Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradaki olumlu yorumları okuyarak kızıma doğum günü hediyesi olarak ArtesQ812 tablet aldım.Maalesef cihazım problemli çıktı.Daha önceki tabletimi ekran donması yüzünden değiştirdim.Burada hiç donma ile ilgili şikayet gelmediği için bu tableti tercih etmiştim.Alır almaz en büyüğü 50 mb lık çocuk oyunlarından kurdum ama tablet kilitlenip kalıyordu.Teknik servisi aradım 4.2.2 sürümünü kurmamı tavsiye ettiler.İki kere kurdum ama sonuç değişmedi.Servis teki arkadaşlar tabletimi göndermemi istedi.1 hafta teknik serviste kaldı, telefonla sorduğumda usb kablomun sorunlu olduğu ve yenisi ile değiştirildiği tablete yeni yazılım atıldığı ve donmaya rastlanmadığı bildirildi. Tablet gelir gelmez yeniden oyunlar kurdum denedim ve tablet kitlenmeye devam ediyor,aynı zamanda kullanmaya hiç şansım olmayan tabletin üstünde bir sürü çizikler oluşmuş. Tekrar servisi aradığımda yetkili arkadaş tekrar tableti göndermemi istedi. Tableti aynı gün tekrar geri gönderdim ve servisten haber bekliyorum. Gelince sonuçlarını sizlerle paylaşırım. İşin kötüsü kızıma bunu anlatamıyorum,neden bana bozuk tablet aldın diyor. :((

• quote:

Orijinalden alıntı: b.topsakal

Buradaki olumlu yorumları okuyarak kızıma doğum günü hediyesi olarak ArtesQ812 tablet aldım.Maalesef cihazım problemli çıktı.Daha önceki tabletimi ekran donması yüzünden değiştirdim.Burada hiç donma ile ilgili şikayet gelmediği için bu tableti tercih etmiştim.Alır almaz en büyüğü 50 mb lık çocuk oyunlarından kurdum ama tablet kilitlenip kalıyordu.Teknik servisi aradım 4.2.2 sürümünü kurmamı tavsiye ettiler.İki kere kurdum ama sonuç değişmedi.Servis teki arkadaşlar tabletimi göndermemi istedi.1 hafta teknik serviste kaldı, telefonla sorduğumda usb kablomun sorunlu olduğu ve yenisi ile değiştirildiği tablete yeni yazılım atıldığı ve donmaya rastlanmadığı bildirildi. Tablet gelir gelmez yeniden oyunlar kurdum denedim ve tablet kitlenmeye devam ediyor,aynı zamanda kullanmaya hiç şansım olmayan tabletin üstünde bir sürü çizikler oluşmuş. Tekrar servisi aradığımda yetkili arkadaş tekrar tableti göndermemi istedi. Tableti aynı gün tekrar geri gönderdim ve servisten haber bekliyorum. Gelince sonuçlarını sizlerle paylaşırım. İşin kötüsü kızıma bunu anlatamıyorum,neden bana bozuk tablet aldın diyor. :((

Cok sıkıntı yaşıyorsanız artis teknik é söyleyin iade alırlar. Teknik servis desteği iyi. Ancak bende ki tabletler bu şekilde bir sıkıntı olmadı. Değişim isteyin isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten forumdaki olumlu yorumlar yüzünden tercih etmiştim.Yolladık bakalım çözüm olmazsa talep edeceğim.Teknik servisteki arkadaşların yaklaşımı iyi ona söyleyecek bir şeyim yok.Ama 1 hafta serviste kalıp donma yok denen tablet bana geldiği gün donuyor anlamadım.Gerçi tablete oyunlar yüklenmediği için testini düzgün yapılamadığını düşünüyorum.
  • b.topsakal B kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun. Artes Firmasının satış sonrası desteği oldukça iyidir. Sattıkları mala sahip çıkarlar. Sizi mağdur etmezler. Artes Q812 muadillerinin yanında oldukça kalitelidir ancak size gelen tablet arızalı olabilir tabi. Kul yapısı sonuçta
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Daha öncede söylediğim gibi buradaki olumlu yorumlar nedeni ile tercih etmiştim bu ürünü.Sonuçta forum donanım hayatımızda önemli bir yere sahip, ne alacak olursam olayım buradan araştırıp sizin gibi araştırmacı ve paylaşımcı ustaların görüşleri ve önerilerini dikkate alıyorum. Size de ilginiz için teşekkür ederim. Problemimin sonuçlarını buradan paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Derin uykuda wifiden kopması doğal güç kaybını önlemek içindir tahmin ediyorum

