Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merabalar ürünü alalı 1 hafta kadar oldu dün asphalt 8'i yükledim tereddütle. oyun özellikleri yüksek seviyede olmasına rağmen oyunu rahat bir şekilde oynatıyorki bu benim için çok önemli. ekran kalitesi çok çok ii, hangi açıdan bakarsanız bakın görüntüde herhangi bir değişiklik kararma yaşanmıyor. 3-3,5 saat arasında şarj oluyo, şarjı 4-5 saat internet oyun falan idare ediyo. ben aldım memnun kaldım almanızı tavsiye ederim. alırsanız hepsiburada.com 329,00-tl ayrıca world kartınız varsa 25-tl wordpuan alırsınız. bu sitenin güzelliği koşulsuz iade edebiliyorsunuz. ben onuda denedim. bu tabletten önce dark 9718 getirttim fakat wifi'si çok kötü olduğundan hemen iade ettim. paramı sorunsuz ve hızlı bir şekilde iade ettiler. konu açılmışken nazar değmesin artes q812'nin wifi çekimi mükemmel hp laptop var onun kadar hatta daha ii çekiyo diyebilrim. modem karşı komşuda arada apartman boşluğa artı 1 oda var yinede rahat bi şekilde internette gezinebiliyorsunuz. oyun videolarını ve diğer videoları birkaç güne kadar eklerim. ii günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: psikopatim60

merabalar ürünü alalı 1 hafta kadar oldu dün asphalt 8'i yükledim tereddütle. oyun özellikleri yüksek seviyede olmasına rağmen oyunu rahat bir şekilde oynatıyorki bu benim için çok önemli. ekran kalitesi çok çok ii, hangi açıdan bakarsanız bakın görüntüde herhangi bir değişiklik kararma yaşanmıyor. 3-3,5 saat arasında şarj oluyo, şarjı 4-5 saat internet oyun falan idare ediyo. ben aldım memnun kaldım almanızı tavsiye ederim. alırsanız hepsiburada.com 329,00-tl ayrıca world kartınız varsa 25-tl wordpuan alırsınız. bu sitenin güzelliği koşulsuz iade edebiliyorsunuz. ben onuda denedim. bu tabletten önce dark 9718 getirttim fakat wifi'si çok kötü olduğundan hemen iade ettim. paramı sorunsuz ve hızlı bir şekilde iade ettiler. konu açılmışken nazar değmesin artes q812'nin wifi çekimi mükemmel hp laptop var onun kadar hatta daha ii çekiyo diyebilrim. modem karşı komşuda arada apartman boşluğa artı 1 oda var yinede rahat bi şekilde internette gezinebiliyorsunuz. oyun videolarını ve diğer videoları birkaç güne kadar eklerim. ii günler.

wifi konusunda içimi rahatlattın bu arada versiyon 4.1 mi geldi 4.2 mi

• arkadaşlar ben bu tableti dün aldım. bugun tableti açtığımda android markete girilmiyor. tarayıcı da biraz dolaşınca kendiliğinden kapanıyor.
    çoğu uygulama açılmıyor.
    ayrıca wifi modeme 3 adım mesafeden 2 diş çekiyor.. video seside çok az ortamda normal bir tv sesi var ise tabletten çıkan ses kesinlikle anlaşılmıyor.
    probelem benım tablettemi ne yapmam gerekiyor. acil yardım.
  • Arkadaşlar bu tableti elden alabileceğim tekno market filan varmı istanbulda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus_123321 A kullanıcısına yanıt
    arkadaşım seni tanımıyorum.sadece görüşlerimi belirtmek istiyorum. sana tavsiyem aldığın ürünün hemen iadesini iste, muhtemelen aldığın üründe bir sıkıntı var. ALLAH şahidim yazdıklarımda en ufak bir abartma yada aldatma yok. senin problemlerine tektek cevap vereyim.

1. Aldığım tablet android markete sorunsuz ve hızlı bir şekilde bağlanıyor.
    2. tarayıcıda kapanma ile ilgili herhangi bir sorun yok.
    3. android markette desteklediği tüm uygulamaları sorunsuzca indirdim. hatta desteklemiyor dediği oyunların çoğunu apkmania'dan indirdim. çoğu sorunsuz çalışıyor (asphalt 8 ....)
    4. dediğim üzere modem komşunun oturma odasında onun oturma odasıyla benim oda arasında apartman boşluğu varki baya geniş oradan 3-4 diş çekiyo, bir yan odadan 2 diş çekiyo. daha ne olsun.
    5. video sesine gelince cihazda tek hoparlör var o da cihazı yatay tuttuğunda elinin altında kalıyor. onun için sesi çok çok fazla değil ama rahatsız edici düzeyde de az değil.

büyük ihtimalle problem senin tablette, iade et yada değişimini iste sorun kalmayacaktır inşallah. bütçen 250-350-TL arasında ise ben çok araştırdım denedim kullandım tavsiye ederim.
    sorunlara kafanı takma bende dediğim gibi bundan önce dark 9718 aldım wifi çekimi çok kötüydü hatta yok gibiydi hemen iadesini gerçekleştirdim.

