Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir şey soracağım. Artes'in yayınladığı son rom da (4.2.2) root özelliği var mı? Ben root yetkisi gerektiren bazı programları çalıştıramadım. Bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa (yoksa nasıl yapıldığı konusunda) çok sevinirim. En faydalı bilgi paylaşılan bilgidir diyor ve herkese iyi forumlar diliyorum.
  • Arkadaşlar ortalama şarj süreleriniz nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ajinco kullanıcısına yanıt
    5-6 saat kadar gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikopatim60

5-6 saat kadar gidiyor.

Peki hocam hangi parlaklıkta ve hangi işlemlerde bu süreyi görüyorsunuz.?
    Benim 4.2 versiyonu ve şarj biraz hizli gidiyor.
    Ekran full parlak

• 4.2 versiyonu çok hoşuma gitti. Tablet bugün elime geçti. Daha oyun yükleyip test etme şansım olmadı. Laptop'n yazılımıyla uğraşıyorum günlerdir

Tableti yeni almış birisine ne önerirsiniz ?
  • 4.2.2 yüklendikten sonra HDMI dan TV bagladim fakat bir turlu full ekran yapamadim. Yapilacak sekmede yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus_123321

4.2.2 yüklendikten sonra HDMI dan TV bagladim fakat bir turlu full ekran yapamadim. Yapilacak sekmede yok

Yarın bir gün bende deniyim... Sonucu yazarım buraya,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

quote:

4.2.2 yüklendikten sonra HDMI dan TV bagladim fakat bir turlu full ekran yapamadim. Yapilacak sekmede yok

kolayda ise şimdi deneyebilirmisin..Çözemedim bir türlü
  • quote:

quote:

quote:

kolayda ise şimdi deneyebilirmisin..Çözemedim bir türlü

HDMİ kablom var fakat dönüştürücü almam lazım. Kablo olsa, denemek zor değil

• oyun için chuwi v88 mi yoksa q812 mi almalıyım hangisi beni 2 yıl oynlarda goturecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 22 Eylül 2013; 1:00:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajorXL

Arkadaşlar bir şey soracağım. Artes'in yayınladığı son rom da (4.2.2) root özelliği var mı? Ben root yetkisi gerektiren bazı programları çalıştıramadım. Bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa (yoksa nasıl yapıldığı konusunda) çok sevinirim. En faydalı bilgi paylaşılan bilgidir diyor ve herkese iyi forumlar diliyorum.

Yokmu bilgisi olan arkadaşlar?

• quote:

quote:

Arkadaşlar bir şey soracağım. Artes'in yayınladığı son rom da (4.2.2) root özelliği var mı? Ben root yetkisi gerektiren bazı programları çalıştıramadım. Bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa (yoksa nasıl yapıldığı konusunda) çok sevinirim. En faydalı bilgi paylaşılan bilgidir diyor ve herkese iyi forumlar diliyorum.

onda v812 forumlarında anlatımları vardır diye tahmin ediyorum
    Aynı cihazlar
  • Arkadaşlar ortalama sarj süreleriniz nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: medicus07

quote:

quote:

onda v812 forumlarında anlatımları vardır diye tahmin ediyorum
    Aynı cihazlar

Cevap için teşekkür ederim. Bu durumda root'suz olduğunu mu anlamalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: ajinco

Arkadaşlar ortalama sarj süreleriniz nedir ?

Vifi açıkken oyun oynuyorum... Ortalama 3.5-4 saati çıkartıyor ortalama olarak. 4-2

Custom rom ne önerirsiniz arkadaşlar ? Veya ne yükliyim, nasıl yazılımla oyniyim... Fikir verebilecek varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Naber -- 23 Eylül 2013; 6:59:41 >
  • hdmi dan tv bağlantığım zaman tv de tam ekran olmamakta... yuzde 70 ekranı kaplıyor..
    ne yapmam gerek yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus_123321 -- 23 Eylül 2013; 12:22:50 >
  • quote:

hdmi dan tv bağlantığım zaman tv de tam ekran olmamakta... yuzde 70 ekranı kaplıyor..
    ne yapmam gerek yardım

Daha önceki sayfalarda yazılmıştı, ayarlardan bir şeyler seçiliyormuş sanırım. Geçmiş mesajlarda yazmışlar...
  • bu aralar tablette zor şarj olma sorunu ortaya çıktı kabloyu yukarı aşağı filan oynatınca düzeliyor yeni bir kablo ile deniyip kablodamı micro usb girişindemi sorun olduğunu çözücem duruma göre artes teknik serviste iletişime geçiçem artık inşallah kablo problemi çıkar da uğraştırmaz
  • arkadaşlar ben q812 mi alsam yoksa chuwi v88 sadece oyun ve internet için kullanacam oyunlarda beni 2 yıl götürmesini istiyorum

• quote:

quote:

hdmi dan tv bağlantığım zaman tv de tam ekran olmamakta... yuzde 70 ekranı kaplıyor..
    ne yapmam gerek yardım

Daha önceki sayfalarda yazılmıştı, ayarlardan bir şeyler seçiliyormuş sanırım. Geçmiş mesajlarda yazmışlar...

Artes teknik ile görüştüm. Sorunu ilceleyıp ertesi gün benı telefon ile aradılar. Ve 4,2,2 de tv ye aktarımda tam ekran problemi olduğunu onlarda yeni fark etmişler.
    Güncelleme çıkıcak bu sorunda listeye eklendi dediler. Güncelleme ile sorunu çözeceklermiş...1 ay içinde yeni güncelleme cıkacakmıs
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.