Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

wifi kalitesi nasıl kronik problemleri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delicatessen

Maşallah bu tabletteki fiyat artışı altında-borsada-dövizde yok.
    İyi ki 10 gün önce 330 tL'ye iptal ettim. Önce 348 TL oldu. Şimdi ise 368 TL'ye yükselmiş. Üstelik Hızlıal'daki BKM kampanyasında faydalanma limiti dolduğu için 15 Tl indirim de yok.
    10 gün önce 315 TL'ye mal edebiliyordum. Şimdi ise Net 375 TL kargo ile birlikte.

şimdi baktım. 200 TL üzerine 20 TL hediye puan düşmeye başlamış hızlıal. Veee aynen fiyatlara yansıtmış.

Cumhuriyet altını gibi mubarek. Ucuzlayacağına zam geliyor maşallah

• Samsung televizyon için samsung tablet almak gerekiyormuş. Artes ve ezcool minipad için araştırdım ama ne yazık ki ikisinde de olmuyor.
    Eşimi tablet için ikna ettim tekrar
    Bugün sabahtan ilk göz ağrım ve satın almayı düşündüğüm Q812'yi sipariş verdim.
    368+4 Tl kargo = 372 - 20 TL hediye kuponu (ödeme sayfasında çıktı, 200 lira üzerine veriliyormuş. ama sitede hiçbir yerde tanıtımı yok) - 15 TL BKM indirimi ile 337 TL'ye geldi. Bi de enpara ile aldım. Aralık ayının ilk haftasında 67,4 TL geri ödenecek. Böylece cihaz 270 TL'ye gelmiş olacak.

Ama Hızlı al sitesi neredeyse pişman etmek üzere.
    Önce para kesildiği, 3D sistemden şifreyi yazdığım halde siparişlerim sayfasına alışverişim düşmedi. Aradım müşteri hizmetlerini, finansla konuşup hallettiler. Ama şimdi de 352 TL satın alma değeri, benden alınan ise 337 TL görünüyor. Tekrar aradım, BKM düşüşü yansımamış, yansıtacağız dediler.
    Bu tip işler otomatik olmaz mı? Hızlı al MANUEL çalışıyor ne yazık ki.

Şimdi beklemedeyim, ürün ödeme onayını ve düzeltmeyi geçerse kargoya verilir, yarın da gelebilir.

Bir sorum olacak, cihaz üzerinde mini HDMI var. mini HDMI to HDMI kablo alıp tvye bağlayınca bütün ekranı tvde gösteriyor di mi?
    Samsung tablete para verip kablosuz yapamayınca fakir tesellisi kablo ile bağlanırız dedim

• Hayırlı olsun kardeş Sen dedikten sonra inceledimde Cube U30GT-2 de var bu kablosuz ekran seçeneği ancak dediğiniz gibi çalışmayabilir. Benim sony xperia z lg televizyona bağlanıyor ancak video göstermiyor. Ancak fotograf throw edebiliyorsunuz. Sony televizyon almam gerekiyormuş Artes Q972 yi bağladım ben menülerde tam ekran olmadı ancak film izlerken tam ekran yapıyor. Ayrıca hızlıalın çalışma şekli epeyce komikmiş
  • q812 de 4,2,2 güncellemesi ile tv bağlantısı tam ekran oluyormuş denemedim kablom olmadığından
    bazı uygulamalar ile tv ye wifi üstünden bağlanılıp video ve fotoğrafları görüntüleme var (iphone da ben samsung tvye kablosuz bağlantı kurup bakabiliyorum ) androidde varmıdır böyle bir uygulama bakmak lazım
  • dediğim uygulamaya baktım androidde de var ama artık kendi video fotoğraflara bakılmıyor yada ben bulamadım :)
    q812 ye kurdum uygulamayı direk tv yi buldu bağlandı içindeki kanallardan videoları izletiriyor tam ekran olarak
    uygulamanın ismi flipps hd
  • re_death kullanıcısına yanıt
    android üzerinde belli program ile video oynatma, telefon-tabletteki video-fotoğraf-müziklere bakma programları var.
    Benim samsung tv ile yapmaya çalıştığım kendi telefon ve tabletlerinde olan ekran aynalama yöntemi.
    Yani tabletinde ana sayfan varsa o görünüyor, ayarlara girersen o, webe girirsen o. Yani ekranında ne varsa aynısı görünüyor.

