Bildirim
artes i701 kullananlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim de dikkatimi çekti fakat yorum gelmedi. -
ayni ozelliklerde tablet ben de var mobee s1200. fiyat cok uygunmis ancak yazilim destegivar mi diye arastirin.androidin yeni surumleri ciktikca yeni romcikartacak firmasi var mi. cin ureticisinin sifesini falan bulun yani.
urun cok iyi duruyor ozellikler iyi.ozelikle gpusu falan var.guzel bence. 200 liraya deger. -
quote:
Orijinalden alıntı: etufan_cetin
ayni ozelliklerde tablet ben de var mobee s1200. fiyat cok uygunmis ancak yazilim destegivar mi diye arastirin.androidin yeni surumleri ciktikca yeni romcikartacak firmasi var mi. cin ureticisinin sifesini falan bulun yani.
urun cok iyi duruyor ozellikler iyi.ozelikle gpusu falan var.guzel bence. 200 liraya deger.
Hocam bu ürünü aracımda navigasyon olarak da kullanabilir miyim? -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehannnn
quote:
urun cok iyi duruyor ozellikler iyi.ozelikle gpusu falan var.guzel bence. 200 liraya deger.
Hocam bu ürünü aracımda navigasyon olarak da kullanabilir miyim?
hocam zannetmem ama tamda ozellikleri hakkinda bilgim yok.buyuk ihtimal kulanamazsin ama aramakclazim. sahsen bendeki tablette oyle bi ozelik yok. -
beyler ürünü canlı gören varmı metro marketteki satılana göre nasıl...quote:
Orijinalden alıntı: etufan_cetinquote:
quote:
hocam zannetmem ama tamda ozellikleri hakkinda bilgim yok.buyuk ihtimal kulanamazsin ama aramakclazim. sahsen bendeki tablette oyle bi ozelik yok.
Alıntıları Göster
-
Ben dayanamadim siparisi verdim -
Yeni ürün galiba kimsenin bir bilgisi yok... -
LY-F2S modeli.quote:
Orijinalden alıntı: yirthan
Yeni ürün galiba kimsenin bir bilgisi yok...
Türkiye garantisi için gayet uygun.
Çinliler'de 80$ civarı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Genç FB 33
LY-F2S modeli.
Çinliler'de 80$ civarı.
Hocam biraz açar mısın?Nasıl alınır mı gerçekten?Bu ürüne hdd bağlayabiliyor muyuz?Ekran çözünürlüğü çok mu düşük?Google dan pek bişey göremedim ürünle alakalı -
O kadar detaylı bilmiyorum. Kullanan birilerini bulmak lazım.quote:
Orijinalden alıntı: Bir Acayip Adammquote:
Orijinalden alıntı: Genç FB 33
LY-F2S modeli.
Çinliler'de 80$ civarı.
Hocam biraz açar mısın?Nasıl alınır mı gerçekten?Bu ürüne hdd bağlayabiliyor muyuz?Ekran çözünürlüğü çok mu düşük?Google dan pek bişey göremedim ürünle alakalı
Alıntıları Göster
-
upquote:
Orijinalden alıntı: ChevroleBey
O kadar detaylı bilmiyorum. Kullanan birilerini bulmak lazım.
Alıntıları Göster -
quote:
quote:
quote:
hocam zannetmem ama tamda ozellikleri hakkinda bilgim yok.buyuk ihtimal kulanamazsin ama aramakclazim. sahsen bendeki tablette oyle bi ozelik yok.
Gps donanımı yok. bu yüzden navigasyon olarak kullanamazsınız
-
Arkadaşlar markanın bir çok ürünü piyasada satılıyor firma 2005 ten beri varmış.quote:
Orijinalden alıntı: 16traliquote:
quote:
quote:
Gps donanımı yok. bu yüzden navigasyon olarak kullanamazsınız
Alıntıları Göster
Bende almadan önce karıştırdım biraz.
Gps özelliği yok
ürün çok kullanışlı
film seyredebiliyorum
müzik dinliyorum
kızım kizoyunlari.com daki flash oyunlarını oynuyor.
pilide hiç fena değil. Tavsiye ederim.
-
merhaba arkadaşlar artes i701 hakkında bende yorum yapayım dedim ürünü alalı 2 ay oldu gayet memnunum herkeze tavsiye ederimquote:
Orijinalden alıntı: tolgakeskin
Arkadaşlar markanın bir çok ürünü piyasada satılıyor firma 2005 ten beri varmış.
Bende almadan önce karıştırdım biraz.
Gps özelliği yok
ürün çok kullanışlı
film seyredebiliyorum
müzik dinliyorum
kızım kizoyunlari.com daki flash oyunlarını oynuyor.
pilide hiç fena değil. Tavsiye ederim.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: oturak
merhaba arkadaşlar artes i701 hakkında bende yorum yapayım dedim ürünü alalı 2 ay oldu gayet memnunum herkeze tavsiye ederim
ss bekliyoruz hocam az kaldı kampanya bitecek.....
acil resim yüklerseniz seviniriz ve izlenimler nasıl??????? -
ürün f/p +garantili olduğumdan cazip görünüyor. -
Merhabalar;
Ürünle ilgili Resim ve özellik bilgilerine aşağıda belirttiğim linkten erişebilirsiniz.
http://www.artescorp.com/?mod=Detay&GID=20&PID=243 -
bnde sipraiş verdim inş güzel bir aleetir -
bugün benim elime geçti şimdi kurcalamaya başladım. dokunmatiği oldukça hassas. hemen film izledim performansı fena değil.bu fiyata daha fazlasınıda beklememek gerek. android 4 işletim sistemi olması iyi olmuş menü geçişleri rahat kasmadan ekranlar arası geçiyor ancak tam bir kurcalıyım daha detaylı bir şeyler paylaşmaya çalışırım. flash yüklü sitelere girip bir performansa bakalım.quote:
Orijinalden alıntı: StealheX
bnde sipraiş verdim inş güzel bir aleetir
Benzer içerikler
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- yurtdışından tablet getirmek
- windows emulator for android
- return item from customs (inb) ne demek
- oneplus pad pro
- honor pad 9 pro
- sms yönlendirme
- en iyi tablet
- honor pad x8a
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X