Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple Firmasının Kullandığı IPS ile aynı mı acaba?
    Bildiğim kadarıyla artes firması bu tablet işine yeni girdi? Ne Kadar güvenebiliriz?
  • None52 kullanıcısına yanıt
    Sanal ses kısma tuşu+power tuşuna aynı anda bas olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Sanal ses kısma tuşu+power tuşuna aynı anda bas olacaktır

Sağ olun hocam şimdi yapabildim. :) Teşekkür ederim hocam yardımların için.
  • chatcard C kullanıcısına yanıt
    Firmalar farklı olabilir ancak ıps ekran formatı tektir. Artes firması aslında bilgisayar ve ağ ürünleri satan bir firma tablet bölümüde pek yeni sayılmaz. Kapıdan kapıya garanti ve sıfır ölü piksel garantileri var. Satış sonrası destek konusunda sayılı firmalardandır
  • quote:

Asphalt 8`i bende kurdum ancak herşeyin paralı olduğunu görünce oyun içinde hemen kaldırdım

Hocam asphalt 8 kaldırılırmı ya pcdeki most wanted 2012den daha güzel bence:)Birde man os steel oyununu çalıştırabilen varmı acaba yükledim siyah ekranda kalıyor.
  • Akşama video ekleyeceğim. Senin için tekrar kurayım hatta o oyunda çekeyim videoyu
  • quote:

Akşama video ekleyeceğim. Senin için tekrar kurayım hatta o oyunda çekeyim videoyu

Ne yani man of stteli çalıştırdınmı?Ben indirdiklerim çalışmayınca satın aldım storedan yine çalışmadı siyah ekranda kaldı.Bnede iade ettim.
  • Hayır asphalt 8`i indiriyorum.
  • Asphalt 8 demişken dün 4.2.2 yükledikten sonra Asphalt 8'i de yükledim fakat bugün baktım ban yendiniz diyordu. Sinirlenip sildim.
  • quote:

Hayır asphalt 8`i indiriyorum.

Hımm bende diğeri sandım diğer oyun müthiş ya ama çalışmıyor warnerbrossa mesaj attım satın aldım çalışmadı diye düzelteceğiz dediler:)

Asphalt 8 şart hocam:)oyunda hız hissini çok iyi verilmiş.Asphalt 7ye kadar sanki araba gitmiyorda yol geliyormuş gibiydi şimdi öyle değil çok çılgın olmuş.Hareket sensörü ve hassasiyeti %100 yapın en iyi kontrol bu.
  • bazı oyunlarda ilk açılış bekletme yapabiliyor, A31 işlemcilerin eksi yönü bu, birde apk sını indirip yaptıysan bendede bi oyunda olmuştu siyah ekranda kalma daha sonra harfi harfine yazılanları yapınca açılmıştı oyun. birde bazı oyunlar s3 dede çalışmıyor siyah ekranda kalıyor, bizdeki tablette bazı oyunları açamayabilir oyunun desteklemediği işlemci gpu gibi şeylerde n olabilir
  • Warnerbrossa söyle akıllı olsunlar hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: re_death

bazı oyunlarda ilk açılış bekletme yapabiliyor, A31 işlemcilerin eksi yönü bu, birde apk sını indirip yaptıysan bendede bi oyunda olmuştu siyah ekranda kalma daha sonra harfi harfine yazılanları yapınca açılmıştı oyun. birde bazı oyunlar s3 dede çalışmıyor siyah ekranda kalıyor, bizdeki tablette bazı oyunları açamayabilir oyunun desteklemediği işlemci gpu gibi şeylerde n olabilir

Bazı oyunlardaki beklemte olayını biliyorum hocam bu öyle değil yarım saat bekledim açmadı neyse yazdım halledecekler googleplayden bakın bikaç güne güncelleme yapılırsa ben yaptırmışımdır:)Cihazımıda onda v812 diye belirttim artesi bilmez onlar.
  • quote:

Warnerbrossa söyle akıllı olsunlar hocam

Dediğiniz romu kurdum ama yine aynı.
    Lütfen siz kendi şarj surenizi soylermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ajinco kullanıcısına yanıt
    Selam. 4 4.5 saat arası oyun oynuyorum. Webde gezebiliyorum.
  • Bu gün sipariş verdim aranıza katıldım inşallah hayırlı olur

• hayırlı olsun kaça aldın hocam.
  • quote:

hayırlı olsun kaça aldın hocam.

330 tl ye aldım hocam nasıl uygun mu

• @Gladiotürk

Hocam bu tablete göre çanta bulamadım. Çok lazım. :) Bu arada hocam bu kalem neden çok sert?
  • Güzel fiyat
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.