Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradan gerekli dosyaları indirip kurarsan problemin çözülür tahminimce

http://www.artescorp.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86104&ttype=Documents#pt
  • Artes Q972 için hazırladığım video bakalım beğenecekmisiniz arkadaşlar

• Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    oyun performans testi olmuş bir bölümüne menüler ve geçişlere yer verseydin , benchmark test sunucunu ekleseydin, internet performansıda konulabilnirdi, daha verimli bir video yaratmış olurdun
    eline sağlık almayı düşünenler için fikir veriyor sonuçta
  • re_death kullanıcısına yanıt
    2. video yolda Bahsettiğin konularıda not aldım. Video çekerken unutuluyor çoğu şey. Sonradan aklına geliyor insanın.
  • Arkadaşlar ben de artes Q812 aldim. Yalniz şöyle bi sorunum var huawei k4201 marka vodafone 3g mobil modemimi tabletime bağlayamadim. Daha doğrusu APN ayarlarini girdigimde kaydetmeyi nasil yapacağimi anlayamadim yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm. arkadaşlar. Ürünü satın alma isteğim canlandı tekrar. Habire birşeyler yazıyorsunuz okumadan duramıyorum

Geçenlerde samsung smart tv aldım.
    Özellikle samsungun kendi cep telefonları ve tabletleriyle olan screen mirroring olayı var. Ekranı olduğu gibi tvye aktarıyor.
    Aynı özellikle samsung harici bazı cihazlarda da varmış ve uyumlu çalışabiliyormuş.

q812'de ekran aktarımı olayını Samsung tv ile deneyen bilen var mı?
  • arkadaslar tablete 30 oyun 15 programm yukledim dun play store acilmamaya basladi. acaba nasil cozulur bu durum

• Playstoreyi komple indirseydin bari Tableti komple kapat aç düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Playstoreyi komple indirseydin bari Tableti komple kapat aç düzelir.

kardesim iki kere kapatip actim duzelmedi simdi oyunlari ve uygulamalari sd cart a yukluyorum ve tableti sifirlayacagim. sd carta tasidigim icin silinmezler degilmi

• Silinmez
  • quote:

Silinmez

bu sorunun cevabini veriyorum siliniyormus tableti biraz önce sifirladim ve SD cart ta ki bütün oyunlar silinmiş. halbuki ben SD cart i bu işlemin dişinda birakmistim

• Hahahah hep beraber öğrenmiş olduk Acı bir tecrübe oldu
  • quote:

Hahahah hep beraber öğrenmiş olduk Acı bir tecrübe oldu

:-) :-) kardeş tableti sifirladim bu seferde ses açma kapama tuslari yok oldu. asagida 3 sanal tuş var simdi önceden yanlarda ses açma ve kapama tuslari ile beş tuş var di. bunu nazil duzeltebeilirim ac vb acaba

• 4.2.2 romunuda kur
  • quote:

4.2.2 romunuda kur

tablet hakkinda dan baktim sürüm için 4.2.2 diyor acaba tekrar mi sifirlasam ki

• ilk kurduğumda benimde 3 sanal tuş vardı kendiliğinden ses tuşları geldi
  • tekrar kurmana gerek yok. kapat aç gelir tahminim.
  • quote:

tekrar kurmana gerek yok. kapat aç gelir tahminim.

tekrar sifirladim ama yine gelmedi

• arkadaşlar actim kapattim ses tuslari geri geldi. simdi bu tablete başka sürüm gumcellemesi gelecek mi macaba. çünkü tablet hakediyorda

• Maşallah bu tabletteki fiyat artışı altında-borsada-dövizde yok.
    İyi ki 10 gün önce 330 tL'ye iptal ettim. Önce 348 TL oldu. Şimdi ise 368 TL'ye yükselmiş. Üstelik Hızlıal'daki BKM kampanyasında faydalanma limiti dolduğu için 15 Tl indirim de yok.
    10 gün önce 315 TL'ye mal edebiliyordum. Şimdi ise Net 375 TL kargo ile birlikte.

şimdi baktım. 200 TL üzerine 20 TL hediye puan düşmeye başlamış hızlıal. Veee aynen fiyatlara yansıtmış.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.