Şimdi Ara

Artes dr9704 önerirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar sorum başlıktada göründüğü gibi Artes dr9704 önerir misiniz ?

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=70335027&p=3#70663377

Burayı incelemenizi tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert453

evet arkadaşlar sorum başlıktada göründüğü gibi Artes dr9704 önerir misiniz ?

bu üründe sıkıntı varmış dikkat
  • Ne tip bir sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

Ne tip bir sıkıntı

kime sorsam bu üründe sıkıntı var diyor o başlıkta pek umduğumu bulamadım onun için bu başlığı açtım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

Ne tip bir sıkıntı

kime sorsam bu üründe sıkıntı var diyor o başlıkta pek umduğumu bulamadım onun için bu başlığı açtım.

Alıntıları Göster
    bende kararsız kaldım..zaten şuan 9702 yok...dr9704 hakkında da kimse bi şey bilmiyor...film,internet kitap okuma için yeterde artar diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: naftalin34

bende kararsız kaldım..zaten şuan 9702 yok...dr9704 hakkında da kimse bi şey bilmiyor...film,internet kitap okuma için yeterde artar diye düşünüyorum..

Alıntıları Göster
    öğlen gittim ve aldım :))) dr9704 ü.. şu an şarj da takılı..ama orada biraz inceledim..ekran süper,görüntü süper...umarım sorun çıkmaz..:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HKC marka nasıldır iyimidir
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

öğlen gittim ve aldım :))) dr9704 ü.. şu an şarj da takılı..ama orada biraz inceledim..ekran süper,görüntü süper...umarım sorun çıkmaz..:)

hayırlı olsun hocam nerden kaça aldınız acaba? dedikleri gibi bir sıkıntı görüyormusunuz ?
  • quote:

quote:

hayırlı olsun hocam nerden kaça aldınız acaba? dedikleri gibi bir sıkıntı görüyormusunuz ?

Alıntıları Göster
    kadıköyden aldım 580 tl..12 taksit..akşam kurcaladım biraz..gayet güzel şimdilik bi sıkıntı yok..film izledim takılmadı..kitap okumaya uygun...ama oyun oynamadım oynayacağımıda sanmıyorum :) şimdilik bu kadar

• quote:

kadıköyden aldım 580 tl..12 taksit..akşam kurcaladım biraz..gayet güzel şimdilik bi sıkıntı yok..film izledim takılmadı..kitap okumaya uygun...ama oyun oynamadım oynayacağımıda sanmıyorum :) şimdilik bu kadar

bende alıyorum bugun inş memnun kalırım :)
  • quote:

quote:

bende alıyorum bugun inş memnun kalırım :)

Alıntıları Göster
    Çok ciddi düşünüyorum mediamarts veya electroworld filan herhangi bir yerde var mı?

Beylikdüzü civarı satan yer öneri?

• quote:

Orijinalden alıntı: gz

Çok ciddi düşünüyorum mediamarts veya electroworld filan herhangi bir yerde var mı?

Bildiğim kadarıyla teknoloji marketlerinde yok internet üzerinden alabilirsin 1 gün sonra geliyor zaten.

hepsiburada

ucuzcity

hangisinin ödeme seçenekleri uyarsa alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: shimshek

quote:

Bildiğim kadarıyla teknoloji marketlerinde yok internet üzerinden alabilirsin 1 gün sonra geliyor zaten.

hepsiburada

ucuzcity

hangisinin ödeme seçenekleri uyarsa alabilirsin.

Alıntıları Göster
    @shimshek
    hepsiburada.com kesin almamda diğeri olabilir

Şuan 2 tane tablet beğendim

Dark 9720 ve Artes D9704

Bakalım araştırmaya devam

• quote:

@shimshek
    hepsiburada.com kesin almamda diğeri olabilir

Şuan 2 tane tablet beğendim

Dark 9720 ve Artes D9704

Bakalım araştırmaya devam

Alıntıları Göster
    Ürünü inceleme fırsatım oldu Normal mod da (1600x1200) de hızlı fakat Hd ye aldığınızda biraz kasma oluyor oda normal İşlemciye fazla yükleniyor gayet hoş ve artesin teknik desteği çok iyi aşırı ilgililer. oyunları (most wanted,dead triger, vs) denedim herhangi bir sorun yok HDMI cıkısı olmaması benım açımdan olumsuz. Ama gayet hoş bir tablet ve fiyatının üzerinde bir tablet

• quote:

Orijinalden alıntı: Hopeking

Ürünü inceleme fırsatım oldu Normal mod da (1600x1200) de hızlı fakat Hd ye aldığınızda biraz kasma oluyor oda normal İşlemciye fazla yükleniyor gayet hoş ve artesin teknik desteği çok iyi aşırı ilgililer. oyunları (most wanted,dead triger, vs) denedim herhangi bir sorun yok HDMI cıkısı olmaması benım açımdan olumsuz. Ama gayet hoş bir tablet ve fiyatının üzerinde bir tablet

Alıntıları Göster
    Peki bu tableti LCD televizyona nasıl bağlayabiliriz. Artesin hem 7 hemde 9 luk alanına bakıyorum. Artık bütçeme göre alacağım Ama filmleri lcd aktarsak hiç fena olmaz

• quote:

Peki bu tableti LCD televizyona nasıl bağlayabiliriz. Artesin hem 7 hemde 9 luk alanına bakıyorum. Artık bütçeme göre alacağım Ama filmleri lcd aktarsak hiç fena olmaz

Alıntıları Göster
    nasil memnun kaldiniz mi bu modelinden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turxell

nasil memnun kaldiniz mi bu modelinden?

Alıntıları Göster
    Ya sanırım retina ekranlı hiç bir tablette HDMI çıkışı yok Lcd ye bağlamak için HDMI Convertor ler var ama onlarda beklenen bir kalite sergilemiyor. yani film fln baya kalitesiz oluyor
  • quote:

Ya sanırım retina ekranlı hiç bir tablette HDMI çıkışı yok Lcd ye bağlamak için HDMI Convertor ler var ama onlarda beklenen bir kalite sergilemiyor. yani film fln baya kalitesiz oluyor

Alıntıları Göster
    http://www.sadecenotebook.com/Urun/Artes-97-inc-DR9704-Beyaz-Tablet-pmu230806.html

• quote:

dark evopad r9730 var hem retina ekran hemde hdmı çıkışı var sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

dark evopad r9730 var hem retina ekran hemde hdmı çıkışı var sanırsam.

Dark Evopad 9730, Artes 9704 ve Rockpad D9RET modelleri hepsi birbirinin aynısı olan Yuandao N90FHD klonu ürünler ve hiçbirisinde HDMI bulunmuyor.

Ürünün orjinali şudur:http://www.pandawill.com/window-yuandao-n90fhd-dual-core-tablet-pc-97-inch-retina-screen-rk3066-android-41-1gb-ram-16gb-dual-camera-white-p70845.html

Pandawill'de 219$ olan ürünü 199$'a Eksen'de satıyoruz:http://www.eksenbilgisayar.com/urun/spec-rockpad--d9ret-rk3066-dual-core-97-1gb-16gb-android-41-tablet.aspx

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.