Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tableti gece şarja taktım sabah açtım ne oyun oynadım ne internete girdim öyle duruyordu ekranı bile açmadım 1 saat 15 dakikada %12 şarj azalmış. Tableti alalı 3 gün filan oluyor sizce bataryasında problem mi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 8 inç ile 9.7 inç çok farkeder mi sadece haber vs okuma amaçlı alacağım performNs önemli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende hızlıaldan kampanyasız sipariş edicem
  • Tabletinizin wifisi açık kalmış olabilir. Yada Tabletin derin uyku ayarlarını değiştirmiş olabilirsiniz.
  • Hayırlı olsun. Şuan en uygun fiyat hızlıalda sanırım.
  • Selam bende dün bu tabletten aldım güncellemeye tam başladı ama ilerleme olmadığı için kabloyu çektik şu anda tablet açılmıyor ve bilgisayar tanımıyor tekrar download moda nasıl alırız yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaslar tabletin kilif yirtik pirtik oldu--
    Bu tab.ete uygun kilit nerden bulurum.
    Birde yeni 4.2 yukledim-tv te görüntü ve verince tabletin ekrani nasil kapanacak.
  • amadeus_123321 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Artesin aksesuarlarına şuradan bakabilirsiniz. http://www.artescorp.com/KMDefault.aspx?ctrid=12110 Tvye Hdmı ile bağladığınızda tableti uyku moduna alsanız ekran kapanır ancak film oynatmaya devam eder.
  • dogruinsangezgin D kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Tabletin home butonuna basılı tutarak power tuşuna basın ve rom yükleme talimatını tekrarlayın sorununuz çözülmüş olur. Dosyaları ve yapacağınız işlemlere şuradan ulaşabilirsiniz.

http://www.artescorp.com/uploads/Artes_Q812_Firmware_Update.pdf
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Hocam ilginiz icin tesekkürler tablet daha sonra acildi ama 4.2.2 yi indirmiyordu daha sonra olayi çözdüm forumda bir arkadas daha yazmış yukleme islemi başlarken eveti seciyorduk 3-4 denemeden sonra hayir seçip denedik ondan sonra yükleme işlemi gerçekleşti
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogruinsangezgin

Hocam ilginiz icin tesekkürler tablet daha sonra acildi ama 4.2.2 yi indirmiyordu daha sonra olayi çözdüm forumda bir arkadas daha yazmış yukleme islemi başlarken eveti seciyorduk 3-4 denemeden sonra hayir seçip denedik ondan sonra yükleme işlemi gerçekleşti

Sorunu çözdüğünüze sevindim. Artes Q812 güzel bir tablettir. Konuya ufak bir inceleme foto yada video eklerseniz almak isteyen arkadaşlarımızda bilgi sahibi olurlar
    Ben note tablet kullanicisiyim bunu abime aldik ama bana baya tatmin edici geldi oldukcada kibar yanliz bir sorum olacak yeni surumde kamerayi actik menüsü ingilizce sizde de öylemi birde yeni surumde navigasyon programı gelmiş bunda gps varmiydi yoksa internet uzerinden gps calisiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Bu kulaklığı alayım hocam o zaman ben. 105 dB hissettirmez inşallah 114 dB'i. :D
  • None52 kullanıcısına yanıt
    Ben kulaklık alacak olsaydım kafaüstü alırdım. Bunlar iyi ses veriyor ancak kulakları acıtıyor bir süre sonra
    Camera MX programınıda kullanabilirsiniz. Navigasyon dediğiniz gibi internet üzerinden çalışır.
    Yani 4.2.2 kurulu olan bütün tabletlerde aynı degilmi ben acaba bir yerdehata mi yaptik dedim
    Şimdi baktımda benimki türkçe. çokta önemli değil zaten yazılı bir menü yok tıklayıp çekiyorsun fotoyu
  • Beyler tabletini satmak isteyen var mı?
  • tablet cokiyi ben kullanıyorum oyunlarda falan kasma sıfır, en son asphalt 8 indirdim oynuyorum arada. benim tek sorunum hepsiburada bana hediyelerini kırık dökük vermis..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Ben kulaklık alacak olsaydım kafaüstü alırdım. Bunlar iyi ses veriyor ancak kulakları acıtıyor bir süre sonra

Kafaüstüler de çok büyük hocam.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.