Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kutusundan kılıfı çıkması lazım? Kalem evet hafif sert.
  • Selam arkadaşlar aranıza bende katıldım. Cihazı ilk açtım sürücü güncellemesi yapıyım dedim xp yüklü pc de usb aygıtı tanınmadı hatası verdi ve güncelleme gerçekleşmedi.Sonrasında cihaz açılmıyor ne yapabilirim.
  • chefry C kullanıcısına yanıt
    Hocam sene olmuş 2013 hala xpmi kullanıyorsun allah aşkına Windows 8.1 çıktı yahu
  • Eskisi olmayanın yenisi olmazmış hocam
    Ne yapmalıyım ne önerirsin
  • chefry C kullanıcısına yanıt
    Şuradaki adımları tek tek yaparsan problemin çözülür

http://www.artescorp.com/uploads/Artes_Q812_Firmware_Update.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 12 Kasım 2013; 21:20:29 >
  • Saol dostum zaten oradan bakarak yapmıştım ama bilinmeyen aygıt olarak görmedi onu demek istiyorum neyse baştan tekrarlayayım teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: chefry

Saol dostum zaten oradan bakarak yapmıştım ama bilinmeyen aygıt olarak görmedi onu demek istiyorum neyse baştan tekrarlayayım teşekkürler

Phoenix i kurunca güncelleme buluyor update yapın programı güncelleyince bilinmeyen aygıt olayı kalmıyor doğru tanıyor sorunsuz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan38

quote:

Orijinalden alıntı: chefry

Saol dostum zaten oradan bakarak yapmıştım ama bilinmeyen aygıt olarak görmedi onu demek istiyorum neyse baştan tekrarlayayım teşekkürler

Phoenix i kurunca güncelleme buluyor update yapın programı güncelleyince bilinmeyen aygıt olayı kalmıyor doğru tanıyor sorunsuz oluyor.

Hocam teşekkürler desteğinle oldu
    Benim gibi takılacak arkadaşlara phoenix klasörünün içinde update dosyası var onu tıklayıp güncelleyebiliyoruz.
  • Arkadaslar suan icin q812 315 lira q1003 500 lira sizce hangisi yada q 1003 aradaki 200 lirayi hak eder mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duşveötesi

Arkadaslar suan icin q812 315 lira q1003 500 lira sizce hangisi yada q 1003 aradaki 200 lirayi hak eder mi?

Hocam nerede 315 lira bilgi verir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Hocam kutusundan kılıfı çıkması lazım? Kalem evet hafif sert.

Kılıf değil hocam, çanta arıyorum. Kılıf var kutudan çıktı. :D Peki önerdiğin kalem var mı hocam?
  • None52 kullanıcısına yanıt
    Şöyle birşey buldum. http://www.n11.com/8-inch-tablet-klavye-kilif-P13838144
  • duşveötesi D kullanıcısına yanıt
    Durumunuz müsaitse değer hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21indeyim

quote:

Orijinalden alıntı: duşveötesi

Arkadaslar suan icin q812 315 lira q1003 500 lira sizce hangisi yada q 1003 aradaki 200 lirayi hak eder mi?

Hocam nerede 315 lira bilgi verir misiniz

Hizlial dan bkm ile odeme yaparsan

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Durumunuz müsaitse değer hocam

Yok hocam fiyatini degiyorsa gercekten bulur bulusturur alirim alinca pisman olmak istemiyorum marjinal faydayi yakalamaliyim:)

• duşveötesi D kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi hocam para varsa Q1003.. Sıkıntı varsa Q821
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanuzun26

arkadaşlar şimdi gelince ilk ne yapmamızı önerirsiniz.? direk sarja mı takalım yoksa şarjını bitirip mi takalım.?

birde şu aklıma takıldı watsaap uygulamasını kursak buradan görüşülebilr mi.??

whatsapp 'ı kurdum ben. telefon numaranı senkronize edip rahat rahat kullanabilirsin. sadece rehber gelmedi, onu da whatsapp kullanıcılarını teker teker ekleyip sorunsuzca kullanman mümkün
  • yeniden58 Y kullanıcısına yanıt
    Bende Line denedim çalışıyor. Ayrıca Viber Tablet sürümünü yayınladı
  • Hocam o da kılıf. :) Ben kılıf aramıyorum neyse boş ver hocam. Bir de Artes bunun üstüne jelatini bilinçsiz yapıştırmış, sol tarafta baloncuk mevcut. Herhangi bir zararı olmaz değil mi hocam? @Gladiotürk
  • None52 kullanıcısına yanıt
    Birşey olmaz Foto video eklemedin. Cihazı aldın unuttun bizi
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.