Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sanapazar10

http://www.sanalpazar.net/asp/product/12791/DIGIWAY-AR571-W-A13-512-8G-7 En Uygun fiyat Ve garanti
    DIGIWAY tablet

Sanalpazar.com değil .net yazmış arkadaş

Ne var bunun altında
  • Yüklenen oyunları nasıl hafıza kartına aracağız acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

Yüklenen oyunları nasıl hafıza kartına aracağız acaba ?

Tablet kapalı ama ayarlardan yapılıyordu sanırım.Biraz bak zaten bulursunuz.(yarın bakarım)
    Donanım haberde sürekli şu oyun iyi ,şu program iyi diye görürdüm.Tableti aldık düzgün paylaşım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.VINCENT

quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

Yüklenen oyunları nasıl hafıza kartına aracağız acaba ?

Tablet kapalı ama ayarlardan yapılıyordu sanırım.Biraz bak zaten bulursunuz.(yarın bakarım)
    Donanım haberde sürekli şu oyun iyi ,şu program iyi diye görürdüm.Tableti aldık düzgün paylaşım yok.

SD karta taşı diye bir seçenek var fakat oyun filan bir şey taşımıyor. Ufak verileri taşıyor sanırım 1-2 mblik dosyaları... Oyun halen tablet hafızasında kalıyor
  • sizce tableti almalımıyım değer mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tryunar

sizce tableti almalımıyım değer mi

10-15 gün kadar oldu alalı. Kesinlikle değer dostum. Şuan piyasadaki bütün sağlam oyunları yüklemiş bulunmaktayım. Hiç birisinde en ufak bir kasma yapmadı.

Wifi çekim gücü oldukça iyi. Şarz 4 saat civarı gidiyor film izlerken-oyun oynarken.

Tek kötü yanı tek hoparlör ve sesin biraz kısık olması.
  • Baba Naber kullanıcısına yanıt
    Merhaba

bir kullanıcı diğer konularda bu tableti hiç tavsiye etmedi. menüler arası geçişin çok yavaş olduğunu söyledi. siz bu sorunu yaşadınız mı?
  • HB'den 329TL ye sipariş verdim şimdi. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun :D

30TL çek veriyor ayrıca 299TL ye gelmiş oluyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pharmaklas

Merhaba

bir kullanıcı diğer konularda bu tableti hiç tavsiye etmedi. menüler arası geçişin çok yavaş olduğunu söyledi. siz bu sorunu yaşadınız mı?

Aldığım ilk andan beğri böyle bir şey gelmedi başıma. Direk en son romu kurdum tablete zaten. Açılma hızı-meni geçişleri vs muazzam derecede güzel.

Romdan kaynaklanan bir hata olmuş olabilir, o arkataşta.

1 aylık bir araştırma ardından F/P ürünü olduğu için bu tableti tercih ettim.

Ve bu konu içerisinde sorun yaşayan bir kaç arkadaşın tabletini artes firması değiştirmiş. Bu hadiyesi görünce direk aldım zaten

• Wifi çekim gücü nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Wifi çekim gücü nasıl?

4 farklı laptop ile kıyasladım, aşağı yukarı aynı diyebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: QoS

o zaman versiyon güncellemen gerekiyor, ben kasty kullanıyorumhttp://www.arctablet.com/blog/forum/onda-v812/onda-v812-v1-hardware-android-4-2-2-jelly-bean-root-custom-firmware-v3-2-1-2013-07-29/

Hocam hala aynı romu kullanıyormusunuz . Bir sıkıntı falan çıkardımı ?
  • expo-9009 kullanıcısına yanıt
    hala aynı rom hala sorunsuz
  • @Artesteknik ; Hocam cihazı hepsiburadadan aldım çok üst seviye bir performansı var çok beğendim bu fiyata inanılmaz bir ürün.Birkaç sorum olacaktı çok özenli kullanırım cihazı öyle güvenmediğim şeyide yüklemem ama 3.günde asphalt 8 oynadım exit diyince dondu kaldı mecburen kapattım geri açarkende a31 logosunda kaldı recovery moddan wipe data yapınca düzeldi ama herşeyi baştan kurmak zorunda kaldım.Bu neden oldu acaba ?Bunun olması için hiçbir sebep yoktu büyük ihtimal yine olacak.Bu sorunu bu konuda bir arkadaş daha yaşamış sorunun sebebini bulup bir güncelleme yayınlarsanız çok iyi olacak.Birde oyunları uygulamaları root yapmadan microsd kartımıza aktarabilsek. general mobile discovery telefonundaki gibi kurarken sorsa nereye kurulsun diye :)Güncelleme ile bu özelliği getirseniz mükemmel olacak.Sonuçta üst seviye oyuna fazlasıyla müsait bir cihazda sd karta kurulamaması çok kötü oluyor.Lütfen rica ediyorum bunları yapın sizin için 5dklık iş

