Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu pvstar+ işe yapıyormuş Arkaplan da youtube videolarını oynatıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Minion Rush oyununda tablet kasiyor nasil onleyebiliriz sizde de boyle mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

Arkadaşlar Minion Rush oyununda tablet kasiyor nasil onleyebiliriz sizde de boyle mi ?

O oyun çoğu cihazda kasıyor sebepsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 80.S.5.5

quote:

Orijinalden alıntı: tryunar

1 haftayı geçti tablet serviste

allahtan kvk'ya yollamadın eski telefonum 30 gün sonra gelmişti

20 gunde yenisi geliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

Arkadaşlar Minion Rush oyununda tablet kasiyor nasil onleyebiliriz sizde de boyle mi ?

Ara ara takiliyor bende de sacma bir sekilde. Nova 3 fazla uzun yukluyor baska da sorun yok oyunlarda.

• Merhabalar
    dün çocuğum için bu tableti aldım. akşam çocuk oyunlarını kurdular. akşam kapattık ama sabah açtığımda " maalesef.Android.process.acore durduruldu " hatası aldım. ne ayarlara girebiliyordum nede diğer hep bu hata çıkıyor. sebebi nedir. sabah çözüm yolları için internette baktım en son çare format oldu. bunun sorunu nedir. versiyon 4.1 wifi biraz yavaş geldi. bunun i,çin ayar varmı 4.2.2 güncellediğimde sorun düzelirmi?

şimdiden teşekkürler.

@Artesteknik
  • quote:

Orijinalden alıntı: makrovba

Merhabalar
    dün çocuğum için bu tableti aldım. akşam çocuk oyunlarını kurdular. akşam kapattık ama sabah açtığımda " maalesef.Android.process.acore durduruldu " hatası aldım. ne ayarlara girebiliyordum nede diğer hep bu hata çıkıyor. sebebi nedir. sabah çözüm yolları için internette baktım en son çare format oldu. bunun sorunu nedir. versiyon 4.1 wifi biraz yavaş geldi. bunun i,çin ayar varmı 4.2.2 güncellediğimde sorun düzelirmi?

şimdiden teşekkürler.

@Artesteknik

Wi-fi nasıl yavaş olabilir ki? akşam saniyede 1 mbit gayet rahat download yapıyordu. 4.2 her türlü daha iyi derhal güncellemenizde fayda var.
  • lycantrophic kullanıcısına yanıt
    merhabalar

belki modemden kaynaklanıyor olabilir. ben böyle sorun yaşayan varmı başka diye sormuştum asıl sorunum o hata " maalesef.Android.process.acore durduruldu "
  • quote:

Orijinalden alıntı: makrovba

Merhabalar

şimdiden teşekkürler.

@Artesteknik

Merhabalar;
    Tableti Andr. 4.2.2 güncellemesi yapmanızı tavsiye ederiz. Güncelleme yaptığınızda diğer sorunda düzelecektir.
    Tşk,
  • Artesteknik kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Akşama gidince hemen güncelleyeceğim.
  • Tabletimde GO Launcher HD for Pad kullanıyorum. Tablet için yapılmış güzel bir launcher. tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoomail

Tabletimde GO Launcher HD for Pad kullanıyorum. Tablet için yapılmış güzel bir launcher. tavsiye ederim.

bunu akşam deniyecem eve bi gidiyimde ya şu tablette switkey klavyeyle yazı yazarken ana menü tuşununu space tuşunu tam altında olması beni deli ediyor yazarken sürekli elim yanlışlıkla ona gidiyor ana menüye gidiyorum sürekli
  • quote:

quote:

Tabletimde GO Launcher HD for Pad kullanıyorum. Tablet için yapılmış güzel bir launcher. tavsiye ederim.

bunu akşam deniyecem eve bi gidiyimde ya şu tablette switkey klavyeyle yazı yazarken ana menü tuşununu space tuşunu tam altında olması beni deli ediyor yazarken sürekli elim yanlışlıkla ona gidiyor ana menüye gidiyorum sürekli

O tuş beni de deli ediyor. Bir müddet sonra biraz da olsa alışkanlık yapıyor.

o tuş ile ana sayfaya giderseniz ana sayfanın hemen yanındaki multitasking tuşuna basıp yazı yazdığınız uygulamayı açın, aynın devam edersiniz yazmaya...

