Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Estağfirullah. 1numarayı tablete yapıştırıyorsunuz. 2yide sıyırıp işlemi bitiriyorsunuz.
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Üzerinde takılı gelenden bahsediyorum. 2 nolu etiket üzerinde hazır geldi.
    Kenarından kaldırdığımda altında koruyucu varmış gibi gelmiyor demek istemiştim.
    Eve gidince kaldıracağım.
  • cezayirli kullanıcısına yanıt
    Evet 2nolu olan ekran jelatininin koruması.
  • bir sorum olacak kullanan arkadaşlardan hiç çizgiroman okuyan oldu mu ? bunun için 8" yeterli geliyor mu yoksa 9.7" için tam mı olur ?
    daha önceden 7" tablette okurken sıkıntı yaşıyordum. o yüzden 8" den yana çekincem var.
  • miyankizu kullanıcısına yanıt
    1tane örnek yüklersen benim Q972`de denerim
  • burdan link vermek sıkıntı olabilir ama özelden size bağlanıtıyı yolluyorum. sizden gelecek cevaba göre artes 9702 siparişi verebilirim. 8" küçük kalacak diye düşünüyorum.
    Gönder gelsin.
    Buyur kardeş tablet dik konumdayken

Yan konumdayken

Netlik sorunu var biraz o benim yüzümden tabletin sol üstüne ayarlamışım netliği

• çok teşekkür ederim. uğraştırdım seni kardeşim ama benim için çok iyi oldu bu. hızlıal dan siparişini d9702 nin yada gg den d1003 ün siparişini geçeyim bende
    Hayırlı olsun şimdiden. Bu arada çizgi roman okumak epey zevkliymiş. Sayende öğrenmiş oldum.
  • hizlialdan d9702 siparişini verdim şimdi. bkm yle 285 tl ye geldi. evet tableti kullanma amaçlarımdan birisi de çizgiromandır çok severim. ilginiz için tekrar teşekkürler.
    Tablet gelince bir inceleme konusu açda almak isteyenlerde bilgilensin
  • bir tane çizgiroman indirip bakiyim 8' de nasıl olucak :)
  • Çizgiroman iyidir indirin tabi. Hızlıal dan kargo bekliyorum hala bugün inşallah verebilmişlerdir. Geldiği zaman h.sonu bi inceleme yaparım tabi ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    denemek için birtane indirdim güzel okunabilir
  • Hızlıal'daki fiyata 19 TL zam gelmiş. 329 TL'ydi galiba 348 TL olmuş. Ezcool minipad ile aynı fiyata geldiler.
    Forumdan takip ettiğim kadarıyla Ezcool'da müşteriye yardımcı olan bir şirket. Ama güncelleme yönünden nasıllar bilemiyorum.
    Orta alt segmentte büyük bir rekabet var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delicatessen

Hızlıal'daki fiyata 19 TL zam gelmiş. 329 TL'ydi galiba 348 TL olmuş. Ezcool minipad ile aynı fiyata geldiler.
    Forumdan takip ettiğim kadarıyla Ezcool'da müşteriye yardımcı olan bir şirket. Ama güncelleme yönünden nasıllar bilemiyorum.
    Orta alt segmentte büyük bir rekabet var :)

Ezcool u bilemem ama artes teknik servisi çok iyi.Forumda attığınız mesajlara hemen cevap veriyorlar.Ürünü beğenmediniz iade alıyorlar.Hatta root konusunda bile sıkıntı çıkarmıyorlar ve garantiyi bozmadığını beyan ediyorlar. Atabilirsiniz diyorlar. Güncelleme konusunda da çok iyiler. Üründe şuan 4.2.2 var üzerinde.
  • Winter is Coming diyorsun yani
  • Selamlar,

Q812 modelini bende yeni aldim ve bugun elime gecti. Sizin yorumlariniza guvenerek aldim ve bekledigimden cok cok iyi cikti. 4.2.2 guncellemesi sonrasi daha da iyi hale geldi. Performansi fiyatina gore cok sasirtici. Ama tabletim sanirim arizali. Kulaklik jack i sorunlu, ses cok kotu geliyor, jack i yarim takip mono dinledigimde sorun yok ama stereo icin tam taktigimda cok kotu ses geliyor. Bunun icin teknik servise mi gondermem gerekiyor sizce? Ozellikle Artes yetkilisi yardimci olursa memnun olurum. Ek olarak sanirim batarya sorun gozlemledim. Tabletin sarji bitmisti, 30dk sarj da kaldiktan sonra %50 dolu gorunuyordu, biraz kurcaladiktan sonra hemen %40 a dustu. Aranizda benzer sorunlarla karsilasan oldumu? Sorunlar cozulurse gayet memnun sekilde kullanacagimi dusunuyorum.

Tesekkur ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zek -- 20 Kasım 2013; 20:53:55 >
  • zek kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun cihazınız. 1hafta olmadıysa hemen teknik servise ulaşın değişim talep edin. Artes satış sonrası çok iyi. Sıkıntı yaşamazsın
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.