Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kulaklığınız mikrofonlu kulaklıksa jakında 3 cizgili ise tabletle uyumlu değil bu kulaklıklar, kendi kulaklığında bu sorun varsa ozaman jak girişi problemli olabilir. şarj konusu tam şarj edip öyle bir deneyin ekran parlaklığı yüksekse oyun ve filimlerde şarj çok çabuk bitiyor bataryası diğer tabletlere göre eksi özelliği oluyor bu tabletin malesef
  • re_death kullanıcısına yanıt
    selamlar, hizli cevaplariniz icin tesekkur ederim. evet bahsettiginiz gibi cihazimda hic bir sorun yok. mikrofonlu kulak ici kulaklik kullaniyorum, 3 cizgi oldugundan sorun cikartiyor imis. su an hic bir sikintim yok. umarim sarj sorunuda ilk defa kullanmam kaynaklidir.

tesekkur ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: quvardci

quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Rica ederim. Tabletinizden küçük bir inceleme yazısı yazarsanız almak isteyen arkadaşlarada yardımcı olur. Konuyu güncel tutalımki bu kaliteyi herkez kullansın

en kısa zamanda...

evet arkadaşlar bende artes Q812 kullanıcı olarak şimdilik memnunum cihazdan.
    hızı falan çok iyi. wifi de sıkıntı yok. yalnız 3G modem im çalışmadı zaten bunu göze alarak aldım.

Yalnız bataryası beklediğimden çok az dayanıyor. 1-1,5 saat kullanınca bitiyor.
    şarja takınca birden %50 lere çıkıveriyor. batarya ileride sıkıntı çıkaracak tahminim.
    bataryaları değişiyormu tabletlerin acaba veya garanti dahilindemi?

• quvardci Q kullanıcısına yanıt
    4 - 5 kez bataryayı tam bitir tam doldur. kendini kalibre eder. ekran çok pil harcıyor parlaklığı %50 getirirsen şarz daha iyi duruma gelir
  • quote:

4 - 5 kez bataryayı tam bitir tam doldur. kendini kalibre eder. ekran çok pil harcıyor parlaklığı %50 getirirsen şarz daha iyi duruma gelir

hocam %50 yi bırak %10-20 kullanıyorum yine de banamısın demiyo.
  • merhaba arkadaşlar bende forumda paylaşılan bilgiler neticesinde artes812 aldım. dün elime ulaştı hızlıal.comdan.. güncellemesini yaptım, tam inceleme fırsatı bulamadım ama oldukça güzel bir alete benziyor umarım beni üzmez.. fomattan sonra bi ara ekran yeşil yeşil pırpır etmeye başladı kapatıp açınca düzeldi, inşallah geçicidir bu durum.. ekran görüntüsü güzel dokunmatik iyi bataryada sağlam gibi :)
  • ekremce E kullanıcısına yanıt
    Tabletten Fotoğraf ekleyin şurayada gözümüz gönlümüz şenlensin arkadaş
  • http://www.teknosa.com/urunler/110261487/sony-mdrex10lpw-kulakici-kulaklik

Hocam buradaki kulaklık uyumlu mudur? Tablete.
  • tek sıkıntısı acma tusu falan emanet gibi dikkatinizi cektimi sallanıcak gibi.
  • None52 kullanıcısına yanıt
    Uyar bu kulaklık
  • quote:

Uyar bu kulaklık

Bu kulaklığı alıyorum hocam o zaman. Bir de düzgün kalem bulabilseydim iyiydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coacoa

tek sıkıntısı acma tusu falan emanet gibi dikkatinizi cektimi sallanıcak gibi.

benim de dikkatimi çekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremce

merhaba arkadaşlar bende forumda paylaşılan bilgiler neticesinde artes812 aldım. dün elime ulaştı hızlıal.comdan.. güncellemesini yaptım, tam inceleme fırsatı bulamadım ama oldukça güzel bir alete benziyor umarım beni üzmez.. fomattan sonra bi ara ekran yeşil yeşil pırpır etmeye başladı kapatıp açınca düzeldi, inşallah geçicidir bu durum.. ekran görüntüsü güzel dokunmatik iyi bataryada sağlam gibi :)

batarya ne kadar gidiyor sizde kullanım süresi olarak?

• quvardci Q kullanıcısına yanıt
    işte abi marka alın derken bunu söylüyorlar malzeme kalitesi gerçekten baya fark ettiriyor. tabi bu özelliklerde marka bir tableti anca 1.000 liraya alırsın.
  • ajinco kullanıcısına yanıt
    su sekil olmustur mesela bende gece yatarken film acıyorum biraz oyun oynuyorum sonra kapatmadan uyuyorum aksama kadar acık kalıyor ellemeden hala şarjı var baska türlü imkansız zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: quvardci

quote:

Orijinalden alıntı: ekremce

merhaba arkadaşlar bende forumda paylaşılan bilgiler neticesinde artes812 aldım. dün elime ulaştı hızlıal.comdan.. güncellemesini yaptım, tam inceleme fırsatı bulamadım ama oldukça güzel bir alete benziyor umarım beni üzmez.. fomattan sonra bi ara ekran yeşil yeşil pırpır etmeye başladı kapatıp açınca düzeldi, inşallah geçicidir bu durum.. ekran görüntüsü güzel dokunmatik iyi bataryada sağlam gibi :)

batarya ne kadar gidiyor sizde kullanım süresi olarak?

henüz bataryanın ne kadar gittiğini hesaplayacak kadar tecrübe edemedim cihazı.. dün sabahtan beri ara ara kullanıldı tablet gece yarısına kadar çeşitli uygulamalar yükledim ancak 3-5 saat sürekli çalıştırmadım.. ama bana sağlammış intibahı veriyor..
    tabi ki kusurları olabilir ama bu paraya alınabilecek en iyi tablet bu.. hele ki güncelleme yaptıktan sonra gerçekten iyi ki almışım dedim..

• ekremce E kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi fiyat performans oranı en yüksek tabletlerden biri. Harika bir serviside var. Daha ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coacoa

işte abi marka alın derken bunu söylüyorlar malzeme kalitesi gerçekten baya fark ettiriyor. tabi bu özelliklerde marka bir tableti anca 1.000 liraya alırsın.

aynen kardeş.

• %25 Parlaklıkta; şarj 2.5 - 3 Saat gidiyor.
  • ben güncellemeyi yapmadım daha çok fazla sekme olunca kasıyor . arada bir de ses gidiyor kapatıp açınca düzeliyor gerçi güncelleme linkini nasıl b ulabilrim bu arada
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.