Şimdi Ara

artes i701 kullananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
18.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: montague

bugün benim elime geçti şimdi kurcalamaya başladım. dokunmatiği oldukça hassas. hemen film izledim performansı fena değil.bu fiyata daha fazlasınıda beklememek gerek. android 4 işletim sistemi olması iyi olmuş menü geçişleri rahat kasmadan ekranlar arası geçiyor ancak tam bir kurcalıyım daha detaylı bir şeyler paylaşmaya çalışırım. flash yüklü sitelere girip bir performansa bakalım.

hocam nereden ve kaca aldınız??

bir konu acarsanız seviniriz.
  • Hayırlısı olsun
    Kullanan arkadaşlar ürünle ilgili yorumlarını paylaşırsa çok seviniriz.
    Ayrıca teknik olarak bir desteğe ihtiyacınız olduğunda yardımcı olmaktan mutlu oluruz.

Artes Teknik Destek Ekibi
  • ürünü yaklaşık 1 gündür kullanıyorum. genel anlamda görüklerim; ben beyaz renk aldım. dış yapı plastik çok kaliteli bir dokunuş hissi vermiyor ancak çok ta kötü değil. ekran çok kaliteli bir ekran değil ancak iş görüyor.dokunmatiği bazen fazla hassas olabiliyor ancak kalibre ederek bu sorunu çözebiliyorsunuz. işletim sisteminin android 4 olması çok güzel. internette gezinirken bir sıkıntı görmedim. sayfalarda rahatça gezinebiliyorsunuz. internet sayfalarında gezinirken sayfanın tamamen yüklenmesini bekedikten sonra pinch yapıp büyütüp küçültme yapmanız daha sağlıklı oluyor sayfa yüklenirken zoom yapmaya çalıştığınızda yavaş algılıyor. henüz oyun denemedim ancak sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. film seyretmek oldukça zevkli özellikle kulaklıkla. bir kaç film yükledim serviste gidip gelirken seyretmek için. ekran cam değil gibi ancak lcd ekran lar gibi daha çok, ancak mat yüzey olduğu içi günlük kullanımda hem çok fazla parmak izi oluşmuyor hemde güneş ışığında yansıma yapmıyor.ben açıkçası benim kızın oynayıp rahatlıkla kırabileceği kırsada bir i pad parası vermeyeceğim bir cihaz almak istiyordum ucuz yollu bu cihaz benim beklentimi karşıladı. ek olarak plastik olması kötü gibi algılansada ilk başta darbe ve düşmelere karşı daha korumalı olmuş bence bu gövde ile. ben daha önce toshiba thrive kullandım 10.1 ekran ve toshiba ile bu cihaz arasında çok büyük bir fark göremedim. toshiba da yaptığım herşeyi bundada yapabiliyorum tabi bir i pad ile karşılaştırmayın. sonuç olaak android markette sınırlı uygulama olduğu için bu tip android taletlerin hepsi bir yere kadar sizin günlük işlerinizi görüyor hiç bir zaman bir laptopun yeini utmazlar o yüzden bu cihazla tamamen eğlencelik cihazlar. kalite beklentisi kişiden kişiye değişebilir ancak en pahalı olanıda alsanız yine android işletim sistemi yüklü olarak kullanacaksınız. birinde 1500 tl verip aynı işletim sistemini kullanmak var brinde 209 tl-260 tl. seçim sizin.

• ek olarak ürün tr distribütör garantili olması bence artı puan kazandırıyor en azından karşınızda muhattap bulabileceğiniz bir müşteri hizmeteri ve teknik servis var.
  • quote:

