Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

4.2.2 romunu kurdunuzmu ?

4.2 yi kurmuştum.
    4.2.2 de şarj süresi daha mı iyi ?
  • ajinco kullanıcısına yanıt
    Bu sayfadakini kurdunuz değilmi ?

https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=sos1paGWr7mzFAylevBZHvQUgMrzALq2SHXtrZuFdKI%3D&locale=tr
  • quote:

Bu sayfadakini kurdunuz değilmi ?

https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=sos1paGWr7mzFAylevBZHvQUgMrzALq2SHXtrZuFdKI%3D&locale=tr

şimdi indirdim kuruyorum da romla olacak bir olaya benzemiyor benimkisi
  • Hızlıal beni saşırtmaya devam ediyor. <ellerinde yok yarın temın edilecek demişlerdi siparişi dün 15:34 de verdim 18 de kargoya vermişler sabah 9 da eskişehire ulaşmış ve kuryeye verilmiş hizmet bu olsa gerek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: None52

@Artesteknik

Bu arada Asphalt 8 Tablete uyumlu değil, düzeltilebilir mi acaba?

Cihaz 4.1 iken hiç denemedim Asphalt 8'i fakat, 4.2 güncellemesinden sonra kurdum, sorunsuz çalıştırıyor. İlk oyuna girerken oyundan attı, wi-fi yi kapatıp girdim oyun çalıştı.Diğer girişlerde wi-fi kapalı da olsa açıkta olsa farketmiyor, her türlü sıkıntısız giriyorum oyuna.
  • Peki hocam, Klavyeye nasıl Türkçe karakterler ekleyebiliriz? Yani Türkçe klavye nasıl yapabiliriz? @Gladiotürk
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

selam

bu tabletlerde alıp ta tv ye bağlayan varmı ?

tv ye bağlayınca performans nasıl

ekran kapanıyormu yoksa ikisinde de görüntü oluyormu

sğl
    demek istediğim ,
    film izlerken tablet ekranı kapanıyormu tasarruf için yoksa tv de tablette full açıkkmı kalıyor.

yada tablet kendini kapatıyor tv de izlemeye devam ediyoruz .

2 saat tablet ekranı açık kalmasını istememde ondan soruyorum.
  • ayhanuzun26 A kullanıcısına yanıt
    Harika Fotoğraflı videolu deneyimlerini paylaşırsan sevinirim
  • yeniden58 Y kullanıcısına yanıt
    Asphalt 8`i bende kurdum ancak herşeyin paralı olduğunu görünce oyun içinde hemen kaldırdım
  • Tabletin içinden ayarlayabiliyorsunuz ekran açık kalıp kalmamasını
  • None52 kullanıcısına yanıt
    mağazadan swiftkey klavye uygulaması var ben onu kullanıyorum
  • Arkadaşlar size bi öneri ben aklılı telefonumda kullanıyorum. Fena sayılmaz ama güvenilirği hakkında güvence veremem. Black Markt ararsanız bulursunuz çook işe yarar bi program.:=)

Hocam ben şuanda şehir dışındayım yoksa hemen bi analiz çıkartırdım. inş eskişehire gittiğimde yapıcam.
    memlekete dönünce ufak bi analiz yaparsın hocam
  • quote:

mağazadan swiftkey klavye uygulaması var ben onu kullanıyorum

Şimdi Ben de ona müracaat hocam. :) Xperia Z1'in portlama klavyesi olsa keşke. :D Bir de Xperia Z launcher yükleyeceğim hocam..
  • arkadaşlar şimdi gelince ilk ne yapmamızı önerirsiniz.? direk sarja mı takalım yoksa şarjını bitirip mi takalım.?

birde şu aklıma takıldı watsaap uygulamasını kursak buradan görüşülebilr mi.??
    Şarzını %50 60`a kadar doldur ilk önce sonra bas 4.2yi hocam
  • Arkadaşlar Artes q812 modelini mi önerirsiniz yoksa Artes d9702 modelini mi önerirsiniz

aralarında 20 tl fark var ve benim amacım oyun oynamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @re_death

Evet, hocam aynen öyle. Demo aradaki farkı göstermek içinmiş. Akıllı rengi seçince ekran biraz daha canlı veriyor rengi. Bravia Engine gibi bir şey yani.

Bu arada ekran görüntüsü nasıl alıyoruz hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi None52 -- 12 Kasım 2013; 15:02:06 >
  • None52 kullanıcısına yanıt
    Ses kısma tuşu ile power tuşuna aynı anda basınca ekran görüntüsü alıyor. youtube üzerinden 4K videoları izleyin. özellikle arılı video. ıps ekran farkını ortaya koyuyor
  • quote:

Ses kısma tuşu ile power tuşuna aynı anda basınca ekran görüntüsü alıyor. youtube üzerinden 4K videoları izleyin. özellikle arılı video. ıps ekran farkını ortaya koyuyor

Youtube uygulaması 4K çözünürlükte izletmiyor ama hocam.

Ses kısma tuşu yok hocam. + Sanal ses kısmaya basıyorum sonuç pasif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi None52 -- 12 Kasım 2013; 15:18:31 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.