Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mpy

quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

Merhabalar;
    Artes Q812 4.2 versiyonu çıkmış olup internet sitemizden yayınlanmıştır.
    Aşağıda belirtilen linkten indirip yükleyebilirsiniz.

http://www.artescorp.com/uploads/Artes_Q812_Firmware_Update.pdf

archos 80 platinum a kurmamda sakınca var mı?

Ben önceden archos un kini artese kurmuştum sıkıntı olmadı. Kamera çalışıyordu.

İkisininde donanımı tamamen aynı olduğundan archos a bu yazılı yükleyebilirsin.

Bu arada biraz geç de olsa artes e yazılımı hazırladığı için teşekkürler

• Yukleyen arkadaslar biraz bilgi veribilirlermi.wifi sarj stabilite sorunlari yasiyormusunuz.yuklemeye degermi....ve yuklemeden once sistemin yedegini almak mumkunmudur acaba...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurdum suan cok iyi. Cok daha stabil calisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bende kurdum
    Daha stabil ve hızlı kurmayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim..
  • onda nın 4.2 sinde hızlı açılış varda yani quick boot
    neden artesin 4.2 sinde bu özellik yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpy

Kurdum suan cok iyi. Cok daha stabil calisiyor

batrya süresinde belirgin bir iyileşme sözkonusumu..

• Batarya sanki daha hizli bitiyor. Ama bundan tam emin degilim hocam. Belki yaniliyorumdur. Cunku bugun yogun kullandim.

• Artesteknik kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Logitech K400 kablosuz klavye mouse Artes q812 ile kullanlamıyor. Aynı klavye/mouse, Samsung Galaxy serilerinde ve MK808 stick'lerde problemsiz kullanılabiliyor. 3 Ağustos tarihinde gönderdiğim maile malesef cevap alamadım.

Ayrıca 4.2 versiyonunu da yükledim. Değişen birşey yok. Hala klavyeyi tanımıyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • klavye mouse bluetooth mu? çünkü bu tabletlerde bildiğim kadarıyla bluetooth yok.
  • mpy kullanıcısına yanıt
    Hayır bluetooth değil. Normal kablosuz klavyelerden. USB Otg kablo ile bağlıyorum. Aynı şekilde bağladığım diğer tüm android cihazlarda çalıştı.
  • 4.2 nin performans olarak oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim. Pil olarak herhangi bi şey söyleyemeyeceğim. Tableti yaklaşık 2 haftadır kullandığım için kıyaslayamıyorum. Fakat genel uygulamalarda ve internette sörf yaparken oldukça iyi. Wifi evin arka odasından zor çekeren, yeni yazılımda daha iyi çekiyor ve kopma olmuyor. Galaxy S2 ile hem hem aynı güçte çekiyor diyebilirim.Bazen bir çizgi geride kalıyor.
  • Uyumlu bir kilif ariyorum. Nerden bulabilirim.

• gitti gidiyorda 349 tlye bende bu ürünü aldım. Salı ya da çarşamba elimde olacak o zaman ilk izlenimlerimi paylaşırım. Ancak aklıma takılan bir kaç şeyi sormak istiyorum. 1) Bu tablette bluetooth aparatı kullanma şansımız var mı. Hangi aparat sorunsuz ve performanslı çalışır. 2) Bu tür tabletlerde usb çoklayıcı kullanma şansımız oluyor mu ? 3) Taşınabilir Hard diskimizi bağladığımızda , diskin zarar görme ihtimali var diyorlar doğru mu? yanıtlar için şimdiden teşekkürler.
  • Merhabalar, bu cihazda 4.1 veya 4.2 de skypr ve facebook goruntulu gorusmede herhangi bir sikinti var mi, hem goruntu hem de ses acisindan

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsahin78

gitti gidiyorda 349 tlye bende bu ürünü aldım. Salı ya da çarşamba elimde olacak o zaman ilk izlenimlerimi paylaşırım. Ancak aklıma takılan bir kaç şeyi sormak istiyorum. 1) Bu tablette bluetooth aparatı kullanma şansımız var mı. Hangi aparat sorunsuz ve performanslı çalışır. 2) Bu tür tabletlerde usb çoklayıcı kullanma şansımız oluyor mu ? 3) Taşınabilir Hard diskimizi bağladığımızda , diskin zarar görme ihtimali var diyorlar doğru mu? yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

Merhabalar;
    Tablette harici olarak Bluetooth çalışmamaktadır. Usb çoklayıcı desteği bulunmakta olup bağlayıp kullanabilirsiniz. Taşınabilir hdd olarak Adaptör beslemesi olan Hdd leri bağlayıp çalıştırabilirsiniz. Bu zamana kadar bize bu şekilde ulaşan bir sorun gelmemiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mls777

Merhabalar, bu cihazda 4.1 veya 4.2 de skypr ve facebook goruntulu gorusmede herhangi bir sikinti var mi, hem goruntu hem de ses acisindan

Merhabalar;
    Skype üzerinden görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Ses e görüntü olarak herhangi bir sıkıntı yoktur.
  • Artesteknik kullanıcısına yanıt
    Hızlı yanıtınız ve ilgili tavrınız için çok teşekkür ederim. Ürün daha elime ulaşmadığı için yorum yapamıyorum ama teknik servis yönünden çok memnun oldum. Çünkü geçmiş deneyimlerinden biliyorum ki servis desteği en az ürün kalitesi kadar önemlidir.
  • asphalt 8 i çalıştırıyor mu çok merak ettim sipariş etmeyi düşünüyorum hiçbiyerde bulamadım bu bilgiyi
  • Bende Q812 HB da dan aldım yarın elimde olacak. Daha önce Onda V812 kullanıyordum. Sanal Pazardan 5 ay önce 450 tl. ye garantisiz. almıştım. Geçen hafta donma oldu , kapattım ve bir daha açılmadı. Aslında ihtiyaçlarımı karşılayan bir tabletti. Koceli de bir yere gönderdim tamir olmaz dediler ve geri gönderdiler. Artes Q812 'yi araştırdım ve Onda V812 ye çok benzediğini sadece kamera çözünürlüğünün düşük olduğunu gördüm. ve fiyatda öncekine göre uygun geldi ve aldı.
    Bir sürü olumlu ve olumsuz şeyler yazılmış, bu fiyata en uygun tablet bir çok ihtiyacı da karşılayacaktır.
    Alanlara hayırlı olsun..
  • sayın @Artesteknik PM gönderdim..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.