Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 çizgili kulaklıklarda sorun oluyo galiba benim iphone kulaklığını tam sokunca çok az bir ses geliyo birazını çıkartınca tek taraftan sadece ses geliyo demekki mikrofonlu kulaklıklarla uyumlu değil tablet, kendi kulaklığıda yoklukta gider kurcalamaya gerek yok :)
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Evet aynen. Soruya "yes" dediğimde %3 te kaldı. 3üncü denememde soruya hayır dedim, kuruldu...
  • Abi kullanıcısına yanıt
    Hocam Tablet Hakkında bölümünde 4.2.2 yazıyorsa sıkıntı yoktur Yeni aldınız sizde sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Hocam Tablet Hakkında bölümünde 4.2.2 yazıyorsa sıkıntı yoktur Yeni aldınız sizde sanırım.

dostum iyi aksamlar benim tablet bu gun geldi ama android surumu 2.1 gibi bir sey simdi ben bu tableti nasil guncellerim acaba tavsiye dermisinz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet, teşekkür ederim. Tablette 4.2.2 yazıyor ve Antutu benchmark ta 20239 verdi
    Tekrar teşekkürler. Sayenizde ucuz ve kaliteli bir tablete sahibolduk.
  • Hayırlı olsun hocam Şuradan http://www.artescorp.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86104 Sürücü ve belgeler Kısmından ilk Pdf dosyasını indirip okuyun sonra diğer gerekli yazılımları indirip yükleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 2 Ocak 2014; 17:00:51 >
  • Abi kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Tablet vasıtasıylada olsa siz gibi değerli forum kullanıcılarıyla tanışmaktan çok memnunum. Tablet konusuna gelirsek gerçekten fiyatına göre çok iyi bir tablet Artes Q812. Güzel fiyata aldınız.
  • quote:

Hayırlı olsun hocam Artes`in mutlu kullanıcıları arasına hoşgeldiniz sizde. Şuradan http://www.artescorp.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86104 Sürücü ve belgeler Kısmından ilk Pdf dosyasını indirip okuyun sonra diğer gerekli yazılımları indirip yükleyin.

tesekkurler yukariyi okumadan hemen soru sordum kirlilik oldu. su anda 4.2 yi indiriyorum 400 kusur mb dogrudur degil mi dlgru dosyayi indiriyorum yani

• Evet doğru Phoneix editörüde indirip güncelleyin gerisi 3 / 5 dakikalık iş
    tamamdir ben simdi inmesini beklerken biraz oun oynyayim vakit gecsin :-) tesekkurler

• dün tabletimi artes'e garantiye gönderdim.
    şarjım maksimum 2 saat gidiyordu. bakalım satış sonrası destekleri nasıl ?
    burdan bütün forumdaşları bilgilendiricem.
  • ajinco kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Forumdaki teknik destek yetkilisi Artesteknik `e pm atın bilgilendirin isterseniz. Servis detaylarına daha kısa zamanda ulaşırsınız
  • quote:

Tam itelemeden dene birde kulaklık jackını.

O zaman da çalışmıyor hocam.
  • Arkadaşlar kutunun içinden çıkan ekran koruyucuyu nasıl monte ediyoruz yardımcı olabilirmisiniz?
    1-2 diye numaralar var hangi tarafı üste gelecek farkedermi?
  • quvardci Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba. 1 temiz cama hava kalmayacak şekilde yapışacak. 2yi yavaş yavaş havasını alarak kabarcık bırakmayacak şekilde kaldıracaksınız. Kolay gelsin
  • None52 kullanıcısına yanıt
    Mikrofon olduğundan tabletinle uyumsuz o kulaklık malesef.
  • quote:

Merhaba. 1 temiz cama hava kalmayacak şekilde yapışacak. 2yi yavaş yavaş havasını alarak kabarcık bırakmayacak şekilde kaldıracaksınız. Kolay gelsin

yani 1 alt tarafa gelecek değilmi?

2 farklı katmandan mı oluşuyor koruyucu?
    bu arada ilginize çok teşekkürler arkadaşım.

• quvardci Q kullanıcısına yanıt
    Siz gibi değerli forumdaşlara yardımcı olmaktan memnun oluyorum. Evet 1 alta gelecek sıyıra sıyıra hava kabarcığı kalmadan yapıştırın sonra 2 yi sıyırın çıkarın
  • quote:

Mikrofon olduğundan tabletinle uyumsuz o kulaklık malesef.

Hocam o zaman Mikrofonsuz Sony kulaklık lazım. Var mıdır bu tablete uyan kulaklık?

Hocam bir de tablette kamera uygulaması yok, kayboldu. Romu tekrar flash atsam oyunlar gidecek.
  • None52 kullanıcısına yanıt
    Kulaklıklara şuradan bakabilirsin.http://www.akakce.com/kulaklik/Sony.html Kamera yazılımına gelirsek Camera MX kur oda güzel
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.