Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WEAPON1
    Ayni sorunu bende yasiyorum bir turlu istedigim yere tiklayamiyorum ha bide ekran hep yatay olarak kaliyor arkadaslar 8'' tercih etmemde asil dikey olarak kullanmak vardi bir ayari varmi acaba dikey olarak mesela internete girmek istiyom facebook a ama hep yatay varmi bunun cozumu bise daha soracam peki bu reset atmak nasil oluyor ?

Varsa bir fare al ve tableti öemli bir ilgi yoksa sıfırla (Fabrika ayarlarına geri dön).
    Dönme sorunuda giderilir.
    Ayrıca dönme olayı ayarlarda mevcut. Ekranı döndür diye bir seçenek olacak. seçili ise dönderir değilse döndermez.
  • benim everest dc1100 tabletim vardı rk 3066 mali 400 4core vardı ekranı bozludu birde şarj olmuyordu bimekse geri verdik fabrikadan donünce geri iade olup olmayacağına bakacağız eğer olursa artes q812 alıcam benim dc1100
    10.1 inch idi ve ben nefret duydum temple run felan oynayamıyorsunuz tek elle tutulmuyor bende 8inch'de karar
    kıldım ilk basta inca rosch'a baktım dur biraz araştırıyım dedim ve neredeyse aynı fiyatta artes'i buldum inşALLAH
    geri iade çıkarda bu tableti alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 26 Temmuz 2013; 2:46:03 >
  • 1 saat kullanmadığım tableti satıyorum. detay dükkanımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemoside

Bende tek usb sorun olur fikriyle neden ayrı bir sarj portu yok diye sıkıntılandım ama sanırım buna bir çözüm denenebilir. Şahsen kendi adıma denemesemde bir usb çoklayıcının tablette çalışacağını düşünüyorum otg ile bir usb çoklayıcı bağlanıp onun üzerinden hem şarj hemde mouse klavye deneyip sonucu paylaşırsanız sevinirim. Bende alet elime geçince aynını deneyeceğim. Daha önce farklı marka ve model android tabletlerde usb çoklayıcının çalıştığını gördüm.

Çoklayıcıyı denedim olmadı.
    Şarj oluyaor simgesi en fazla 5 saniye görünüyor sonra şarj duruyor.
    Yani iki saatlik 1 tane,1.5 saatlik 2 tane HD film izlerim veya internete en fazla 4-5 saat girerim veya en fazla 3 saat oyun oynarım diyorsanız alabilirsiniz ARTES Q812 yi.
    Ama hem şarj edip hem de diğer cihazlara da ulaşmak istiyorum diyorsanız ARTES Q812'den uzak durun.

• kılıf wifi çekim gücünü acayip kısıyor.sizde de böyle bir durum varmı arkadaşlar....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redratear

quote:

Orijinalden alıntı: chemoside

Bende tek usb sorun olur fikriyle neden ayrı bir sarj portu yok diye sıkıntılandım ama sanırım buna bir çözüm denenebilir. Şahsen kendi adıma denemesemde bir usb çoklayıcının tablette çalışacağını düşünüyorum otg ile bir usb çoklayıcı bağlanıp onun üzerinden hem şarj hemde mouse klavye deneyip sonucu paylaşırsanız sevinirim. Bende alet elime geçince aynını deneyeceğim. Daha önce farklı marka ve model android tabletlerde usb çoklayıcının çalıştığını gördüm.

Çoklayıcıyı denedim olmadı.
    Şarj oluyaor simgesi en fazla 5 saniye görünüyor sonra şarj duruyor.
    Yani iki saatlik 1 tane,1.5 saatlik 2 tane HD film izlerim veya internete en fazla 4-5 saat girerim veya en fazla 3 saat oyun oynarım diyorsanız alabilirsiniz ARTES Q812 yi.
    Ama hem şarj edip hem de diğer cihazlara da ulaşmak istiyorum diyorsanız ARTES Q812'den uzak durun.

