Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ancak hız bakımından memnun kalmadım
    4.2 sürümü gelirse tecrübe edeceğim umarım memnun kalırım
    Bu arada artes teknik servise 2 kez mail yoluyla mesaj atmam ragmen geri dönülmedi
    Servis hizmetleri bahsettiğiniz gibi iyi çalışmıyor bana göre..
  • Arkadaşlar onda nın 4.2 yi yükleyebilirsiniz Artes teknik daha önceki mesajlar da ve benim telefon ile aramam sonucunda garanti konusunda sorun olmayacağını beyan ettiler.
    Beklemeyin uçuşa geçin...
  • kullandığınız olmazsa olmz program ve uygulamaları yazarmısınız.mesela web tarayıcı olark ne kullnıyorsunuz.
    .apk uzantılı dosyaları market kullanmdn yüklemenin sakıncaları varmıdır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar;
    Artes 4.2 versiyon yazılımı ay sonunda çıkacaktır.
    Yazılım çıktığında sizlere bilgisini vereceğiz.
    Ayrıca onda 4.2 versiyonun isteyen arkadaşlar tabletlerine yükleyebilirler.
    Bizim için bir sakıcası yoktur ve garanti konusunda sorun olmamaktadır.
  • Bu urunun fiyati nedir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaman29

Bu urunun fiyati nedir acaba

HB dada 349 tl diyorlar geçenlerde 299 tl den kampanyalı satıldı bende takibe başladım umarım yeni bir kampanya daha yaparlar 299 bence süper fiyat
  • Benimde bir sorum olacak ürünün yanında şarj aleti ve bilgisayar bağlantı kablosu çıkmıyor mu? Ürün şarj olurken aynı zamanda usb belleğe bağlama şansımız olmayacak mı? Teşekkürler...
  • chemoside kullanıcısına yanıt
    ben cevaplayayım yanında şarj aleti ve usb kablosu geliyor şarj adoptörü tak çıkar usb kablosundan şarj oluyor aletin başka bir soketi yok şarj için hem usb den dosya aktarımı hem şarj oluyor kısacası :)
  • sorunun son kısmınıda ben cevapliyim :) şarj olurken usb belleği takamıyosun microsd kart kullanabilirsin ek bir bellek kullanmak istiyorsan tek mini usb girişi malesef
  • Cevaplar için teşekkür ederim 5 gün yeni bir kampanya için bekleyip olmadı world kart kampanyası ile almaya karar verdim. Sanırım bu fiyatlara alınabilecek ve android yeni sürüm desteği sunan tek ürün bu olacak. Tek korkum kablosuz çekim gücü arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla alüminyum arka kapak wi-fi çekimini ciddi şekilde düşürüyor ancak burada ki yorumlardan böyle bir sorun yaşamayacağımı umuyorum.
  • modemin salonda evin heryerinde çekiyo benim için bir sorun çıkarmıyo wifi şimdilik ,ev büyük değil onu belirtiyim salonun konumu ortada kaldığı için benim için avantaj tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemoside

Cevaplar için teşekkür ederim 5 gün yeni bir kampanya için bekleyip olmadı world kart kampanyası ile almaya karar verdim. Sanırım bu fiyatlara alınabilecek ve android yeni sürüm desteği sunan tek ürün bu olacak. Tek korkum kablosuz çekim gücü arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla alüminyum arka kapak wi-fi çekimini ciddi şekilde düşürüyor ancak burada ki yorumlardan böyle bir sorun yaşamayacağımı umuyorum.

yan apartmandan alıyorum wif wif yi sorunsuzca evin icerisinde bağlanabiliyorum.lptop kadar güclü yani.bende tedirgin olmuştum baştan ama gayet iyi wifi cwkim gücü

• Ürünü 3 gün önce HEPSİBURADA'dan aldım.
    İlk gün dokunmatik kalibrasyonu sorun verdi. Yani tıklayacağım noktanın 2-3 santimetre yukarısına tıkladığımda ancak istenen yere dek gelebiliyordu.
    Çıldırmıştım bir türlü işleyemiyorum diye. Sonra rc11 isimli air maouse-klavyeyi kullanarak fabrika ayarlarına geri dönderdim ve sorun giderildi.
    Daha sonra da bir kaç uygulama yükledim ve bir de flash player yükledim. tableti yeniden açtığımda ACORE.PROCESS.... çalışmayı durdu diye hata veriyordu ve sanal klavye bir türlü devreye girmemişti.
    Yeniden fabrika ayarlarına döndüm. bu sefer CHROM'u güncellemedim. bir de falsh playeri güncellemedim. Orjinal halleri ile bıraktım. sorun yok oldu.
    Bu yaşadıklarımın dışında ne bir zerre donma oldu ne de yavaşlama. aynı anda en az 5 uygulama açmama rağmen HD film izlerken sorun çıkmadı. oyunlarda da takılma olmadı.IPS özelliği mükemmel.
    Tableti illaki belirli bir pozisyonda tutma zorunluluğum kalmadı.
    Ama benim en büyük sıkıntım şu
    Tabletin sadece usb girişi var yani ŞARJ için ayrı bir girişi yok.
    Tableti ben tvye HDMI ile bağladığımda mutlaka uzun süreli kullanacağım ve şarja takma ihtiyacı duyacağım. bu durumda airmouse-klavye'yi nasıl takabilirm benbu tablete?
    3-4 saat de bir tableti şarja mı takacağım?

