Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce tabletimle ilgili donma sorunu bildirmiştim.Tableti servise göndermiştim sonuç olarak.
    1.Servisin arızalarda veya sorunlarda kargoyu karşılamaları iyi bir hizmet.
    2.Şikayetinizi düzgün anlatabildiğinizde karşıdaki servis elemanının sizi yeterli bilgilendirmesi iyi.
    3.Sorunlu cihazda değişim talep etmediğim halde servis elemanının yenisi ile değişim yapması taktiri şayan.
    Elektronik bir cihaz aldığınızda en en önemli şey servisin kaliteli ve ilgili olmasıdır.Bende tabletimi buradaki iyi yorumlar nedeni ile almıştım elektronik cihazlarda her zaman sorun çıkabilir,servisten sorun yaşamazsanız üzülmezsiniz.
    Sonuç olarak teşekkürler donanımhaber ailesi,teşekkürler artes servis elemanları.
  • Play store ye giremiyorum maalesef uygulama durdu diyor .sebebi ne olabilir. Dün girebiliyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran resmi nasil kaydediliyo arkadaslar hangi tuşlara basmak gerekiyo. sistem 4.2 yuklü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat2167

ekran resmi nasil kaydediliyo arkadaslar hangi tuşlara basmak gerekiyo. sistem 4.2 yuklü

Ses kısma ve güç açma (power) tuşuna birlikte basınca ekran resmini çekiyor. Ben hiç denemedim. 5-10 mesaj önce yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 15 Aralık 2013; 13:08:58 >
  • Mecburen reset attim duzeldi

• 4.1 var sari cabuk bitmeye basladi 4.2 ye gecnce duzelir mi , uygullamalari tab menusunden kaydirinnca kapaniyor mu bir de

• Ekranda görüntü kendiliğinden ard arda zoom yapıp düzeliyor. Bazen açma düğmesine basmama ragmen uyandırmıyor. Birkaç defa da restart etti. Bunlar sorun mu Android veya yazılımsal bişey mi anlamadım.
  • cihaza herhangi bir yazılım atmadan antutu kurdum test yaptırdım 12300 alıyor sizce çok düşük degilmi? 3d grafıkte 15 fps civarı oynatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

cihaza herhangi bir yazılım atmadan antutu kurdum test yaptırdım 12300 alıyor sizce çok düşük degilmi? 3d grafıkte 15 fps civarı oynatıyor

kardes bende android 4.2 yükledikten sonra antutu v3.1 ile 17000 puan aldi. sonra antutu v4.1 yükledim 21000 puan verdi . antutu programi degisik sonuclar veriyor.

• Android 4.4, 4.3 Güncellemeleri verecek misiniz tablete?
  • USB giriş yeri yani şarj giriş yer düzeltildi artesteknike teşekkürler. Sağlık sorunlarım nedeniyle geç gönderdim. Daha önce burada paylaşmıştım sorunumu ve artesteknik tableti istedi ve 10 günlük süreç sonunda servis benden tam puan aldı.

• Tablet iyi guzelde hoparlor cikisini ve guc dugmesini yanlis yere koymuslar tableti tutarken elim ses cikisini tikiyor zaten az cikiyor sesi iyice gidiyor . Ayni sekilde guc dugmeside yanlislikla basilabiliyor

• Arkadaşlar hediye aldığım, 1 gün kullanılmış (versiyon yükseltmesi için) tableti satma kararı aldım..
    19.09.13 fatura tarihli, hdmi kablo -sıfır-, 16gb kingston -sıfır-
    Şekilde 300TL düşünüyorum. Dolapta duracağına bir işe yarasın. İSTANBUL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Naber -- 19 Aralık 2013; 14:57:28 >
  • joystick çaliştırabilen var mı ? 4,1,1 de çalışmamıstı 4,2 de denemedim daha
  • uqur1987 U kullanıcısına yanıt
    Artes Q1003`de kablolu oyun kolunu bende çalıştıramadım. Sanırım Ps3`ün ve Xbox`ın kablosuz kolları çalışıyor sade.
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    blutooth yok olsa deneyeceğim onlarıda :D
  • Ekrandaki sorun için hızlıal a değişime gönderdim, ellerine ulaştımı diye kontrol ettiğimde bana yenisini gönderdiklerini gördüm. Helal olsun Hizli al ve Artes
  • 4.2 yi yukleyince harbinden fark ediyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Artes Q1003`de kablolu oyun kolunu bende çalıştıramadım. Sanırım Ps3`ün ve Xbox`ın kablosuz kolları çalışıyor sade.

kablo için program lazım, öyle tak çalıştır desteklemiyor
  • Geçen hafta D712 tabletimi servise gönderdim. Geçen gün aradılar değişim kararı çıkmış ister muadil bir modelle ücretsiz istersemde 50 tl fark ile Q812 ile değişim yapılacağını söylediler. Gerçekten bu müşteri memnuniyeti hiçbir firmada yok. Eft mi yaptım bakalım pazartesiyi bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.