Şimdi Ara

artes i701 kullananlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
18.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farkındıysanız ARtesi701 kulananlar adlı konu başlığının altında konuşuyoruz siz Firmanın reklamını yapıyorsunuz .Firmanın reklamını ARTES BAYA yaptı zaten dandikliğiyle !
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellegant

quote:

Orijinalden alıntı: ArtesDestek

s.a size özelden mesaj atmayı bulamadım bende buraya yazayım dedim sadece 1 ürün ilgimi çekti almayı düşünüyorum Artes WL-602N 300Mbps USB WIFI KABLOSUZ ADAPTÖR bu ürünün çekim gücü diğer antensizlere göre iyimi_? kaç mW elektrik gücünde_?

veya bu ikisinden hangisini önererirsiniz çekim gücü olarak

1.ARTES WL-601D 54Mbp(1km) USB Wireless Adaptör
    2.Artes WL-602N 300Mbps USB WIFI KABLOSUZ ADAPTÖR

bu konunun yeri burası değil YA pm atın yada konuyu siz açın . Millet ARTES i701 hakkında birşeyler öğrenmek için burada zaman harcıyor !

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenixfly

quote:

Orijinalden alıntı: ellegant

quote:

Orijinalden alıntı: ArtesDestek

s.a size özelden mesaj atmayı bulamadım bende buraya yazayım dedim sadece 1 ürün ilgimi çekti almayı düşünüyorum Artes WL-602N 300Mbps USB WIFI KABLOSUZ ADAPTÖR bu ürünün çekim gücü diğer antensizlere göre iyimi_? kaç mW elektrik gücünde_?

veya bu ikisinden hangisini önererirsiniz çekim gücü olarak

1.ARTES WL-601D 54Mbp(1km) USB Wireless Adaptör
    2.Artes WL-602N 300Mbps USB WIFI KABLOSUZ ADAPTÖR

bu konunun yeri burası değil YA pm atın yada konuyu siz açın . Millet ARTES i701 hakkında birşeyler öğrenmek için burada zaman harcıyor !

kusura bakma buranın yabancısıyım bu forumda özel mesaj nasıl atılıyor bulamadım o yüzden yazdım... birde arada fark yok diğer yazdığım konuda ARTES marka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MK320 -- 6 Mayıs 2012; 13:38:18 >

• Selamlar, arkadaşlar benim aldığım tabletin ekranı çok tuhaf görünüyor bana elimi sürünce toprak dökmüş gibi iz bırakıyor zaten böyle kaymıyor cam gibi değilde üzerinde poşet varmış gibi görünüyo, sizde de öyle mi acaba bendekinde sıkıntı mı var acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackheart

Selamlar, arkadaşlar benim aldığım tabletin ekranı çok tuhaf görünüyor bana elimi sürünce toprak dökmüş gibi iz bırakıyor zaten böyle kaymıyor cam gibi değilde üzerinde poşet varmış gibi görünüyo, sizde de öyle mi acaba bendekinde sıkıntı mı var acaba

Ekran kapalıyken öyle gözüküyor. Ama normal çalışırken öyle bir durum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

ACABA ŞARJA TAKILIYKEN KULLANILABİLİYORMU BUNU DENEDİNİZMİ ARKADAŞLAR..ŞARJI BİTSE BİLE ŞARJA BAĞLAYIP KULLANAKDA ÖNEMLİ..BAZI TABLETLERDE ŞARJ BİTTİMİ KULLANIMDA BİTİYOR..HİÇBİR İŞLEM YAPAMIYORSUNUZ..BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM..

