Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son güncellemeyi yaptım pişman oldum Artesteknik bundan önceki normal 4.2.2 linki verirmisiniz geri döndüreceğim.Pil yüzdesi kaldırılmış o önemliydi benim için.
  • Pil yüzdesi widgetleri var playstorede Ben olsam geri döndürmezdim. Güncelleme herzaman iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Pil yüzdesi widgetleri var playstorede Ben olsam geri döndürmezdim. Güncelleme herzaman iyidir

Yok hocam benim cihaza yaramadı açılışta dokunmatik tuşların yarısı çıkıyor yarısı çıkmıyor vs..stabil değil.Birde depolamadan sd kartı biçimlendiriyorum ama silinmiyo içi aynı duruyor.Biçimlendirme çalışmıyor yani
  • anladım. sağlık olsun
  • Bakalım bugün kargonun getirmesi lazım son ürünü de ben sipariş etmiştim HB'den.
  • None52 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun 4.2.2 romunu yüklemeyi unutmayın..
  • quote:

Hayırlı olsun 4.2.2 romunu yüklemeyi unutmayın..

Eyvallah hocam. :) Yalnız 4.2.2 Yüklerken tabletin driverları Windows 8.1 ile uyumlu mu? Bu arada kargo saat 09:30'da dağıtıma çıktı 10 Km'lik mesafe ancadır şube ile ama getirmediler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi None52 -- 11 Kasım 2013; 15:21:32 >
    Uyumludur Kargolar akşam 6:30a kadar dağıtımda. Bazen yoğunluktan geç getiriyorlar. Sinir bozucu
  • quote:

Uyumludur Kargolar akşam 6:30a kadar dağıtımda. Bazen yoğunluktan geç getiriyorlar. Sinir bozucu

Sağ olun hocam cevap için. :) Saat 16:00'a kadar bekleyeceğim bakalım, gelmezse şubeye telefon açıcağım olmadı gider kendim alırım.
    Kargo takipde ne diye görünüyor?
  • quote:

Kargo takipde ne diye görünüyor?

Dağıtıma çıktı diye gözküyor hocam.

Hepsiburadadın takibi de şu şekilde:

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek
    Kargo senin eve yaklaşıyor yavaş yavaş
  • quote:

Kargo senin eve yaklaşıyor yavaş yavaş

Hocam 18:00'dan sonra çalışmıyor bunlar şimdi korktuğum şu; Zaman yetmedi deyip yarına atmalarından şüpheliyim. :D
    Sana yakın olan şubeyi bir ara istersen.
  • Artes Q812 hızlıaldan sipariş etmiş bulunuyorum Hadi hayırlısı bakalım.:)
  • quote:

Sana yakın olan şubeyi bir ara istersen.

Hocam en yakın şube halkalı da ürün de orada gözküyor. Bi' arayayım ben bilgi veririm.
  • ayhanuzun26 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun gerçekten çok iyi fiyata aldınız
  • Hocam hb de q812 yoktu ama siz nasıl ve kaç tl ye aldınız acaba öğrenebilir miyim.?
    dağıtıma çıktıysa gelir 16:00 ya kadar çalışmıyolar bana 20:00 de kargo geldiğide oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanuzun26

Hocam hb de q812 yoktu ama siz nasıl ve kaç tl ye aldınız acaba öğrenebilir miyim.?

Hocam son ürünü ben almıştım. Kapıda ödeme şeklinde aldım hocam 345 Lira tuttu Kargo ile birlikte.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.