Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    neyse usta ben maili attım zaten ama sunu demek isterim beleş dediğin ürün verdiğin ücrete dahil.
  • Fiyat iyiymiş gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Siyah el-parmak izini, beyaz ise çizikleri gösterir. Böyle bir sonuç çıkıyor.

Ben televizyon dahil bu tarz ürünlerin çerçevelerinin siyah olması taraftarıyım. Çünkü esas bakmanız gereken nokta ekranın ortası, beyaz göz alıyor ve gözleri bir müddet sonra daha çok yoruyor... Benim yorumum böyle.
  • Benim kullandığım telefon siyah ve içler acısı halde elim terlediğinden. eşimde beyaz telefon var pırıl pırıl leke toz göstermiyor. herkezin seçimi ayrı tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Antutudan 21000 Puan almışki bu harika bir değer

Hocam o puanı onda rom ile aldık. Artes kendi romlarını guncelliceklerini söyledi . Malum onda romda kamera sorunu var.

• expo-9009 kullanıcısına yanıt
    Artes birkaç gün önce güncelleme çıktığını yazmıştı. Antutu'a 20.000 üzeri puan aldığını yazmışlardı...

Artesin romu yayınlamasını bekle bakalım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Artes birkaç gün önce güncelleme çıktığını yazmıştı. Antutu'a 20.000 üzeri puan aldığını yazmışlardı...

Hocam özellikle yazmadan önce internet sayfalarına baktım güncelleme varmı diye belki çıkmışdır diye fakat göremedim şimdi artesteknik e Pm atıcam bilgi almak amaçlı

Hocam dikatinizden kaçmış hrhalde, artes 4 Kasımda yandexe yüklemiş bir güncelleme. 29 Eylül çıkışlı orijinal rom üzerine çalışmışlar herhalde linki de şu
    http://www.artescorp.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86104&ttype=Documents#pt

Birkaç gün bir mesajlarını okuduğuma eminim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 9 Kasım 2013; 1:01:34 >
  • Artesin yayınladığı romun yükledim sonuç = 20763 puan antutudan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sercan1003 S kullanıcısına yanıt
    Tek kelime ile harika hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan1003

Artesin yayınladığı romun yükledim sonuç = 20763 puan antutudan

11000 'den 21000'e nasıl çıkıyor burada bir gariplik var. Performansda aynı şekilde arttı mı yoksa ainol'un yaptığı gibi benchmark'da hile mi yapıyor tablet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hocam dikatinizden kaçmış hrhalde, artes 4 Kasımda yandexe yüklemiş bir güncelleme. 29 Eylül çıkışlı orijinal rom üzerine çalışmışlar herhalde linki de şu
    http://www.artescorp.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86104&ttype=Documents#pt

Birkaç gün bir mesajlarını okuduğuma eminim...

Evet haklısınız ben romların tarihine baktım sadece linklere tıklamadım

• Antutu gibi derecelendirme kurumlarını kandırmak çok zordur.
    http://www.teknolojioku.com/haber/artik-kandiramayacaklar-iste-antutu-benchmark-x-14554.html
    Gladiotürk hocam aynen katılıyorum. Performansta gözle görülür bir artış var. Ben oyun oynamayı pek sevmem ama sırf test etmek için asphalt 8 airborneyi yükledim ekran çözünürlüğünün de etkisiyle kasıntısız oynadım.

• Birde arkadaşlar artesteknik tableti istedi şarj giriş yeri problemi nedeniyle.
    çıkacak sonucu buradan paylaşırım.

• Bende ki tablet BEYAZ, ne gözü yorma var, nede kullanıma bağlı lekeler vs... Aksine bu tablette Beyaz; fazlasıyla göz alıcı ve kaliteli duruyor.. Bazı arkadaşlarda şarj yeri girişiyle alakalı sorunlar olmuş fakat bende o tarz bir sorun hiç olmadı.. Teknik servis sorunu halledecektir.. öyle tahmin ediyorum, çünkü gerçekten çok ilgililer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniden58 -- 9 Kasım 2013; 11:41:37 >
  • sercan1003 S kullanıcısına yanıt
    antutu bendede 20000+ cıkıyor tablet cok iyi ama hepsiburada benim canımı cok sıktı hediyeleri kalem kırık kılıf hafif kenarlardan yırtılmıs terbiyesizlik bu yani.
  • Az önce hızlıaldan sipariş vermek istedim. BKM ile 15 TL inidirim var diye BKM'ye denizbonus kartımı kaydettim.
    Ama ödeme sayfasından BKM sayfasına gidince sadece peşin ödeme görünüyor. Garanti bonus kartına 12 aya kadar taksit görünüyor ama deniz bonus kartına yok, çok ilginç. sinirlenip almadım. sinirim geçsin biraz tekrar bakarım.

Edit: Beyazını kargo dahil 333 TL'ye aldım. BKM üzerinden alamadım çünkü DenizBonus kartları taksite girmiyor nedense. Direkt kart numarası yazarak 12 taksitle tamamladım alışverişi.

Edit2: Ayrıca inceliği, şık durması bakımından ezcool miniPad'de aklıma yatmıştı. Gerçi 1 MB hafızası var ama artes ile aralarında ciddi ağırlık farkı var. Yine de artesi tercih ettim. çünkü servis ve ürüne güncelleme vermeleri çok iyi. bu da incelikten daha önemli bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 9 Kasım 2013; 15:33:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coacoa

antutu bendede 20000+ cıkıyor tablet cok iyi ama hepsiburada benim canımı cok sıktı hediyeleri kalem kırık kılıf hafif kenarlardan yırtılmıs terbiyesizlik bu yani.

Benimde kılıfın kenarı açıkdı pek önemsemedim zaten kılıfın formu bozukdu yamulmuş
    An itibariyle onda romdan artes roma geçtim uygulamalarımı geri yüklüyorum
    Edit: Bu tabletde screenshot kombinasyonu varmı . Yani ekran resmini nasıl çekicez ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 9 Kasım 2013; 15:27:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.