Şarzdaykende kullaniliyor fakat dokumatik kafayi yiyo şarzdsyken
  • Ya bn şarj cihazini kirdim nerden temin edebilirim? Bu arada cihaz guzel tavsiye ediyorum 4 saat oyun oynadim
  • arkadaslar tek jotu ozelligi sarj olurken kullanirsaniz dokumatik kafayi yiyor baska sorunu yok performans gayet gzl birde artes destek ekibi bn yanlisla sd karta format atiim tum uygulamalar giiti google playda indirmeye calisiyorum cihazinizin surumu uygun deil diyor bu uygulamalari nerden indirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacaoba

arkadaslar tek jotu ozelligi sarj olurken kullanirsaniz dokumatik kafayi yiyor baska sorunu yok performans gayet gzl birde artes destek ekibi bn yanlisla sd karta format atiim tum uygulamalar giiti google playda indirmeye calisiyorum cihazinizin surumu uygun deil diyor bu uygulamalari nerden indirebilirim?

Dostum yapabilirsen firmware update et tüm uygulamalar geliyor
  • tmm kardeşim çok saol
  • ben kullanıyorum ve çok rahat film izliyorum takılmıyor kesinlikle ,resimleri süper çekiyor,biri elektirik çarptı diye yazmış:) prizinde sorun olabilir kontrol ettirsin :) ürün gerçekten çok iyi ve hızlı bir aradaşımız aldı ve biz daha sonra aldık şirkette 8 kişi kullanıyor ve bi sıkıntı yok cihazda.Tavsiye ederim.
  • Bu artes konusuna son yazan arkadaşlar neden uzaklaştırıldı?
  • ben aldım arkadaşlar gayette memnunum
  • Sevgili Artes Dostları
    Ürünlerimiz ile ilgil bir sorunuz veya sıkıntınız olduğunda bize direk PM gönderebilirsiniz.
    Cevaplamaktan zevk duyarız.

Ürünlerimizi kullanan arkadaşlara bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
  • bende aldım bakalım bugün, 2 güne ulaşır, 240 tl verdim 2 yıl garantili.
  • bende bir tane sipariş verdim bununla oyun oynanırmı 512 mb ddr3 rami var 3d oyunlar felan yazıyo pes 12 felan oynuya bilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: renovatio033

bende aldım bakalım bugün, 2 güne ulaşır, 240 tl verdim 2 yıl garantili.

ben 215 tl ye sipariş verdim bu sabah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekonomili

izmirde bu ürünü inceleyebileceğim bir yer var mı???

ben bi siteden aldım izmirden geliyormuş
  • Nasıl memnunmusunuz? ben kullanıyorum 1-2 haftadır, çok hoş bişey. hdmi dan Plazmaya bagladım, yanlız size bir tavsiye bu işi yapmak için bir ucu mini hdmi diğer ucu normal hdmi kablo alın, araya aparat filan almayın çalışmıyor yoksa. şarjı gayet iyi. 2 saatlik bir filmden sonra batarya % 95 den %55 e düştü. %100 şarja biraz geç ulaşabiliyor. cep tel. gibi değil tabiki.ekranı mat, gündüz yansıma yapıyor biraz ama gün ışığı olmayan yerde HD filmleri izlemek cok zevkli. yalnız tarayıcısını kullanırken kasma yapıyor, wifi hızlı ama tarayıcı flash içerikli öğerlerde kasıyor. ayrıca dokunmatik ekranı bazen çıldırtabiliyor, tarayıcı adres cubuguna dokunup yeni adres girmek bazen çok zor oluyor çok iyi algılamıyor küçük noktaları..

ama özellikle bir öğretmen için, okula götürüp projektöre baglamak, word te , powerpointte sunu yapmak veya film izletmek için çok harika birşey.

not: projektöre baglamak için direkt hdmi girişi olan bir projektör olmalı. piyasada bir ucu hdmi bir ucu vga olan kablolar var, bu şekilde projektöre ASLA baglayamazsınız. HDMI çıkışından VGA girşine baglamak için hdmi to VGA converter almanız lazım, o da türkiye de 100 tl nin üzerinde, ebay de filan 30 dolar civarı (bu dönüştürücü kutulu olan yalnız adaptörlü)
    umarım aydınlatıcı olmuşumdur.

• Belirsiz bir firma bugün var yarın yoklardan bosuna paraniz gitmesin günahtır 50. 100 fazla olsun sağlam firma olsun kaptı kactilardan bıktık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.