Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum hayırlı olsun tablet gelince ufak bir inceleme yaparsın artık
  • sercan1003 S kullanıcısına yanıt
    Artes Servis konusunda 1 numara Gelince haber et.
  • expo-9009 kullanıcısına yanıt
    Artes Q972de bende bulamadım hocam Gerçekten screenshot nereden çekeceğiz
  • yeniden58 Y kullanıcısına yanıt
    Benim telefonum siyah. el izinden tozdan kirden muzdaribim
  • Bende beyazini aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Artes Q972de bende bulamadım hocam Gerçekten screenshot nereden çekeceğiz

Hocam uzun denemeler sonucu buldum tablet ekranındaki sanal ses kısma ile kilit butonuna aynı anda basıyoruz

• ben siparişi iptal ettim arkadaşlar :(
    eşim istemedi. kızım bu yıl 8. sınıfa gidiyor ve çok önemli bir yıl. Lisesi belli olacak, notlarının yüksek olması gerekiyor vs.
    tableti alıp odasına götürür, yasaklasak olmaz. Müzik vs. derken dikkati hemen dağılıp dersi boşverebiliyor. Ben de hak verdim. Bir müddet daha tablet yok bize
    Artes Q972 farklı sanırım olmadı
  • hayırlısı olsun Ufaklığın dersleri tabiki daha önemli.
  • quote:

Artes Q972 farklı sanırım olmadı

Zaten senin tablet modeli için buldum bendede oldu dediğim gibi ses kısma ile power tuşuna aynı anda birkaç saniye basılı birak olacaktır

teşekkürler. aynı anda basmıyormuşum.
  • Almak isteyen varsa 1 aylık cihazımı satıyorum.Kılcal çizik bile yoktur.Ön arka jelatin hiç çıkarılmadı.Kutu-fatura -içerik full.250tl
  • Neden sattığınızı öğrenebilirmiyim mahsuru yoksa. memnun kalmadınızmı tabletten?
  • Memnunum pc biraz bozuktu o ara almıştım şimdi notebookum da var 2 tane taşınabilir cihazda fazla geldi ihtiyaç fazlası.
  • Arkadaşlar biraz garip bir soru olacak ama sizce bu tabletin hız performans stabilite vs. olarak dengi diyebilceğiniz telefon hangisi?Benim galaxy s3ümden daha mı yavaştır?
  • ibrahimuzum1 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam Artes Q812 `nin özellikleri bunlar. Telefonunuzla karşılaştırabilirsiniz Tabi kullanıcılarıda size cevap vereceklerdir.

• quote:

Hocam Artes Q812 `nin özellikleri bunlar. Telefonunuzla karşılaştırabilirsiniz Tabi kullanıcılarıda size cevap vereceklerdir.

ona bakarak karşılaştıramıyorum çünkü daha önce o işlemcili telefon tablet hiçbi şey kullanmadım :) Ayrıca bu çin mallarında özellikler yüksek gibi görünse de kasmalar takılmalar çok olabiliyormuş(optimimizasyondan kaynaklı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimuzum1 -- 10 Kasım 2013; 17:42:38 >

4.2.2 rom çıkmış benim tablete yükledim takılma kasma sıfır. Sizinkinede çıkmış olabilir Artesin sitesine bakın isterseniz
  • quote:

4.2.2 rom çıkmış benim tablete yükledim takılma kasma sıfır. Sizinkinede çıkmış olabilir Artesin sitesine bakın isterseniz

bende tablet yok ki
    alırsınız problem değil
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.