Şu videoda daha ayrıntılı olarak bakabilirsin.
    http://www.youtube.com/watch?v=Oy5PPstjD6U
  • re_death kullanıcısına yanıt
    flipps güzel uygulama. Telefonum Samsung Galaxy S Plus ile de kullanıyorum. Sorunsuz ve hızlı. Ama telefonum eski olduğu için ekran paylaşımı olayı yok.

aynı şirketin iMedia Share programı var. O da telefonundaki dosyalara ulaşıp televizyondan oynatıyor. ikisi de başarılı uygulamalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 26 Kasım 2013; 17:29:20 >
  • hmm tamam anladım hdmi dan bağlayınca oluyor dediğin sanırım
  • imedia share güncelleme ile bende filpps hd ye döndü telefonda
  • Sende benim gibi yap. Hdmı ile tvye bağla ve tablette airmouse kullan. Biraz kablolu yöntem ancak sorunsuz
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle düşünüyorum.

Mini HDMI to HDMI kablo alacağım. 3 metre yeter bana. Veya Mini HDMI to HDMI adaptör alıp araya istediğim gibi HDMI iki ucu erkek kablo alırım.
    270 TL'ye tableti mal ettim.Şimdi sırf kablosuz üzerinden ekran aktarımı yapmak için 700 TL para veremem. Artesten iki tane alırım daha iyi olur

(Samsung Tab 3 var. 399 TL. ama hem küçük hem grafiği vs. artese göre daha zayıf. Artes'in a31 işlemcisi ile 4k videolar bile sorunsuz oynatılabiliyor)

Edit: Airmouse derken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 26 Kasım 2013; 17:37:47 >
  • arkadaşlar buradaki yorumlardanda faydalanarak, 2 gün önce hızlıal'dan q812 sipariş verdim, yarın elime geçecek. buradan yorumları incelediğimde q812 de 4,2,2 güncellemesi yapıp ta tamamen sorunsuz olan yok gibi. ne dersiniz üzerinde gelecek olan 4,1 sürümüyle mi kullanayım, yada hazır henüz herhangi bir yükleme yapmamışken 4,2,2 yemi güncelleyeyim.
  • airporter kullanıcısına yanıt
    4,2,2 de bir sorun göremedim ben 4,1 de olan ufak tefek hataların düzeltilmiş hali zaten 4,2
    üstünde 4,1 i kullan 1-2 gün sonra 4,2 yi kur 1-2 günde onu kullan 4,1 e geçmek istersen sitesinde zaten 4,1 sürümü mevcut tekrar 4,1 geçersin 4,2 yi beğenmessen
  • http://www.artescorp.com/destek-ve-suruculer.aspx.

ben sitesinde sürücü falan bulamadım, bulabilen varsa tarif edermisiniz lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delicatessen

Aynen öyle düşünüyorum.

Mini HDMI to HDMI kablo alacağım. 3 metre yeter bana. Veya Mini HDMI to HDMI adaptör alıp araya istediğim gibi HDMI iki ucu erkek kablo alırım.
    270 TL'ye tableti mal ettim.Şimdi sırf kablosuz üzerinden ekran aktarımı yapmak için 700 TL para veremem. Artesten iki tane alırım daha iyi olur

(Samsung Tab 3 var. 399 TL. ama hem küçük hem grafiği vs. artese göre daha zayıf. Artes'in a31 işlemcisi ile 4k videolar bile sorunsuz oynatılabiliyor)

Edit: Airmouse derken?

bende kablo alıcam ama kafam karıştı şimdi.micro hdmi değilmi bizim tablet deki yuva.mini hdmi değil sanırım.yada benmi yanlış biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• moon74 M kullanıcısına yanıt
    Ben de micro olacağını tahmin etmiştim. Ama sitedeki bütün teknik özelliklerde vs. Mini HDMI olarak geçiyor.
    Kullanıcılar, elinde tablet olanlar daha açıklayıcı bilgi verirler.
  • Arkadaşlar tabletimde şarj sorunu var. Şarj kablosunu takınca kabloyu kendime doğru asilisam şarj oluyor yoksa kablo takılı olsa bile şarj olmuyor.
    darbe düşürme filan yok garantiye göndersem ücretsiz yaparlarmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • airporter kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun tabletiniz. 4.2 hataları giderilmiş bir romdur. Kurarsanız tabletiniz daha verimli çalışır. Resim video ekleyin cihazınızdan almak isteyenlere yardımınız olur
  • Farklı bir usb kabloyla denedinmi. kablodansa servise gönderme boşuna derim.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.