Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İştahımı kabartıyor bu q812... Şu Huawei'yi almamış olsam düşünmem alırdım... Bakalım... Satabilsem alırdım q812'yi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modakaya M kullanıcısına yanıt
    Sorununuzun çözüldüğüne sevindim
  • Huawei mediapad 7 var değil mi hocam sizde? Bende almadan önce bayaa bi araştırmıştım stabil bir cihaz olarak okumuştum forumdan. Bi sorun mu oldu?

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Yerli malı yurdun malı boşver çan çin çonları
  • sercan1003 S kullanıcısına yanıt
    Güzel bir cihaz aslında fiyatına göre. Bence iki eksisi var biri ekranı, daha iyi olabilirdi, diğeride pili boşta çok pil tüktiyor bir de daha fazla dayanmısını beklerdim. Güncelleme ile çözülebilir. Telefon özelliği var, gps var gayet güzel. Benim derdim büyük ekranlı tablet almaktı ve q1003 aldım ama sorundan dolayı iade ettim ve eşimin gazıyla da Huawei aldım. Eşim aylar süren kararsızlığımdan bıkmıştı artık... Şaka bir yana alıştım tabletime ama daha büyük ekranlı bir tane de istemiyor değılim hani...

• Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin aldığınız da çan çin çon sonuçta. Artes q972 aslında onda v972, artes q812 onda v812 ve artes q1003 pipo max m9... Türk malı diye bildiğimiz tüm tabletler çin malı...

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Arçelik vestel beko bosch bmw mercedes toyota honda çinde üretim yapmayan kim kaldıki. Önemli olan marka türk olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Arçelik vestel beko bosch bmw mercedes toyota honda çinde üretim yapmayan kim kaldıki. Önemli olan marka türk olsun

Birazda olsa bikaç parçasını mesela panelini falan kendileri üretmeye başlasa güzel bir başlangıç olurdu Türkiye için.

Hocam çinde üretim yapmak başka var olan bir modelin üstün markanı basmak başka. Türk şirketlerinin yaptığı sadece markalarını basmak. Onun dışında hiç bir üretim safhasına karışmıyorlar. Apple ürınleri de çinde üretiliyor ama adamlar tasarımını kendileri yapıyor donanımını kendileri seçip öyle üretim yapıyorlar. Bizimkilerin yaptığı toyota arabayı alıp sadece ismini değiştiriyorlar ve tarator diye piyasaya sürüyorlar. Bu üretimse benim başka lafım yok...

• sercan1003 S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan1003

Yok hocam olmuyor. Orijinal Samsung USB kablosuyla denedim yine oynatınca bağlantı kopuyor.

valla arkadaşım bende geçenlerde gitdim orjinal samsunun usb girişli pc kablosunu aldım ondada inanın aynı sorun vardı sanki emanet gibi duruyodu sonra aklıma geçenlerde aldığım cuhuwi v88 den kalma usb kablosu aklıma geldi denedim öyle sıkı oturdiki süper oldu ne oynama var ne kopma şuan benim sorun çözüldü gibi birde benim samsung telefonun orjinal usb pc girişli kablosunu cihaza denedim yine aynı sorun oldu yanlız birtanede pirize takılandan vardı onuda denedim cuk oturdu hatta çok sıkı tutuyor oynama falanda olmuyor zaten artesle birlikde gelen usp şarz kablosu çok dandik çıkdı orjinal usb kablonun cihaza giren kısmı aşşağı yukarı oynuyo sağlam bişe deyil . yani arkadaşlar eğer usp girişli şarz aleti alacak olursanız pirize takılandan alıb deneyin şarz aleti mümkünse samsung olsun pc girişli almayın..kg

Yok hocam yaa. Dediğiniz hepsini denedim olmuyor. Bakalım artesteknik ne cevap verecek?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap gelmeden ürün HB'den kalktı. Temin edilemiyor durumuna geçti.
  • Evet HB'de temin edilememektedir diyor...
    Aynı fiyata hızlıal'da var.
  • Hızlıal sitesindeki fiyat çok iyi şuan için
  • Son güncellemeyle cihaz adete uçuşa geçmiş
    Antutudan 21000 Puan almışki bu harika bir değer

• Enpara ile 265lira gibi bir paraya geliyorki bu özellikte bu fiyata tablet yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 8 Kasım 2013; 19:20:27 >
    hepsiburada neden bitti bu tablet ? ayrıca beyaz almayın arkadaslar tablette cizikler piskler kendini ele verir. bide verdikleri kılıf falan neden bu kadar adi olurki kalem desen kemirmişler sanki ya adam gibi hediyeler verin ya hic vermeyin. tabletten memnunum ama kullanılmıs hediyeleri gönderiyorlar diye iade bile edebilirim sinirden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coacoa -- 8 Kasım 2013; 19:35:02 >
  • coacoa C kullanıcısına yanıt
    Asıl siyah daha çok el izi ve toz gösterir Hızlıalda dolaşırken gördüm bende. Hepsiburadaya gelir belki. Yanında verilen aksesuarlar zaten beleş kalitesini sorgulamaya gerek yok fazla bence
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.