Şimdi Ara

ARTES D821 mi ARTESQ812 mi Ezcool Smart HD8 mi??? Acil fikirlerinize ihtiyacım var lütfen arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sonunda bu 3 tablete indirdim seceneklerimi,ama karar veremıyorum
    Artes Q812 A7 1.2GHz dört çekirdek işlemci IPS ekran 16GB bellek ile çekici geliyor ama şarjının az gittiğini söylediler fiyatı da 330lira internette öğrenciyim 300 lirayı geçmezse dha hayırlı olur bnm için
    Artes D821 in 300lira fiyatı var A9 1.5GHz çift çekirdek işlemcisi 16GB belleği var Ezcool ile D821 arasında kaldım dha cok
    Ezcool Smart HD 8 ise Rockchip RK3066 çiftçekirdekli cortexA9 işlemciye sahip fkat 8GB bellek 269tl fiyatı var acıkcası en cok aklıma yatan bu fakat çift çekirdek 4 ekirdek işlemcide cok fazla fark yaratır mı, daha cok tabletin ömrünü uzatan bir şey midir 4çekirdekli işlemci netten film/dizi izlemek istiyorum oyun da oynayayım almışken yine işimi görür mü bu tablet? bir de 8gb bellek belleği sd kart ile yükseltebilirim sanıyorum, sizce????
    yorumlarınıza cok ihtiyacım var arkadaşlar lütfene yardım deneyen bu cihazlardan elinde bulunana arkdaşlarm lutfen pil dayanıklılığı,ekran kalitesi, film/dizi izlerken hızı görtüntü kalitesi, nette dolaşrken hızı vs acısından yorumlasın

• arkadaşlar yardımcı olacak olan yok mu hiç?????????????
  • artes q812 diyorum tabiki... ben d 821 kullanıyorum. ancak 4 çekirdek işlemci ve sahip olduğu ekran kartı oyunlarda seni üzmez 1080 p videoları akıtır... he a 31 işlemci aman ama değil ama 330 liraya muadili olmayan bir tablet.

yardımcı olduysam ne mutlu sana :)
  • dostum mayıstan beridir ezcoolun smart hd8ini kullanıyorum, oldukçada memnunum. 32gb lık hafıza kartımda sürekli üzerinde. 40 gb lık hafıza fazlasıyla yetior bana. şarj tüketim sürecide ortalama 5 saate kadar çıkıyor. film izlemede de bir sorun yok zaten. internette gezinme performansı çok çok iyi , alüminyum kapağının olmasına rağmen. alüminyum kapak konuusunda endişelerim vardı ancak tahminimden daha iyi çıktı. hem de çok şık bir yapısı var. fiyatıda bence iyi... çünkü mayıs ayında bile bu fiyata alamamışken, doların artmasına rağmen fiyatı oldukça iyi. ayrıca teknik desteğide çok başarılı. burada bile desteği var. arasıra bi kaç soru sormuştum anında cevapladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_ken -- 2 Ekim 2013; 18:32:12 >
  • onur ken cok teşekkürler güzel kardeşim cevap için hayrını gör saglıcakla kullan inşallah
    krizalit tabiiki yardımcı oldu yorumun cok iyi ettin kardeşim, d821den farkı ne sence q812nin? mesela 1080p filmlerdeo kadar akıcı değil mi , ezcool alırsam her oyunu oynayamaz mıyım ?
  • Simdi ezcool da arkadasin dedigine gore iyi ancak q812 de ekran karti bu uc tabletten önde ... ezcoolun islemcisi ve a31 islemci hemen hemen ayni performansi veriyorlar... d821 biraz daha yavas digerlerine gore ... ben tekrar bu üc tablet arasindan q812 yi semelisin diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • angelajasbjk A kullanıcısına yanıt
    bunu ele...sebep işlemci:)
  • hocam Artes Q812 verdiği hediye çeki ile 299 tl ye geliyor bilginize :)

• expo-9009 kullanıcısına yanıt
    Bu çeki aldığımız ürün için anında kullanabiliyo muyuz? Onun dışında artesin wi fi performansı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Bu çeki aldığımız ürün için anında kullanabiliyo muyuz? Onun dışında artesin wi fi performansı nasıl?

Aldığın ürün için değil hesabınıza yüklendikten sonra kullanabilirsiniz . Urunu daha almadım ana konusuna bakabilirsiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artes markalı ürün kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum. d712 bir kere değişti 4-5 kere tamir oldu. para iadesi hakkımı kullanmak istediğimde. RMA formu verildi. Ancak bizdehesaplı.com formu tanımadı. EEE benim suçum nerde? kim yapacak para iadesini? tüketici mahkemesine baş vurdum. Bu şekilde müşteri mağduriyetini ön planda tutan iki firma ile tanışmış oldum. Birisi RESEr bilgisayar bursa. diğeri malum artes...

Herşey kanun değildir. Çözümler sunan firma tüketici memnuniyeti kazanır. gidin istediğiniz yere şikayet edin.
  • expo-9009 kullanıcısına yanıt
    krizalit cevabın ıcın cok teşekkrler eldım onu karar da verdım aslında fıyatlarda ındırım olur dye beklıyorum braz daha
    expo arkadasım hangı sıtede artes 299tl e gelıor? hedıye cekını madem ılk alısverısımde kullanmıyorum o halde 299tl.e gelmezki:)
  • güvenlir bi artes q812 vardı o da mı çöp oldu
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt
    ayrıca tesekkürler bilgi için arkadasım umarım br daha sıkınt yasamazsın
  • arkadaşlar bugun verdım hızlıal'dan Ezcool Smart HD8 siparişini beklemekteyim
  • tablet geldi fakat wifi sorunu var gibi kontrol için istanbul ezcool servise gönderiyorum her aamada ilgililer umarım serviste de yardımcı olacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelajasbjk -- 4 Kasım 2013; 21:45:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.