Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Artes Firmasının satış sonrası desteği gerçekten on numara. Kazandıkları her kuruş helal olsun. Trilyonluk dünya devi firmalar tarafından mağdur edilmiş biri olarak böyle bir müşteri memnuniyeti görmedim ben arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 22 Aralık 2013; 21:51:57 >
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam
  • freestyler_07 kullanıcısına yanıt
    Tablet gelince 4.2 romunu ve GTA Sanadreas`ı kurda bir oyna bakalım akıcılıkta problem varmı.
  • GTA Sanandreas mükkemmel oynatıyor. Kasma, donma vs. görmedim ben.
    Gelsin tableti doldurururm hocam test ve inceleme de yaparım
  • QoS kullanıcısına yanıt
    nasil bi kablo lazım :D çaliştrabilirsem joistiki :D monitöre bağlayıp oyn oynama planlarrım vr
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqur1987

nasil bi kablo lazım :D çaliştrabilirsem joistiki :D monitöre bağlayıp oyn oynama planlarrım vr

kablo dediğim kablolu kol
  • QoS kullanıcısına yanıt
    bende kablolu denedim çalıştıramadım 4,1 sürümünde 4,2.2 de deneme fırsatım olmadı şu an sıkıntılar dolayı servise gönderdim gelsin deneyeceğim artık
  • ekran siyahken panelde ışık sızması oluyor mu, hani clouding falan diyorlar ya, var mı bunda öyle birşey. bakıp söyleyen olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: franticis

ekran siyahken panelde ışık sızması oluyor mu, hani clouding falan diyorlar ya, var mı bunda öyle birşey. bakıp söyleyen olursa sevinirim.

• quote:

quote:

ekran siyahken panelde ışık sızması oluyor mu, hani clouding falan diyorlar ya, var mı bunda öyle birşey. bakıp söyleyen olursa sevinirim.

Merhabalar;
    Tabletin ekranı siyah iken panelde ışık sızması olmamaktadır.
    Ayrıca bu zamana kadar bize ulaşan bu şekilde bir şikayet bulunmamaktadır.
    Bilginize,
  • artes firmasına sesleniyorum satış sonrası desteğinizi aynı şekilde devam ettirin model yükseltmek için alacağım yeni tablette tercihim yine siz olacaksınız.

ayrıca çevremdeki herkese sizin müşterilerinizi ne kadar önemsediğinizi de söylüyorum. :D
  • Bir haftadir araştırıyorum almak istediğim modeller arasında bu da var. Hepsiburadadan mail geldi 299tlye düşmüş. Benim limitim 400tlye kadar en fazla o da. Bunu almak istiyordum şimdi indirime girmiş hepsiburada sitesinde. Acaba almalimiyim ?

http://www.hepsiburada.com/liste/artes-q812-16gb-8-ips-siyah-tablet-5-adet-aksesuar-hediye/productDetails.aspx?productId=bd600266&categoryId=3008012&SKU=BD600266&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd600266%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dartes%255cu0020q812%26fh_refview%3dsearch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpeedstaR -- 26 Aralık 2013; 13:40:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orjinal sarj aleti 20 tl ye aldim bugun. İlgi alaka guzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpeedstaR kullanıcısına yanıt
    Şurada 284tl+5tl kargo : 289'a satılıyor. LİNK
    Novabazardan hiç alışverişim yok 10 lira için riske giremem hepsiburadadan alırım eğer alirsam daha iyi. Ama alacak arkadaşlar için iyi bir fiyat bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce benim q812 de geldi. İlk açılış çok uzun sürdü (2dk ya yakın) dokunmatikte sorun oldu. Dokunuşları algılamadı. Kapatıp açınca düzeldi. Böyle gelenler olursa panik yapmasın diye...
    Şimdi arkadaşlar, üzerinde 4.1.1 var. Ne önerirsiniz, hangi yazılımla devam edeyim? Onda, artes 4.2 vs?
  • Artesteknik kullanıcısına yanıt
    ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franticis -- 28 Aralık 2013; 19:36:16 >
  • franticis F kullanıcısına yanıt
    Tabletin hayırlı olsun. 4.2 romunu indir kur tablet rahatlasın

Şu adresden sürücü ve belgeler bölümünde.

http://www.artescorp.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86104&ttype=Documents#pt
  • Selamlar tablet açılış ekranında takılı kalıyor açılmıyor tableti hızlıal .com dan almıştım garantiye yollamak istiyorum hangi adrese yollamaliyim. Iyi günler
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.