Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Bende Line denedim çalışıyor. Ayrıca Viber Tablet sürümünü yayınladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Birşey olmaz Foto video eklemedin. Cihazı aldın unuttun bizi

Ayıp ettin hocam. Şimdilik bir tane resim atayım. Zamanla video'da çekerim. :)

Bu arada Whatsaap yükleyemedim. Numaramı yazıyorum SMS doğrulanamadı diyor. Beni ara diyorum. Bu özellik kullanılamıyor falan deyip 1 saat'e atıyor. Rehber işini nasıl halledebiliriz hocam? Bir de Kamerayı ana ekrandan kaldırdım uygulama full kalkmış.

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi None52 -- 13 Kasım 2013; 19:57:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: None52

quote:

Sony`nin walkman uygulaması ile galeri uygulamasını görünce şaşırdım. telefonumdada 2sini kullanıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: None52

quote:

Sony`nin walkman uygulaması ile galeri uygulamasını görünce şaşırdım. telefonumdada 2sini kullanıyorum

O 2'si olmadan olmaz hocam. Yalnız. Walkman'da Ekolayzer ayarlanmıyor.

• bu tablete uygun slikon bumber gibi kılıf bulabilen oldumu hiç yuriçi yurdışı bulamadım ben onda v812 olarakta arattım bulamadım gören olursa bi bilgi geçerse süper olur kapaklı kılıf neredeyse parçalanıcak
  • re_death kullanıcısına yanıt
    Artes Q972 için bende arıyorum bumper kılıf bulan eden olursa haber versin
  • None52 kullanıcısına yanıt
    Çanta güzelmiş. sığar evet 8'' yazıyor. Birde bunların hoparlorlüleri varmış.
  • quote:

Çanta güzelmiş. sığar evet 8'' yazıyor. Birde bunların hoparlorlüleri varmış.

Evet hocam çanta güzel. :) Hoparlör demişken aklıma geldi. Bu SONY'nin mh410c Kulaklığında güzel çıkmıyor hocam ses Yankılı çıkıyor yani düzeltilemez mi?. Artes'in kendi kulaklığında da Basları iyi vurmuyor. Yok mudur acaba çözümü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi None52 -- 14 Kasım 2013; 17:25:23 >
    Ben Sony Xperia Z ile gelen kulaklıkları kullanıyorum tablette. LG G2 nin kulaklığıda çok başarılı. Kutudan çıkan kulaklık malesef kötü değil ancak vasat. Yoklukta iş görür düzeyde
  • quote:

Ben Sony Xperia Z ile gelen kulaklıkları kullanıyorum tablette. LG G2 nin kulaklığıda çok başarılı. Kutudan çıkan kulaklık malesef kötü değil ancak vasat. Yoklukta iş görür düzeyde

Hocam Bu SONY sola ile gelen kulaklıkta on numara tüm, telefonda, tablette sorunsuz çalışrken. Artes'in q812'sinde yankılı çıkıyor. Ya bi' çözüm gerekli ya da yeni SONY kulaklığa müracaat. :D
    Yankılı çıkıyorsa kulaklığı tam dibine kadar iteleme bazen ondanda olabiliyor. Yada Müzik playerinde EQ ayarlarında bir sanal ayar açık kalmış olabilir.
  • quote:

Yankılı çıkıyorsa kulaklığı tam dibine kadar iteleme bazen ondanda olabiliyor. Yada Müzik playerinde EQ ayarlarında bir sanal ayar açık kalmış olabilir.

Tam giriyor hocam acaba şundan olabilir mi? Sony mh410c'nın kulaklığı ile Artes'in kulaklığının çizgileri aynı değil. Yani Artes'de 2 çizgi. Sony mh410c'de 3 çizgi var problem bundan da kaynaklanabilir belki.
    3çizgi olması sanırım mikrofon olduğundan.. Dediğiniz gibi kulaklığın girişleri uymayabilir. Bu yankı Artes kulaklıktada varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

Merhabalar;
    Artes Q812 Anddroid 4.2 versiyonunda yeni güncelleme çıkmıştır.
    Yeni güncelleme ile aşağıdaki sorunlar düzeltilmiş olup ilave özellikler eklenmiştir.
    Arzu edenler internet sitemizden yazılımı indirip yükleyebilirler.

Hdmi kablo ile Tv bağlantısında Full Ekran göstermemesi,
    Çalışma performansıartışı ( Antutu Skoru 11000 civarından 21000 e çıkmıştır)
    Kablosuz Görüntü özelliği eklenmiştir.

http://www.artescorp.com/uploads/Artes_Q812_Firmware_Update.pdf

Ben 4.2.2 ye yükseltmeye çalıştım ama 2 defa %3 te takıldı kaldı. Formatlama aşamasında evet yerine "hayır" deyince kurulum tamamlandı ve bir sıkıntı gözükmüyor.
    Problem olabilir mi acaba?

• quote:

3çizgi olması sanırım mikrofon olduğundan.. Dediğiniz gibi kulaklığın girişleri uymayabilir. Bu yankı Artes kulaklıktada varmı ?

Artes'in kulaklığında sorun yok hocam ama kulaklığı ben beğenmedim. Dediğin gibi hocam Mikrofonlu olduğundan dolayı çakışıyor herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi kullanıcısına yanıt
    Rom yükleme aracını update ettinizmi?
    Tam itelemeden dene birde kulaklık jackını.
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Evet. Zaten başlar başlamaz yeni bir versiyon var dedi ve kendi kendini güncellemesine izin vermiştim.
  • Abi kullanıcısına yanıt
    http://www.artescorp.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86104&ttype=Documents#pt

Bu adresdeki sürücüler bölümünden 4.2 romunuda indirdiniz zipden çıkardınız. Sonraki aşamalarıda aşağıdaki gibi yaptınız doğrumudur?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.