• hoparlörün ve on-off tuşunun konumu da bence kötü. oyun oynarken sorun oluyor..
  • quote:

quote:

quote:

o tuş ile ana sayfaya giderseniz ana sayfanın hemen yanındaki multitasking tuşuna basıp yazı yazdığınız uygulamayı açın, aynın devam edersiniz yazmaya...

biliyorum multitasking'i yinede teşekkürler bazı sürümlerdeki gibi alt sola yerleştirselerdi keşke o tuşları herhalde kitkat biraz farklı güncelleme gelirse o tuş orda olmaz diye tahmin ediyorum çünkü onda 4.4'ü gördüm farklıydı baya baboker sende haklısın bazen oyuna dalarken mesala asphalt'a veya dream soccer'e elim yanlışlıkla power'a gidiyo ekran çat kapanıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

biliyorum multitasking'i yinede teşekkürler bazı sürümlerdeki gibi alt sola yerleştirselerdi keşke o tuşları herhalde kitkat biraz farklı güncelleme gelirse o tuş orda olmaz diye tahmin ediyorum çünkü onda 4.4'ü gördüm farklıydı baya baboker sende haklısın bazen oyuna dalarken mesala asphalt'a veya dream soccer'e elim yanlışlıkla power'a gidiyo ekran çat kapanıyor

Hocam 4.4 de bazı uygulamalarda bar kalkıyor fazla oyun denemedim daha ama bende o tuşların konumu hala aynı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 29 Ocak 2014; 13:44:10 >

• desene rezil olduk
  • quote:

desene rezil olduk

Belki sizin gördüğünüzün launcheri farklıdır , yada ayarı vardır ben bulamamışımdır

• quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

desene rezil olduk

Belki sizin gördüğünüzün launcheri farklıdır , yada ayarı vardır ben bulamamışımdır

launcher galiba değişik gelmişti bana ekran görüntüsüne bakınca

• quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

quote:

Orijinalden alıntı: tuncayykc

quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

quote:

quote:

quote:

beyler ben bu tableti flashı tam anlamıyla kullanmak istesem ANDROİD 4.0 a dönebilirmiyim

BEYLER CVP YOKMU

BEYLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hadi ama cvp yoku

Cevap verilmiş işte, sıfırlarsan olur da 4.0'la işin ne? Flash dediğin ne? Bir sıkıntı yok benim tablette web sitelerinde youtubeda filan.

mesela benim eskiden s2 vardı onda android 4.0 varken net te yotube üzerinden müzik açardım sonra yeni sekmeye tıkladığımda bilgisayar gibi müzik çalardı ben dolaşırdım nette ama 4.1 olunca
    müzik açıp yeni sekmeye tıkladığımda müzik duruyodu fizy dede aynı sı oluyo flash player olmadığı için bu tablettede aynı sorun var android 4.0 a geçersem flash yüklerim sorun kalmaz bunu nasıl yapıcam

Eski versiyonlarında da yok o özellik zaten. 4.0'a döndürmeyi başarsan bile öyle birşey yapamazsın. Yeni youtube uygulamasında olacakmış. O zamana kadar şu uygulama youtube konusunda öyle bir imkan veriyor: Fizy için de Maxthon browser yükleyip ayarlardan flash her zaman açık seçeneğini açarsan yeni sekme açınca da çalmaya devam eder.

PVStar+

eyw kardeş yüklüycem o browserı ama benim ondan öncede htc explorer flash yüklüydü ve yeni sekmelerde tıpkı bilgisayar gibi çalmaya devam ediyodu opera mobilde ama tablette olmuyo

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.