Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kargoda gelirken darbemi aldı acaba cihaz. Hiç açılmaması bir garip geldi bana..
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Elektronik cihazlarda bu tip üretim arızaları olabiliyor. Özellikle kalite kontrol sistemleri çok iyi işlemeyen çin menşeili firmalarda daha çok çıkıyor.

Ben de satın aldığım gün sol tarafında boydan boya ölü çizgi çıktı. İstanbul Mecidiyeköy'de olduğum için firmayı arayıp hemen gidip elden değiştirdim.

Siz de yapabiliyorsanız böyle, uzaktaysanız hemen aras kargoya verin gönderin. Gerekeni yapacaklardır. Bu arada kargo firması adını ve nasıl göndereceğinizin detaylarını artesi arayarak halledebilirsiniz.

Sonuçta ürününüz ya yazılımı yenilenir ya da yenisiyle değiştirilir. Ama satın almışken kullanamamak can sıkıcı. ben de bu nedenle metrobüse atlayıp işin gücün arasında kendim gidip değiştirdim :)
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    darbe işi degil kutu falan sapasaglam . merkez yerleri şirinevlerde imiş bende yakınım yarın biraderle göndericem bakalım tutumları ne olacak . benim asıl anlamadıgım insan sunu kutusuna koyarken bir bakar calısıyomu çalısmıyomu hiçmi kalite kontrol olmaz aksam aksam sinirim bozuldu
  • firmayı aradım derken şirinevlerdeki yerden bahsediyorsunuz degilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 10 Aralık 2013; 21:04:54 >
    Her işte bir hayır vardır dostum. Direk yenisiyle değişim isteyin. Gelişmeleri yaz buradan olmazsa ayaklanma başlatalım Artes`i Psikolojik baskı altına alalım
    Evet Şirinevlerdeki yer. Merak Etmeyin gereken herşeyi yaparlar. Birebir değişim olabilir.

Artes ürünü kendisi kutulamıyor ki. Direkt üreticiden geliyor ürün. Içine bize ait broşür vs koyuyorlarsa bile Ürünleri açıp kontrol etmezler. Samsung türkiye bile bunu yapmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklımda bi soru var olurmu olmazmı :D kararsız kaldım artes teki teknik ekiptende cevap bekliyorum acıkcası
    artes Q812 bataryası 4400 mah bu batarya yerine dr9704 un bataryası 10,000 mah uyarmı
    birkaç örnek daha vermek gerekirse
    Q972 in ki 8000 mah
    Q1003 in ki 7600 mah
    markalar aynı yer varmı bilmemekteyim bu 3 bataryadan biri uyarsa sarj süresini iki kata çıkartırız gibime geliyor
  • bende yeni aldım Artes Q812 tableti ve hemen
    4.2 versiyonu yukledim antutu v3.0 ile test
    ettirdim 17000 aldı. sizinki nasil 21000 oldu
    sölermisiniz ek biseylermi kurmak gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isoomail kullanıcısına yanıt
    bugün aradım orayı kardeşimle göndericem tableti degiştirin dedim. bakalım sonuç ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

bugün aradım orayı kardeşimle göndericem tableti degiştirin dedim. bakalım sonuç ne olacak

Tableti Teknik Servise ulaştırırsanız, Tabletin incelemesi yapılıp arızalı ise değiştirilir.
  • Antutu puanına takılma fazla. Stabil değil o değerler. Her tablette ayrı sonuç verebilir. 4.2.2 kurduysan keyfini çıkar tabletinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqur1987

aklımda bi soru var olurmu olmazmı :D kararsız kaldım artes teki teknik ekiptende cevap bekliyorum acıkcası
    artes Q812 bataryası 4400 mah bu batarya yerine dr9704 un bataryası 10,000 mah uyarmı
    birkaç örnek daha vermek gerekirse
    Q972 in ki 8000 mah
    Q1003 in ki 7600 mah
    markalar aynı yer varmı bilmemekteyim bu 3 bataryadan biri uyarsa sarj süresini iki kata çıkartırız gibime geliyor

Her tabletin pili farklıdır. Bu sebepten dolayı daha yüksel özellikte olan Dr9704, Q972 ve Q1003 ün pilleri Q812 modeline uyumlu değildir ve çalışmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

Cihaz fabrikasyon olarak arızalı ise ve yazılım güncelleme ile vs. çözülmeyecekse hemen yenisini verirler. Böyle olması gerekir.
  • artes firmasına malının arkasında durdugu için teşekkür ederim.

kardeşim gitmiş tableti değiştirmişler henüz kendim görmedim ama çalıştığını söylüyor .

tablet olarak su anda bilemiyorum ama satış sonrası olarak artesi tavsiye ederim
  • cihazın belleği toplam 10 kusur gb yazıyor.. bu 16 değil miydi ya?
  • Artesteknik kullanıcısına yanıt
    tablet ler farklı biliyorum pil voltajları farklı olabilir ondan mı ?
    Tablet nasıl sorunlarından bahsedermisiniz biraz
  • now send the package you want to apply to the device with adb sideload filename yazıyor 4.2 yi kurmaya çalışırken öle kaldı neyi yanlış yapıyom ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremce

cihazın belleği toplam 10 kusur gb yazıyor.. bu 16 değil miydi ya?

Tabletin Hafızası 16 Gb' dır. Sizin belirttiğiniz bölüm harici olarak kullanabileceğiniz bölümdür. Diğer kalan bölümü ise Android sistemi kullanmaktadır.
  • kaqan571 K kullanıcısına yanıt
    Bu tabletle attigim ilk mesaj .yani anliyacaginiz yeni basladim kullanmaya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.