Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: r_ecobaba

quote:

Orijinalden alıntı: sercan1003

quote:

Orijinalden alıntı: modakaya

arkadaslar bizim çocuğa yaklaşık 3 ay önce bu cihazi aldım cihazda genel olarak bir sıkıntımız yok ama şu usb şarz girişi baya sıkıntılı sanırım şarzı takınca hafif oynatınca şarz kopuyo buda çok sinir edici bu sorunu yaşayan başka kişiler varmıdır yoksa sadece bizim cihazmı sorunlu sorun kablodadır diye gitdim yeni bir usb girişi aldım yine aynı sanki yuva genişlemiş gibi bu sıkıntı teknik olarak çözüle bilirmi yada usb yuvasını sivri uçlu bişeyle hafif büksem bir sıkıntı olurmu

Bende de ay ayni sorun var. Artesteknik adlı forum üyesi yetkiliye mesaj attım cevap bekliyorum sonuca göre bi çare düşüneceğim

kardeş sonucu bende merakla bekliyorum benide bilgilendirirsen sevinirim

Geçenlerde evimden emektar laptopum, televizyonum vs. çalındı.
    Laptopun yerine bi tablet alayım şimdilik diyordum. Artes'in servisini beğeniyorum. Herkese cevap veriyorlar, sorunları çözüyorlar. Q812'yi uzun zamandır takip ediyorum ve artık alayım şunu diyerek HB'de sepete attım. Sonra işten güçten birkaç saat bakamadım ve bir bakıyorum ki kronik sorunu var. Hoppaaa, kafa yine karıştı. Şimdi artesteknik buna tatmin edici bir cevap versin diye beklemeye geçtim. :(

• Satış sonrası destek konusunda Artes Markası gerçekten çok iyi. Forumda Destek hesabı var. Sıkıntı yaşayacağınızı sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 7 Kasım 2013; 17:49:54 >
  • Micro usb giriş şarj da iken yada otg kablo takılıyken kabloyu oynattığımda bağlantıyı koparıyor. Bu tür arızalar garanti kapsamı içinde mi değerlendiriyorsunuz? PM attım ancak ulaşmadı galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sercan1003 S kullanıcısına yanıt
    bendekindede bu sorun var kronikleşmiş bir sorun artık demekki bakalım artesten nasıl bir açıklama gelicek burdan cevabı paylaşırsanız güzel olur yada artes teknik bir açıklama yazarsa daha iyi olur gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: re_death

bendekindede bu sorun var kronikleşmiş bir sorun artık demekki bakalım artesten nasıl bir açıklama gelicek burdan cevabı paylaşırsanız güzel olur yada artes teknik bir açıklama yazarsa daha iyi olur gibi

Artesteknikten cevap bekliyoruz bakalım. Fiyatına göre bu kadar güzel bir cihazın bu eksikliklerinin giderileceğini düşünüyorum.

• Arkadaşlar Satış sonrası desteği bu kadar kuvvetli olan forumda destek hesabı bulunan bir başka türk firması daha yok şuan için. Kısa zamanda sizle ilgileneceklerdir rahat olun cihazlarınızın keyfini çıkarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Arkadaşlar Satış sonrası desteği bu kadar kuvvetli olan forumda destek hesabı bulunan bir başka türk firması daha yok şuan için. Kısa zamanda sizle ilgileneceklerdir rahat olun cihazlarınızın keyfini çıkarın

Keyfini çıkarıyorum zaten çocuğa aldım ben oynuyorum

Kullandığınız cihazın gerçekten fiyat performans oranı çok yüksek. Senelerce sıkıntısız kullanırsınız inşallah
  • Arkadaşlar şarjı ne kadar gidiyor? Özellikleri güzel bir tablet ve HB'de çok uygun fiyata satılıyor.

• Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    ben kullanmıyorum anneme aldım elinden bırakmıyo f/p olarak memnununum yani istediğim herşeyi yapıyor sadece bende var sanıyordum 2 kişide daha görünce kronik bir sorunmu yoksa piyangodan bizemi vurdu diye merak ediyorum sadece :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Arkadaşlar şarjı ne kadar gidiyor? Özellikleri güzel bir tablet ve HB'de çok uygun fiyata satılıyor.

4-5 saat yetiyor. benim çocuk hep YouTube ve bi oyun var onu oynuyor.Birde benim nette gezin isi yetiyor. Bende Samsung note 10.1 var ama su sıralar q812 ile takıliyorum mutluyum ama artesteknik yukarıdaki sorunumun çözerse daha mutlu olurum

Sürkli internete bağlıysa iyiymiş. Parlaklığı ne kadarda kullanıyorsunuz.

• Parlaklık yarıda yetiyor bana öyle kullanıyorum.

• Arkadaşlar sanırım sorun usb kablosunda elimde chuwi tabletden kalma usb kablosu vardi onu denedim cuk oturdu ne oynama yapıyor nede kopuyor beyler sıkıntı kabloda gibi görünüyor
    5saat çok iyi rakam
    İyiymiş %50 parlaklıkla 4-5 saat internette dolaşmak...

• modakaya M kullanıcısına yanıt
    Usb'den mi şarj oluyor?

• Evet beni şaşırttı q812. Şarjıyla ve performansıyla.

• Hemen deneyeyim hocam bakalım benim şarj yeri sorununu çözecek mi

• Yok hocam olmuyor. Orijinal Samsung USB kablosuyla denedim yine oynatınca bağlantı kopuyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.