Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Farklı bir usb kabloyla denedinmi. kablodansa servise gönderme boşuna derim.

Inşallah kablodandir çevremde farklı kablo yok bulunca deneyip sonuçları yazarım buraya hayırlı günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21indeyim

quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Farklı bir usb kabloyla denedinmi. kablodansa servise gönderme boşuna derim.

Inşallah kablodandir çevremde farklı kablo yok bulunca deneyip sonuçları yazarım buraya hayırlı günler

Evet sorun kablodaymis tabletin yanında gelen usb ler için olan küçük kabloyu denedim onu algılıyor ama şarj için olan uzun kabloyu zor algılıyor. Bu kadar kısa sürede arıza vermesi üzücü. Yeni bir kablo almam gerekecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cihazı 4.2 yaptım ama ekran görüntüsü alma tuşu kayboldu.root nasıl yapılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.VINCENT

bu cihazı 4.2 yaptım ama ekran görüntüsü alma tuşu kayboldu.root nasıl yapılacak

home tuşu ve ses kısma tuşuna basınca yada power tuşu ve ses kısma tuşuna basınca ekran görüntüsü alıyor
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    tableti teslim aldım. Açıp kullanmaya başladık, daha ilk oyunda ekranın ortasından solda sağa geçen bir çizgi gibi hat ve hattın üstünde görüntü bir ton daha koyu,diğer kısmı bir ton açık renkte, böyle bir durumla karşılaşan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airporter -- 27 Kasım 2013; 20:49:32 >
  • airporter kullanıcısına yanıt
    ekran ayarlarından back light mı öyle biyerden demo mode yazan yer var çentiği kaldır düzelir :)
    Ekran ayarlarından Demo mode seçeneğindeki tıkı kaldır kardeş
  • Ürün siparişini dün verdim. Hızlı teslimatlı ürün. normalde bugün gelebilirdi. Ama hızlıal'ın sistemindeki karışıklık, alışverişin takipteki siparişlere düşmemesi, sonra fatura ile ödediğim tutarın farklılığı, finans bölümünün düzeltmesi derken bugün ancak kargoya verildi. Yarın bende olur. Altı üstü bir tablet denebilir. Ama aylardır onu mu alsam, rockchip mi A31 mi soruları, izlediğim videolar. Artes Teknik'in yeni güncellemeyle tableti uçurması, fiyatların da bir anda uçması....
    Yarın bende. Heyecanlıyım

Yüreğime su serptiniz, çok teşekkürler. Demo tık'ını kaldırınca düzeldi.
    Malum elektronik cihaz şans işi, şansımıza sorunlu cihaz denk geldi diye düşünmüştüm. Eşeği kaybedip, yeniden bulmuş gibi oldum.

Bunun hariicinda Android 4,2 ye geçmek için yapılacak işlemleride biraz detaylı olarak yazabilirseniz duble sevaba girersiniz.
    Artesin sitede sorun var sanırım. linkleri yazacaktım sana. biraz 4.1 kullan
  • Arkadaşlar tableti satmak istiyorum. Hatta mümkünse laptop/netbook ile takaslamak istiyorum. İlgilenen olursa pm atabilir.
  • 4.2 yi bekliyorum bende sarji bu aralar cok gitmeye basladi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • günaydın kaç aydır takipteyim buradaki yazılara güvenerek aldım baya memnunum şu zamana kadar sıkıntım yoktu geçen şarj yeri bozulmuştu garantiden halloldu ama ekran da sıkıntı çıkardılar hafta sonu gideceğim sorun olarak derken ekran soğuk ken algılma sorunu var ısınınca sorun kalmıyor anlamış değilim bu sorun çözülürse süper olacak
    son sürüm güncelledim sanki onceki sürüm daha stabil gibi geldi yenisinde eskiden çeken wifi son sürümde çekmiyor anlamadım bide antutu sonucu 20 279
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delicatessen

Ben de micro olacağını tahmin etmiştim. Ama sitedeki bütün teknik özelliklerde vs. Mini HDMI olarak geçiyor.
    Kullanıcılar, elinde tablet olanlar daha açıklayıcı bilgi verirler.

Merhabalar;
    Artes Q812 Tablet ile Mini Hdmi kablo kullanılmaktadır.
    @moon74
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

Ben de micro olacağını tahmin etmiştim. Ama sitedeki bütün teknik özelliklerde vs. Mini HDMI olarak geçiyor.
    Kullanıcılar, elinde tablet olanlar daha açıklayıcı bilgi verirler.

Merhabalar;
    Artes Q812 Tablet ile Mini Hdmi kablo kullanılmaktadır.
    @moon74

Merhaba,
    tabletim az önce geldi. büyük bir hevesle açtım. herşey güzel. ama ekrana yatay bakınca sol tarafında boydan boya bir çizgi var. Ölü pixel olabilir dedim, ama bu boydan boya ölü çizgi midir?
    Bu durumda hemen kutulayıp değişim için size mi, iade için hızlıal'a mı göndereyim? yardımcı olursanız sevinirim.

• Öncelikle sakin ol Ekran ayarlarından Demo mode tıkını kaldır
    Yok kardeşim, bunun demo modu ile ilgisi yok. Demo modu kapalı geldi zaten. forumdan baktım. ekran ayarlarından açtım. Onun yaptığı şey ekranı ikiye bölüp yarısına siyah filtre atıyor, ama yüklediğim görsele bakarsan, sol tarafta 1.5 santimden geçen boydan boya bir çizik var. ölü pixel değil, ölü çizgi gibi.
  • istersen hızlıalla uğraşma direk artesle irtibata geç değişim yapsınlar.
  • quote:

Yok kardeşim, bunun demo modu ile ilgisi yok. Demo modu kapalı geldi zaten. forumdan baktım. ekran ayarlarından açtım. Onun yaptığı şey ekranı ikiye bölüp yarısına siyah filtre atıyor, ama yüklediğim görsele bakarsan, sol tarafta 1.5 santimden geçen boydan boya bir çizik var. ölü pixel değil, ölü çizgi gibi.

Ürünü Teknik Servise ulaştırabilirseniz kontrol edilip değişim yapılacaktır.
    http://www.artescorp.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86104&ttype=Documents#pt Sürücü ve belgeler bölümünden dosyaları indir kur. 5dk falan sürer kardeş.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.