Şimdi Ara

Artes D712 Kullanıcıları,paylaşım,inceleme [Ana Konu] ...(EFSANE Tekrar stokta) (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
20
Favori
94.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

Orijinalden alıntı: cs_hack05

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

quote:

Beyler tableti 2 hafta once sarji fulleyip kaldirdjm simdi actim dokunmatik calismiyor. Belli yerlerde calisiyor. Rom falan attim duzelmedi.

Birde 4 5 ay once elimden kaydi dustu yan kasa biraz ice girdi ama tableti sorunsuz sekilde kullaniyordum 2 hafta oncesine kadar simdi servis yapar mi ?? Bir sorun olur mu ?

Dostlar bi yardimci olun .

Bende ilk aldigimda oyle bir sorun olmuştu. Bazi yerlerde calisiyor bazi yerlerde calismiyordu. Dusurme felanda olmamisti hic. Servise yollamistim. Onlar direk bana yeni bir tablet gondermislerdi. Ama sizinkini yaparlar büyuk ihtimalle.

Dustukten sonra sorunsuz calisti kac ay.

Artesteknige mesaj attim donmedi yarin gondereyim o zaman.

Edit:telefon aciyorum ama kimse cevap vermiyor.

Merhabalar;
    Hafta sonu Mesai olmadığından dolayı ulaşamamız olabilirsiniz.
    Ürünü Teknik Servise göndermeniz ile ilgili olarak Pm den mesaj atılmıştır.
    Teşekkürler,

Merhaba,

D712 tabletim açılmıyor.

Açma kapama tuşuna uzun süre basıyorum ama tepki vermiyor.
    Cihaz %90 şarjda, cihazı şarja takıp açtığımda titreme - beyaz noktalar oluyor ekranda sonra takılmalar.
    Şarjdan çekince de yine hafif hafif titreme ile bir anda kapanıyor ve açılmıyor.
    Cihaz 14 ay oldu alalı yani garantisi var.

Ne yapmak gerekiyor ?

http://www.artescorp.com/iletisim.aspx buradan yapılan taleplere dönüş olmuyor!

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstordefault -- 21 Şubat 2014; 11:52:46 >

• E-Posta ile bilgilendirme yapıldı. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstordefault -- 21 Şubat 2014; 18:48:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstordefault

Bu Artes teknik servise nasıl ulaşacağız arkadaş ne yanıt veren var ne dönüş yapan!

Aradınız mı hocam? Veya forumdan yazın artesteknik adlı kullanıcıya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Tableti gonderdigim nerdeyse 1 ay olacak ses seda çıkmadı. Kac defa aradim serviste dediler. En son değişim olacak dediler ondan da ses çıkmadı .

Benimde 2 haftayı geçti daha tablet yok ortada. artesteknik'e özel mesaj felan atıyorum ama o da foruma girmiyor galiba. Geçen hafta için biz haber veririz demişlerdi ama daha bir şey yok ortada

aradık konuştuk. tablet iflah olmuyormuş 75 tl fark ile q812 modelini göndereceklermiş bu tablet hakkında bilgisi olan var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Tableti gonderdigim nerdeyse 1 ay olacak ses seda çıkmadı. Kac defa aradim serviste dediler. En son değişim olacak dediler ondan da ses çıkmadı .

Benimde 2 haftayı geçti daha tablet yok ortada. artesteknik'e özel mesaj felan atıyorum ama o da foruma girmiyor galiba. Geçen hafta için biz haber veririz demişlerdi ama daha bir şey yok ortada

aradık konuştuk. tablet iflah olmuyormuş 75 tl fark ile q812 modelini göndereceklermiş bu tablet hakkında bilgisi olan var mı ?

İyi hocam. Banada aynısını dediler. Dün akşam yatırdım parayı. Forumda konusu var onunda

• fenerliso kullanıcısına yanıt
    baktım o konuya galiba bizim tabletten daha iyi gibi . ama 75 tl çok geldi bana.
  • quote:

baktım o konuya galiba bizim tabletten daha iyi gibi . ama 75 tl çok geldi bana.

Bana normal geldi hocam. Sonuçta siz satmak tableti ikinci el satmak isteseniz 100-150 TL eder max. Tabi o da alan olursa. Üstüne bir 150-200TL koyup anca alırsınız q812yi almak isteseniz. Ama burda 75 TL karşılığında almış olacağız. Tabi siz ben para vermek istemiyorum daha garantim var tamir edilsin derseniz bilemem. Benim tamir içinde para istemişlerdi önceden. Yere düşürdüğünüz için bozulmuş demişlerdi. Yani bu daha iyi oldu benim için.
  • quote:

quote:

Bana normal geldi hocam. Sonuçta siz satmak tableti ikinci el satmak isteseniz 100-150 TL eder max. Tabi o da alan olursa. Üstüne bir 150-200TL koyup anca alırsınız q812yi almak isteseniz. Ama burda 75 TL karşılığında almış olacağız. Tabi siz ben para vermek istemiyorum daha garantim var tamir edilsin derseniz bilemem. Benim tamir içinde para istemişlerdi önceden. Yere düşürdüğünüz için bozulmuş demişlerdi. Yani bu daha iyi oldu benim için.

bende kabul ettim zaten. hocam garanti süresi eskisiyle aynen devam ediyormuş neden böyle yapıyorlar ki yeni cihaz ne de olsa.

• quote:

quote:

quote:

bende kabul ettim zaten. hocam garanti süresi eskisiyle aynen devam ediyormuş neden böyle yapıyorlar ki yeni cihaz ne de olsa.