ama sorun son güncelleme sonrası çıktı belki iyi olabilir ama dowload ederken :D kötü oluyor
    ama sorun son güncelleme sonrası çıktı belki iyi olabilir ama dowload ederken :D kötü oluyor
  • uqur1987 U kullanıcısına yanıt
    Sorun değilki bu ayarlardan uykuya geçme ayarını uzatırsan daha geç uyur
  • Birsey sormak istiyorum. Tabletin kilidi parçala di. Buna uygun güzelkilif nerden bulurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: modakaya

quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

Merhabalar;
    Artes Q812 Anddroid 4.2 versiyonunda yeni güncelleme çıkmıştır.
    Yeni güncelleme ile aşağıdaki sorunlar düzeltilmiş olup ilave özellikler eklenmiştir.
    Arzu edenler internet sitemizden yazılımı indirip yükleyebilirler.

Hdmi kablo ile Tv bağlantısında Full Ekran göstermemesi,
    Çalışma performansıartışı ( Antutu Skoru 11000 civarından 21000 e çıkmıştır)
    Kablosuz Görüntü özelliği eklenmiştir.

http://www.artescorp.com/uploads/Artes_Q812_Firmware_Update.pdf

az önce yazılımı yükledim antutu tesdi 20752 çok güzel olmuş elinize sağlık

bende yeni aldım Artes Q812 tableti ve hemen 4.2 versiyonu yukledim antutu v3.0 ile test ettirdim 17000 aldı. sizinki nasil 21000 oldu sölermisiniz ek biseylermi kurmak gerekiyor.

• asphalt8 ve real racing 3 oynuyorum, görüntü kaliteleri üst seviyede, donma yok kasma yok no problem..
  • Artes Q818 için hazırladığım video. Artes Q812`nin küçük kardeşi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 9 Aralık 2013; 11:50:27 >
  • arkdaşlar yorumlarınıza güvenerek hizlial dan q812 tableti sipariş verdim . daha önceki tabletim codegen q bix idi . stabilite ve yavaşlık sorunları nedeni ile tableti sinirlenip kırmıştım.

inşallah bu tablet öyle çıkmaz . bu arada bunda bluetoth var degilmi?kendi sitesinde yok diyor hizlialda var diyor nedir bunun aslı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 9 Aralık 2013; 13:11:28 >
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    :)
    Sizin sinir katsayınıza dayanır mı bilemem.

tablette bluetoth yok. ürün f/p ürünü.

Benim yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Tek keşke olsaydı dediğim şey ekranın çözünürlüğüdür. Q972'yi retina ekran (2048x1536 pixel), gpu'yu işlemciyi zorlar fiyat farkı da fazla diye almadım. Q812'nin ekran çözünürlüğü ise 1024x768 pixel. tableti tutup yakından bakınca ve küçük yazılarda pixelleri görüyorsun. Keşke bu boyutu ile full hd (1920x1080) olsaydı.
    Ama tabii bu boyuta, bu bileşenlere, bu fiyat. (en para indirimi ile 270 TL'ye mal ettim). Diyecek birşey kalmıyor :)
  • isoomail kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam bluetoth olsaydı iyiydi neyse en azından stabil çalışıyordur degilmi memnunsanız çalışıyordur zaten
    Artes Q818`de Bluetooth var
    Ben çok oyun oynamıyorum. stabilliği en çok oyunlarda belli olur. oynayanların bir şikayeti yok.
    eşim angrybird space oynuyor. herhangi bir takılma yok, olması da gerekmez galiba. ağır bir oyun değil çünkü.

Daha çok webde surf ve video için kullanıyorum, herhangi bir takılma görmedim. olsa bile video açılırken anlık bir takılma sonrası akıcı olarak oynatıyor.
  • Orijinalden alıntı: amadeus_123321

Birsey sormak istiyorum. Tabletin kilidi parçala di. Buna uygun güzelkilif nerden bulurum

Birsey sormak istiyorum. Tabletin kilidi parçala di. Buna uygun güzelkilif nerden bulurum
  • Aklima gelen basima geldi .cihaz geldi ilk actim artes 812 yazisi cikti fakat öyle kaldi dondu yani .simdide hic acilmiyor sarj ediyormu etmiyormu belli degil. Ne yapmam lazim ?

Hayırlı olsun tabletin. Usb kablo ile pc`ye taktığında bilgisayar tanıyormu? Tanıyorsa direk 4.2 romunu kurmayı dene derim.
  • Tableti hicbir şekilde bilgisayar görmüyor . Tablette hicbir degisiklik olmuyor . Sarj sırasında sarj oldugunu belli eden hicbir isarette yok konu ile ilgili görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.