ürünü yaklaşık 1 gündür kullanıyorum. genel anlamda görüklerim; ben beyaz renk aldım. dış yapı plastik çok kaliteli bir dokunuş hissi vermiyor ancak çok ta kötü değil. ekran çok kaliteli bir ekran değil ancak iş görüyor.dokunmatiği bazen fazla hassas olabiliyor ancak kalibre ederek bu sorunu çözebiliyorsunuz. işletim sisteminin android 4 olması çok güzel. internette gezinirken bir sıkıntı görmedim. sayfalarda rahatça gezinebiliyorsunuz. internet sayfalarında gezinirken sayfanın tamamen yüklenmesini bekedikten sonra pinch yapıp büyütüp küçültme yapmanız daha sağlıklı oluyor sayfa yüklenirken zoom yapmaya çalıştığınızda yavaş algılıyor. henüz oyun denemedim ancak sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. film seyretmek oldukça zevkli özellikle kulaklıkla. bir kaç film yükledim serviste gidip gelirken seyretmek için. ekran cam değil gibi ancak lcd ekran lar gibi daha çok, ancak mat yüzey olduğu içi günlük kullanımda hem çok fazla parmak izi oluşmuyor hemde güneş ışığında yansıma yapmıyor.ben açıkçası benim kızın oynayıp rahatlıkla kırabileceği kırsada bir i pad parası vermeyeceğim bir cihaz almak istiyordum ucuz yollu bu cihaz benim beklentimi karşıladı. ek olarak plastik olması kötü gibi algılansada ilk başta darbe ve düşmelere karşı daha korumalı olmuş bence bu gövde ile. ben daha önce toshiba thrive kullandım 10.1 ekran ve toshiba ile bu cihaz arasında çok büyük bir fark göremedim. toshiba da yaptığım herşeyi bundada yapabiliyorum tabi bir i pad ile karşılaştırmayın. sonuç olaak android markette sınırlı uygulama olduğu için bu tip android taletlerin hepsi bir yere kadar sizin günlük işlerinizi görüyor hiç bir zaman bir laptopun yeini utmazlar o yüzden bu cihazla tamamen eğlencelik cihazlar. kalite beklentisi kişiden kişiye değişebilir ancak en pahalı olanıda alsanız yine android işletim sistemi yüklü olarak kullanacaksınız. birinde 1500 tl verip aynı işletim sistemini kullanmak var brinde 209 tl-260 tl. seçim sizin.

Kendisine ürünümüz ile ilgili yorumlarından dolayı teşekkür ederiz.
    Teknik olarak bir destege ihtiyacınız oldugunda info@artescorp.com adresinden bize mail atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArtesDestek -- 29 Nisan 2012; 23:00:13 >

• Ben 9 yaşındayım
    artes 1701 kullanıyorum çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azimborankekik -- 29 Nisan 2012; 23:46:54 >
  • herkese tavsiye ederim artes i701 i
    kullanıyorum gayet güzel.babam getirdi oyun oynuyorum ve film izliyorum.çok memnunum
    teşekkür ederim babacığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azimborankekik -- 29 Nisan 2012; 23:46:29 >
  • Çok güzel oyun oynanıyor. Kraloyun acıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azimborankekik -- 29 Nisan 2012; 23:48:01 >
  • Teknik Servisin forum yorumlarina ilgisi memnun edici kendi adima tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teknik Servisin forum yorumlarina ilgisi memnun edici kendi adima tesekkur ederim

Teşekkür Ederiz.
  • Ekran samsung telefonların dokunmatiği gibi hassas mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erchyn

Ekran samsung telefonların dokunmatiği gibi hassas mı ?

Hangi samsung modelinden bahsediyorsun bilmiyorum ama ekranı çok güzel. Dokunmatiği gayet iyi
    Rahat rahat fruit nincja oynanabilir 5 parmak ile.
  • bahsettiğim bildiğimiz corby gibi telefonlardaki sert dokunmatik ekranlar dirençsel olmamasını istiyorum. bir de bu aletin pili kaç amperlik ve kaç volt ne kadar gidiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erchyn

bahsettiğim bildiğimiz corby gibi telefonlardaki sert dokunmatik ekranlar dirençsel olmamasını istiyorum. bir de bu aletin pili kaç amperlik ve kaç volt ne kadar gidiyor ?

Merhabalar
    Ürün içinde iki parça halinde 1420mAh toplam 2840 mAh Li ion Polymer Batarya vardır.
    Pil full şarj olduktan sonra 4 saat video veya 8 saat kulaklıkla müzik dinleyebilirsiniz.
    Ekran dokunmatik kapasitif denilen 5 nokta hassasiyetli (aynı anda 5 parmağa kadar algılayabiliyor) touch screen ekran vardır.
  • tablet

artes i701 kullananlar
  • tablet

artes i701 kullananlar
  • tablet

artes i701 kullananlar
  • tablet

artes i701 kullananlar
  • tablet

artes i701 kullananlar
  • tablet

artes i701 kullananlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.