Teşekkür ederim hocam bence çok önemli bir unsurdu sanırım biraz daha bekleyecez tablet için..

• Merhabalar;
    Artes Q812 4.2 versiyonu çıkmış olup internet sitemizden yayınlanmıştır.
    Aşağıda belirtilen linkten indirip yükleyebilirsiniz.

http://www.artescorp.com/uploads/Artes_Q812_Firmware_Update.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

Merhabalar;

4.2 nin tabletimize katacaklari yenilikler nelerdir acaba....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhabalar;

Ürünlerinin bukadar arkasında duran, destek hizmetini böyle sağlam veren gördüğüm nadir firmalardansınız.
    Güncelleme için teşekkürler, Onda V812 romu gibi stabil olduğunu düşünüyorum hemen deneyeceğim.
    Daha sonra gelecek olan güncellemeler için bir planınız var mı nekadar daha official rom desteği alabileceğiz?

• quote:

Merhabalar;

Teşekkürler
    Hemen bi deneyelim..
  • hb.com üzerinden almış olduğum tabletin kamerası çalışmıyordu. Artes teknik servis çok hızlı bir şekilde maillerimi yanıtladı ve ürünü yenisi ile değiştirdi. Gerçekten müşteriye yaklaşımı çok iyi Artes'in.
  • Tablet bugün ilk a31 ekranında dondu kaldı açılmıyor reset atma nasıl bu tablette acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: re_death

Tablet bugün ilk a31 ekranında dondu kaldı açılmıyor reset atma nasıl bu tablette acaba

Bir yerinde reset tuşu olması lazım olmassa sarjın bitmesini bekle

• quote:

Orijinalden alıntı: -İndependence-

quote:

Tablet bugün ilk a31 ekranında dondu kaldı açılmıyor reset atma nasıl bu tablette acaba

Bir yerinde reset tuşu olması lazım olmassa sarjın bitmesini bekle

Şarjı bitmesi bişey seğiştirmicek fibi açıp kapatınca hep aynı sonuç şogosa kalıyo şarj bitince şarja takıp açınca yine atnı ywrde kalır gibi

• Direk 4.2.2 yi kurdum açıldı ama yedek almadığımdan bürğn uygulamaları tekrardan kurmam gerekicek

• 4.2.2 yi bende kurdum bakalım performansı kullandıkça ortaya çıkar :) ancak 4.3 ünde geleceğini düşünmekteyim :)
  • 4.2 se wifi öekim gücü baya baya yavaşladı venimkinde işkence gibi şuanda bakalım bir iki denene daha yapiyim ne olucak çok yavaş uygulama indirilmiyo neredeyse okadar yavaşladı yani

• quote:

4.2 se wifi öekim gücü baya baya yavaşladı venimkinde işkence gibi şuanda bakalım bir iki denene daha yapiyim ne olucak çok yavaş uygulama indirilmiyo neredeyse okadar yavaşladı yani

bende kurdum öyle bir olayla karşılaşmadım şuan şarjda yarın daha iyi bir inceleme ile yazarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

4.2 se wifi öekim gücü baya baya yavaşladı venimkinde işkence gibi şuanda bakalım bir iki denene daha yapiyim ne olucak çok yavaş uygulama indirilmiyo neredeyse okadar yavaşladı yani

bende kurdum öyle bir olayla karşılaşmadım şuan şarjda yarın daha iyi bir inceleme ile yazarım :)

Farklı bi eifide biradaha hızlandı ama ilk wifise baya bi yavaştı telefonda sorunsuz giriyodu tablette aşırı yavaştı yavaş yavaş hızlanıyo gibi :) motor ısınmamış olabilir :) birde saat 4.1 de aşağıda daha iyiydi sanki oyunlarda filan saati şarjın durumunu görebiliyoduk aşağı alınabiliyomu yine
    acaba

• quote:

Merhabalar;

archos 80 platinum a kurmamda sakınca var mı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.