• quote:

Orijinalden alıntı: redratear

Ürünü 3 gün önce HEPSİBURADA'dan aldım.
    İlk gün dokunmatik kalibrasyonu sorun verdi. Yani tıklayacağım noktanın 2-3 santimetre yukarısına tıkladığımda ancak istenen yere dek gelebiliyordu.
    Çıldırmıştım bir türlü işleyemiyorum diye. Sonra rc11 isimli air maouse-klavyeyi kullanarak fabrika ayarlarına geri dönderdim ve sorun giderildi.
    Daha sonra da bir kaç uygulama yükledim ve bir de flash player yükledim. tableti yeniden açtığımda ACORE.PROCESS.... çalışmayı durdu diye hata veriyordu ve sanal klavye bir türlü devreye girmemişti.
    Yeniden fabrika ayarlarına döndüm. bu sefer CHROM'u güncellemedim. bir de falsh playeri güncellemedim. Orjinal halleri ile bıraktım. sorun yok oldu.
    Bu yaşadıklarımın dışında ne bir zerre donma oldu ne de yavaşlama. aynı anda en az 5 uygulama açmama rağmen HD film izlerken sorun çıkmadı. oyunlarda da takılma olmadı.IPS özelliği mükemmel.
    Tableti ben tvye HDMI ile bağladığımda mutlaka uzun süreli kullanacağım ve şarja takma ihtiyacı duyacağım. bu durumda airmouse-klavye'yi nasıl takabilirm benbu tablete?

Bende tek usb sorun olur fikriyle neden ayrı bir sarj portu yok diye sıkıntılandım ama sanırım buna bir çözüm denenebilir. Şahsen kendi adıma denemesemde bir usb çoklayıcının tablette çalışacağını düşünüyorum otg ile bir usb çoklayıcı bağlanıp onun üzerinden hem şarj hemde mouse klavye deneyip sonucu paylaşırsanız sevinirim. Bende alet elime geçince aynını deneyeceğim. Daha önce farklı marka ve model android tabletlerde usb çoklayıcının çalıştığını gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemoside -- 24 Temmuz 2013; 14:26:00 >

• quote:

birden fazla uygulama yada multitask nasıl mumkun oluyor.yani film izlerken aynı anda ekranının bit kısmında internete bağlanabiliyormuyuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: chemoside

Bende tek usb sorun olur fikriyle neden ayrı bir sarj portu yok diye sıkıntılandım ama sanırım buna bir çözüm denenebilir. Şahsen kendi adıma denemesemde bir usb çoklayıcının tablette çalışacağını düşünüyorum otg ile bir usb çoklayıcı bağlanıp onun üzerinden hem şarj hemde mouse klavye deneyip sonucu paylaşırsanız sevinirim. Bende alet elime geçince aynını deneyeceğim. Daha önce farklı marka ve model android tabletlerde usb çoklayıcının çalıştığını gördüm.

Ben de önerdiğin gibi bişey düşündüm.
    Çoklayıcıya usb şarjı takmayı
    ama işte elektrik yönü akımı vs.. emin olamadım.
    Ama harici enerji portu olan bir çoklayıcı sipariş ettim.
    elime geçince bir deneme yapıp sonucu yazarım.

Ayrıca aynı anda bir kaç program açtım derken tek ekranda çoklu uygulama değil. Arka planda çalışıyorlar.
    E posta takibi gibi.
    Ben bir oyun açmıştım bir tür rpg
    bir de origami 3 diye bir program o da bir kaç katlama şekli indiriyordu ben full hd film izlerken.
    e posta takibi, chrom, facebook, twitter ki bunları yazmama gerek yok

• quote:

Ayni sorunu bende yasiyorum bir turlu istedigim yere tiklayamiyorum ha bide ekran hep yatay olarak kaliyor arkadaslar 8'' tercih etmemde asil dikey olarak kullanmak vardi bir ayari varmi acaba dikey olarak mesela internete girmek istiyom facebook a ama hep yatay varmi bunun cozumu bise daha soracam peki bu reset atmak nasil oluyor ?

• ayarlar altında ekran kilidi olması lazım.onu kilitsiz duruma getirmelisiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: moon74

ayarlar altında ekran kilidi olması lazım.onu kilitsiz duruma getirmelisiniz...

Cok saol kardes ekrani halettik sayende peki bu tiklama sorununu nasil halledecem bide sizinde pil cabuk bitiyormu genel olarak cok hos bir cihaz ama iste agirligi pil tiklama sorunu da olmasaydi ipad miniyi bile sollayacak cihaz
    Neyse kardes cevabin icin tekrardan tesekkurler bide reset atmayida cevaplasan simdiden tesekkurler

• Onda v812 nin romunu kurmazsaniz sikintinoz gecmez stock rom kotu...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.