• Yaw elden alabilceğim bir yer yokmu istanbulda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hepsiburadadan alıcam bakalım umarım sorunsun çıkar
  • sen al kardeş. umarım sorunsuz çıkar sende bana dua edersin. şimdiden hayırlı olsun.
    alır almaz tüm özelliklerini kontrol et, beğenmediğin birşey olursa hemen değişim iste. kapından ücretsiz alıp, ücretsiz yenisini getirirler.
  • http://www.hizlial.com/artes-q812-16gb-8-wi-fi-blue-android-41-jellybean-beyaz-tablet/02.049.4561.0025

quote:

GPS
    Kamera
    Ön Kamera 0.3 MP Kamera
    Arka Kamera 2 MP Kamera
    Ses
    Hoparlör Var
    Mikrofon Var
    Pil ve Adaptör
    Pil Kapasitesi 4400 mAh, 3.7V
    Pil türü Li-Ion Polimer
    Adaptör Micro Usb
    Dokunmatik Ekran
    Ekran Türü Kapasitif Ekran
    Dokunmatik Türü 5 Noktalı çoklu dokunmatik
    Bağlantı Noktaları
    DC adaptör girişi -
    Kulaklık Girişi 3.5 mm standart
    USB Micro USB 2.0
    SD Kart TF Card (32 GB'a kadar)
    HDMI Yuvası Mini HDMI (4K Video)
    SIM kart yuvası -
    Tuşlar
    Güç Düğmesi Açma/Kapama
    Ses Düğmesi -
    Menü Tuşu -
    Geri Tuşu -
    Home tuşu Var
    Özellikler tuşu -
    Ölçüler
    Y/G/D 200mm*153*9.6mm
    Ağırlık 478 Gram

bu doğru mu

---------
    psikopatim60; bu arada sağol sanırım bunu alıcam

• gps yok
    kameralar doğru
    hoparlör mikrofon var
    pil 4400 mah
    sim kart yuvası yok
    diğerleri zaten standart
    önemli olanlar
    2 gb ram
    4 çekirdek işlemci
    8 çekirdek ekran kartı
    ıps ekran
    8" olması çok iyi tam boyutu bulmuşlar 9 ve üzeri çok büyük 7" oyuncak gibi 8" ideal boyut bence.
  • quote:

gps yok
    kameralar doğru
    hoparlör mikrofon var
    pil 4400 mah
    sim kart yuvası yok
    diğerleri zaten standart
    önemli olanlar
    2 gb ram
    4 çekirdek işlemci
    8 çekirdek ekran kartı
    ıps ekran
    8" olması çok iyi tam boyutu bulmuşlar 9 ve üzeri çok büyük 7" oyuncak gibi 8" ideal boyut bence.

hocam hb den sorunlu geliyormş çok , bende korktum sizinkinde sorun çıktı mı su ana kadar
  • sık sık arızalanmasından korkuyorm
  • orasını bilemem ama elektronik her ürünün mutlaka riski vardır, çok çok iyi markalarda dahi benzer sorunlar yaşarsın. alacağın pahalı markalarda çok farklı sistemler koymuyo zaten. yinede sen bilirsin.
  • daha öncede bahsetmiştim aldığım ilk ürün(dark evopat 9718) gerçekten sorunluydu,hemen iade ettim fakat bu cihazda herhangi bir kusurla karşılaşmadım, karşılaşsam bunuda iade ederdim. biraz cesaret tek bi tuşa basacaksın kapına gelecek alacaksın bakacaksın beğenirsen kalacak beğenmezsen iade edeceksin. paranı iade alacaksın. risksiz alışveriş. diyelim koşulsuz iade olmayan başka bir siteden aldın ve şansına sorun çıktı o zaman ne yapacaksın. ben bunları çok düşündüm, uyguladım seninde aynısını yapmanı tavsiye ederim. iste gelsin gözünle gör dokun bak güzelce sonra karar ver. sadece biraz cesaret.
  • mesajım bulunsun
  • 4.2 sürümü aşırı sarj yiyo 4.1 e göre , şarj yüzdesi geri sayım yapar gibi gidiyo :)
  • quote:

daha öncede bahsetmiştim aldığım ilk ürün(dark evopat 9718) gerçekten sorunluydu,hemen iade ettim fakat bu cihazda herhangi bir kusurla karşılaşmadım, karşılaşsam bunuda iade ederdim. biraz cesaret tek bi tuşa basacaksın kapına gelecek alacaksın bakacaksın beğenirsen kalacak beğenmezsen iade edeceksin. paranı iade alacaksın. risksiz alışveriş. diyelim koşulsuz iade olmayan başka bir siteden aldın ve şansına sorun çıktı o zaman ne yapacaksın. ben bunları çok düşündüm, uyguladım seninde aynısını yapmanı tavsiye ederim. iste gelsin gözünle gör dokun bak güzelce sonra karar ver. sadece biraz cesaret.

sağolun hocam şuan iyi çalışıyor diyorsanız güzel artesteknik de sorun olursa ilgilenirim dedi

• çocuk kullanırsa ağrızalanabilir, yere düşmelerde samsung dan daha nazik olacağına eminim, 2 yıl garantisi var sonuçta, 2 yıldan sonra da bu tableti ne için kullanırız yada yenilerinin cezbiyle bunu bi kenara kaldırırız gibime geliyor :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.