• onda v812 ile q812 aynı mı şuan aynı fiyata hangisini alauyım v812 5mp kamera 8 000 mah diyor inanasım gelmedi ama
  • bu tableti alsam mi bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.2.2 android yüklü tablette ve ana ekrandaki ses kusma ve açma tuslari yok oldu. Nazil geri geride geri getireceğim. Bula adim yardim
  • Artes q812 cihaz hakkında en merak edilen şeyleri test ettim ve yazıyorum almayı düşünenlere yardımcı olmak için.Hepsiburadadan 299tlye aldım galaxy s4 performansında oyun oynuyorum hatta daha akıcı çünkü çözünürlüğü ondan düşük:)Bu çözünürlük farkını çok fazla hissetmiyorsunuz ama akıcılık farkını hissediyorsunuz.Androidde en önemli olan ram konusuda çok iyi.CPU Z ile bakıyorum 2gb ramin 1.3gb-1.4gbı kullanıma hazır boş olarak bizi bekliyor.Bu çok iyi bir rakam en az ram harcayan telefon nexus 4dür saf android kullandığı için.Onda bile boş ram 1.1gb ona göre hesap edin.Pil kapasitesi emsallerine göre düşük görünüyor ama yinede gayet uzun gidiyor.full şarj ile kendimi zorladım 1saat aralıksız real racing 3 oynadım %25 düştü.Bu da aralıksız 4 saat real racing 3 oynayabiliriz demek.Real racing 3 full grafikte gölge efektleri ayna efektleri falan açık.

Oyunu kaldırırmı kasarmı diye bir sorun yok onu bikere geçelim ama şöyle bir sorun var bazı oyunların loading süresi uzun sürüyor asphalt 8 fifa 14 real racing 3de vss.. bir sorun yokken real boxingin ilk loading süresi 4dk dakika sürüyor.Bütün oyunlarda olmadığına göre oyunun optimizasyonuyla ilgili bence.

Tarayıcısı çok hızlı ve flash playerde eksiksiz çalışıyor.Online flash oyun bile oynanıyor.Chrome ve dolpinde yüklü geliyor ama onları direkt silin test ettim kendi tarayıcısı onlardan4-5saniye daha hızlı ve ayrıca chromeda flash player çalışmıyor.

Wifi çekimi çok iyi kullandığım akıllı telefonlardan daha güçlü çekiyor.

Malzeme kaliteside çok iyi bazı ucuz tabletlerde ekranın köşelerine falan bastırınca boşluk olur oynama yapar bu öyle değil çok sağlam montajlanmış hiçbiyerinde oynama yok.Yanında gelen stantlı kılıf çok kullanışlı ama dokunmatik kalemi çalışmıyorVallahi bendeki resmen çalışmıyor ciddi baskı uygulamassam işlemiyor ucu çok yumuşak yapılmış ondan galiba biraz sert olmalıydı.Kutudan çıktığında ekran koruyucu yapışmış olarak 1 adette yedek geliyor.

Ekranı evet gerçekten IPS her açıdan aynı görüntü alıyorsunuz çok parlak ve net olduğu için ben parlaklık seviyesini %20 civarında kullanıyorum karanlıkta bu bile fazla geliyor.

Dış hoparlör sesi aslında düşük değil ama biraz boğuk çıkıyor tiz sesler biraz zayıf ama işinizi görür.Kulaklık sesinde sorun yok çok net yanında gelen kulaklıkta yeterli.

Birde en çok dikkatimi çeken şey 4 çekirdek cihazlarda cpuz de bakıldığında genelde 3. ve 4. çekirdekte stopped yazar aktif değildir artık ne zaman aktif oluyorsa Allah bilir.Bu cihazda ise sürekli 4 çekirdek aktif 4 çekirdeğide sürekli kullanıyor.

CİHAZI KULLANIRKEN YAZILIMSAL SORUNLARLA KARŞILAŞMAMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ YAZDIKLARIMI YAPMANIZI TAVSİYE EDERİM.

- Cihaz kutudan çıktığında 4.1.1dir.İlk iş sd kart takacaksanız bu aşamada takın ve cihazı açın formatlayın fabrika ayarına döndürün.

- Açılınca kurulum ekranında kurulum yapmayın kapatın ve sitesindeki adımlara göre 4.2 sürümünü yükleyin.

-Yine açılınca kurulum yapmadan kapatın ve recovery moda girin

-Önce wipe data factory reset sonra wipe cache partition yapın

-Açılınca kurulumu yapıp kullanın artık yazılımsal sorun çıkacağı varsada çıkmaz Bunlar sadece bu cihaz için değil tüm androidler için bu wipe data işlemini yapmadan düzen tutmuyor pek.

• quote:

Orijinalden alıntı: tryunar

onda v812 ile q812 aynı mı şuan aynı fiyata hangisini alauyım v812 5mp kamera 8 000 mah diyor inanasım gelmedi ama

hocam siz aldınız mı ben de bunun ikisi arasında kaldım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.