekten stabil ve uzun ömürlü.
  • İyiki almamışım

• quote:

Orijinalden alıntı: -İndependence-

İyiki almamışım

Aynen iyiki almamışız

• arkadaşlar rom atmak için kullandığımız rk patch tools v1.5 sürücüleri içerisinde Windows 8 sürücüleri yok rk3066 nın Windows 8 sürücüleri yokmu. 2 saatti arıyorum bulamadım.. win7 işletim sistemi olan bir cihaz yok şuan elimde rom atamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

quote:

İyiki almamışım

Aynen iyiki almamışız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

quote:

İyiki almamışım

Aynen iyiki almamışız

şubat ayında ekrandaki dalgalanmadan dolayı iade etmiştim, iyi ki iade etmişim...

zamanında ekran sorunu yaşayıp çözümü için bu video yu çekip koyduğumda millet dalga geçmişti benlen... videonun yorumlarında da görebilirsiniz. hiç kimse kusura bakmasın çin malı tabletleri alıp sorun yaşamamak için kadir gecesi doğmak gerekiyor. Allahtan Artes malının arkasında duran bir firmada mağdur olmadık. Artes den iki farklı tablet alıp, ikisinde de sorun yaşayıp iade etmeme rağmen yinede teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan61 -- 25 Temmuz 2013; 3:58:13 >

• Arkadaşlar bu cihaza Usb Hub bağlama desteği ne zaman gelir, ya da başka Rom'larda var mıdır ?
  • Yeni bir telefon alacağım için tabletimi satıyorum. Şuan açılmıyor ama servise göndereceğim. Servisten yapılıp gelince satacağım. 200 TL diyorum. Eğer yok sen şimdi sat servise ben yollarım derseniz 175e bırakırım. Daha 1 yıldan fazla garantisi var. Detaylar için PM.
  • Merhaba arkadaşlar D712 tabletimiz artık satılmıyor hatta kullanan yok denecek kadar az malum WİFİ sorunundan, ben sizlere en son ve en stabil çalışan ROM hangisidir diye sorsam bana yardımcı olur musunuz ? Lütfen...
  • Açılmayan tabletimi dün itibariyle kargoya verdim. Aras kargo ile anlaşması varmış oraya gittim sırf kargo ücreti ödememek için yoksa yurtiçi 2-3 dklık mesafedeydi yürüyerek Adam pazartesi gönderilir dedi. Bakalım kaç günde geri dönecek bana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Açılmayan tabletimi dün itibariyle kargoya verdim. Aras kargo ile anlaşması varmış oraya gittim sırf kargo ücreti ödememek için yoksa yurtiçi 2-3 dklık mesafedeydi yürüyerek Adam pazartesi gönderilir dedi. Bakalım kaç günde geri dönecek bana :)

Bende buğün itibariyle hoparlörleri önce cızırtı sonra iptal olan tabletimi @artesteknik e gönderdim.

1- tablet değişimii
    2-Anakart değişimi
    3-ekran değişimi
    4- Pil değişimi,
    5- Şarj yeri tamiri/değişimi

Daha 8 aylık üründe yaşadıklarım. Bu sefer kesinlikle tamir kabul etmeyeceğim. PAra iadesi hakkımı kullanacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Açılmayan tabletimi dün itibariyle kargoya verdim. Aras kargo ile anlaşması varmış oraya gittim sırf kargo ücreti ödememek için yoksa yurtiçi 2-3 dklık mesafedeydi yürüyerek Adam pazartesi gönderilir dedi. Bakalım kaç günde geri dönecek bana :)

Bende buğün itibariyle hoparlörleri önce cızırtı sonra iptal olan tabletimi @artesteknik e gönderdim.

1- tablet değişimii
    2-Anakart değişimi
    3-ekran değişimi
    4- Pil değişimi,
    5- Şarj yeri tamiri/değişimi

Daha 8 aylık üründe yaşadıklarım. Bu sefer kesinlikle tamir kabul etmeyeceğim. PAra iadesi hakkımı kullanacağım.

Ben llk önce aldıktan 2 hafta sonra dounmatiği bozulduğu için göndermiştim şimdide hiç açılmadığı için gönderiyorum. Bakalım ne sonuç çıkacak

• Cumartesi servise gönderdiğim ürün bugün firmaya ulaşmış bakalım kaç günde geri bana gelecek
  • quote:

Cumartesi servise gönderdiğim ürün bugün firmaya ulaşmış bakalım kaç günde geri bana gelecek

Cuma günü aradılar Artes servisinden, cihazınızın köşesinde darbe izi var bu darbeden dolayı anakartınız bozulmuş 90 TL verirseniz tamir ederiz dediler. Bende darbe olmuştur yalan yok yani mutlaka olmuştur olmamış diyip yalan söyleyemem ama darbe olduktan sonra çalışmamazlık yapmadı ondan sonra baya kullandım yani darbeyle alakası yok dedim adamlar o darbe aldığında anakart zarar görmüştür sonra bozulmuştur dediler. Bende tamam o zaman yapmayın gönderin dedim. Bugün kargo gelmiş ama evde olmadığımızdan dolayı alamadık kağıt bırakmışlar kapıya şubeye gelin alın diye gidip alacağım bakalım yarın felan.

• buraya genelde hep şikayet edenler yazıyorlar.

bende memnuniyetimi yazayim. :)

sanırım 7-8 aydır kullanıyorum tableti.
    hediye ettiğim arkadaşım hafızası dolmuş diyerek yardım istedi.
    sd karta yüklenen programları taşıyıp işi bitirdim.

16gb disk te halen 7gb boş yer var :)
    Diskin halen dolmamış olması ömrünün daha da uzun olacağını gösteriyor.

Güncellemelerini yaptım.
    Çalışma hızı ve ekranın parlaklığı hd ekran elimdeyken "parasını gayet hakkeden bir tablet almışım" dedirtti bana :)

2 yıllık garantimiz var tabi belki bende şikayet edenlere katılırım ileriki aylarda ancak şu an sorunsuz bir şekilde kullanılıyor tablet.

Pipo yazılımı yüklesem de :)
    Teşekkürler artes
  • Ben de herhalde ender kullananlardanım. Şimdiye kadar bir sorunu olmadı. Ama çok da sağlam bir makine değil. Zaten 1-2 yıl kullanılsın yeter.
  • Tabletten memnundum aslında ta ki geçen güne kadar. tablet birden dondu. Sonra reset attım bir türlü android yazısını geçmedi.Daha sonra Rom atmaya çalıştım olmadı. Şarj cihazını takiyorum ekran açılmıyor. Bilgisayardan şarjda olmuyor bu yüzden hiç açılmıyor. @artesteknik servise göndereceğim ama geçen sefer gönderdim ücretsiz Kargo denildi orda bir kadın ücretli dedi. Sonra zor bela kabul ettirdik. Şimdi nasıl göndereceğim. Lütfen yardım bu konuda.

• Ben de bunu alalı 10 ay oluyor ve fiyat/performans açısından memnunum. Tabletin kendisini kulaklık takılyımış gibi hissetmesi dışında bir problemini görmedim şu ana kadar. Onun için de servise vermedim, önemli değil ses. Bir iki defa da ekranında yaralar çıkıp yok oldu.
    Hiçbir güncelleme falan yapmadım. Az falan da kullanılmadı. Parasına göre iyi gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.