Onu bilmiyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: firstordefault

quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler tableti 2 hafta once sarji fulleyip kaldirdjm simdi actim dokunmatik calismiyor. Belli yerlerde calisiyor. Rom falan attim duzelmedi.

Birde 4 5 ay once elimden kaydi dustu yan kasa biraz ice girdi ama tableti sorunsuz sekilde kullaniyordum 2 hafta oncesine kadar simdi servis yapar mi ?? Bir sorun olur mu ?

Dostlar bi yardimci olun .

Bende ilk aldigimda oyle bir sorun olmuştu. Bazi yerlerde calisiyor bazi yerlerde calismiyordu. Dusurme felanda olmamisti hic. Servise yollamistim. Onlar direk bana yeni bir tablet gondermislerdi. Ama sizinkini yaparlar büyuk ihtimalle.

Dustukten sonra sorunsuz calisti kac ay.

Artesteknige mesaj attim donmedi yarin gondereyim o zaman.

Edit:telefon aciyorum ama kimse cevap vermiyor.

Merhabalar;
    Hafta sonu Mesai olmadığından dolayı ulaşamamız olabilirsiniz.
    Ürünü Teknik Servise göndermeniz ile ilgili olarak Pm den mesaj atılmıştır.
    Teşekkürler,

Merhaba,

D712 tabletim açılmıyor.

Açma kapama tuşuna uzun süre basıyorum ama tepki vermiyor.
    Cihaz %90 şarjda, cihazı şarja takıp açtığımda titreme - beyaz noktalar oluyor ekranda sonra takılmalar.
    Şarjdan çekince de yine hafif hafif titreme ile bir anda kapanıyor ve açılmıyor.
    Cihaz 14 ay oldu alalı yani garantisi var.

Ne yapmak gerekiyor ?

http://www.artescorp.com/iletisim.aspx buradan yapılan taleplere dönüş olmuyor!

Saygılar

Merhabalar;
    Tabletinizde belirttiğiniz sorunun çözümü için Teknik Servise gelmesi gerekmektedir.
    Teknik Servise gönderim ile ilgili olarak size pm den mesaj attık.
    Saygılarımızla,

• Artesteknik kullanıcısına yanıt
    E-Posta ile bilgilendirme yapıldı. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar d1003 pipoda hangi modele denk geliyor, güncel rom için.

• Merhaba,
    Bugüne kadar iyi gidiyordu. Ama benim de tabletimde hemen üstte bahsedilen sorun oluştu. (Cihaz şarjı olmasına rağmen açılmıyor.) Henüz garanti kapsamında. Ayrıca hoparlör çalışmıyor. Fakat kulaklığı takınca ses geliyor. Sanırım servise gitmesi gerekiyor. Servise elden getirebiliyorsak böyle yapmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_e_G

Merhaba,
    Bugüne kadar iyi gidiyordu. Ama benim de tabletimde hemen üstte bahsedilen sorun oluştu. (Cihaz şarjı olmasına rağmen açılmıyor.) Henüz garanti kapsamında. Ayrıca hoparlör çalışmıyor. Fakat kulaklığı takınca ses geliyor. Sanırım servise gitmesi gerekiyor. Servise elden getirebiliyorsak böyle yapmayı düşünüyorum.

Sanırım Bahçelievlerde oturuyorsun. Bende B.evlerdeyim. Elden götürme imkanın var. Yerleri şirinevlerde. Sitelerinde google maps haritası vardı. Bulamazsan tarif ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

quote:

Merhaba,

Sanırım Bahçelievlerde oturuyorsun. Bende B.evlerdeyim. Elden götürme imkanın var. Yerleri şirinevlerde. Sitelerinde google maps haritası vardı. Bulamazsan tarif ederim.

Elden götürdüm bugün, sağ olasın. Yeri kolay zaten. Sadece iş merkezinde bir tabela vs. yok ya da ben göremedim.
    Durup dururken hiç açılmamaya başladı. Arada takıldığı olsa da düzeliyordu, bu sefer kökten gitti. Bakalım ne olacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

quote:

Merhaba,

Elden götürdüm bugün, sağ olasın. Yeri kolay zaten. Sadece iş merkezinde bir tabela vs. yok ya da ben göremedim.
    Durup dururken hiç açılmamaya başladı. Arada takıldığı olsa da düzeliyordu, bu sefer kökten gitti. Bakalım ne olacak.

Bina girişinde yaziyor kocaman ART Sistem diye :) gözünden kaçmiş sanirim.

• Facebookta Artes Tablet Kullanıcıları Yardımlaşma Grubunu kurduk arkadaşlar. Tüm modellerden kullanıcılara bu gruptan ulaşabilir sorularınızı sorabilirsiniz

Link
  • tablet ti root lama programları ve nasıl yapıldığı anlatçak varmı yada nasıl yapıldığı anlatan site varmı
  • Artes D712 tabletim onarılamadığndan iade raporu düzenlendi. Kullanıcı hatası vs. gibi bahaneler bulmadan garantiyi devreye almalarından dolayı Artes'e teşekkür ediyorum. Satış sonrası hizmetiyle farkını kanıtlamıştır benim gözümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asia_asia

tablet ti root lama programları ve nasıl yapıldığı anlatçak varmı yada nasıl yapıldığı anlatan site varmı

Artes Tablet Facebook yardımlaşma grubunda bu adresten yaptıklarını yazdı arkadaşlar. Umarım işinize yarar. Kolay gelsin

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 18 Mayıs 2014; 18:29:40 >

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.