Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende bu cihazdan aldım fakat problem yaşamaktayım. Arada bir genelliklecihazı yeni açtıktan sonra yaşıyorum. Dokunmatiği kayıyor. Yani benim dokunduğum yerin 1bucuk 2 cm yukarısında algılıyor. Benim gibi sıkıntı yaşayan yada bir çözüm bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler.
  • seco16 S kullanıcısına yanıt
    Selam. Pm atmışsınız buradan cevaplıyım. Tabletleriniz hayırlı olsun.

4.2 Romunu kurmak için Bu Adresten Sürücü ve belgeler bölümünden gerekli dosyaları indirin ve Şuradaki yönergeyi izleyerek kurulumu bitirin. Windows 7'li bir bilgisayar kullanın ve Tabletin ayarlarından Usb hata ayıklama seçili olsun.

Pilin tam kapasitesini bulması için 5 - 6 kez tam doldurup tam bitirin.

Oyunlar ve programlar için google playstore ve şu adrese bakabilirsiniz. Apk yüklemek isterseniz tabletinize File manager kurmanız gerekiyor. Es File manager öneririm.

Apk dosyalarını Tabletinizin içindeki Android--Obb klasörünün içine atın ve kurulumu yapın. Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrkn41

Bende bu cihazdan aldım fakat problem yaşamaktayım. Arada bir genelliklecihazı yeni açtıktan sonra yaşıyorum. Dokunmatiği kayıyor. Yani benim dokunduğum yerin 1bucuk 2 cm yukarısında algılıyor. Benim gibi sıkıntı yaşayan yada bir çözüm bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler.

4.2 kurmayı deneyin olmaz ise artesteknik ile iletişime geçin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar;
    Daha önce de yazmıştım.İki tane aldım benim çocuklara.Yalnız bir tanesinde sorun yaşadım.Cihaz şarj olmuyordu.Serviste Ufuk diye bir arkadaş var gerçekten çok ilgili va alakalı birisi.Sağolsun yenisini gönderdi.Cihaz şu an kargoda sanıyorum yarın geçer elimize.Bu arada almak isteyipte tereddüt yaşayanları çok iyi anlayabiliyorum.Çünkü bir tarafta Samsung,Apple,Sony gibi dev markaların tabletleri ve özelliklerine göre gerçekten çok pahalı fiyatları diğer tarafta bence tablet segmentinin General Mobile Discovery'si.Ve hatta başarı,fiyat ve performans yönünden daha da iyisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abderalı

Merhabalar;
    Daha önce de yazmıştım.İki tane aldım benim çocuklara.Yalnız bir tanesinde sorun yaşadım.Cihaz şarj olmuyordu.Serviste Ufuk diye bir arkadaş var gerçekten çok ilgili va alakalı birisi.Sağolsun yenisini gönderdi.Cihaz şu an kargoda sanıyorum yarın geçer elimize.Bu arada almak isteyipte tereddüt yaşayanları çok iyi anlayabiliyorum.Çünkü bir tarafta Samsung,Apple,Sony gibi dev markaların tabletleri ve özelliklerine göre gerçekten çok pahalı fiyatları diğer tarafta bence tablet segmentinin General Mobile Discovery'si.Ve hatta başarı,fiyat ve performans yönünden daha da iyisi.

Kesinlikle katılıyorum. Satış sonrası destek konusunda Artes Firması çok iyi. Sattıkları her ürünün arkasındalar. Fazla sürmez insanlar bu firmayı tanıdıkça daha çok itibar edecekler.

Samsung asus gibi firmalar premium markayız ayağına önce 200 250 lira reklam ve marka ücretini alıyorlar. Dikkat edin malzeme kaliteleri ve donanımlarıda Artesin tabletlerinden kötü..

Ben çevremdeki tablet almaya niyetlenen herkese öneriyorum. Sonuçta yerli firma

• tablete ilgi azaldı galiba. 2 gündür yorum yazan yok.
    ben alıştıkça sevmeye başladım bu aleti. nod32 antivirüs yüklesek cihaz kasılır mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivirzivir35 -- 2 Şubat 2014; 19:58:02 >
  • ivirzivir35 kullanıcısına yanıt
    ne gerek var norton zımbırtısına ki? Advanced Mobile Care dururkene :))
  • quote:

Bende hiçbir şey yüklü değil

• Tableti alali 2 hafta oldu.Şimdiye kadar şükür bir problem cikmadi.Tek sorunum güncelleme sonrasi screen alamiyorum.Daha önce bahsedilen ses kisma+home tuşu vb. komninasyonlari denedim fakat yine screen alamadim.Başka bi yolu varsa bilenlerden rica ediyorum.
    Artes firmasina tesekkur ediyorum buradan.Beklentimin üzerinde bi tablet aldigimi söyleyebilirim.
    Bu platformdaki arkadaşlara da teşekkür ediyorum,yorumlari, geri dönüşleri fikirlerim de etkili oldu gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: delorean6

Tableti alali 2 hafta oldu.Şimdiye kadar şükür bir problem cikmadi.Tek sorunum güncelleme sonrasi screen alamiyorum.Daha önce bahsedilen ses kisma+home tuşu vb. komninasyonlari denedim fakat yine screen alamadim.Başka bi yolu varsa bilenlerden rica ediyorum.
    Artes firmasina tesekkur ediyorum buradan.Beklentimin üzerinde bi tablet aldigimi söyleyebilirim.
    Bu platformdaki arkadaşlara da teşekkür ediyorum,yorumlari, geri dönüşleri fikirlerim de etkili oldu gerçekten

Ses kısma ile kilit tuşuna aynı anda bir süre basın birkaç denemyle olur bende sorun yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

Bende hiçbir şey yüklü değil

Katılıyorum pc de bile kasıyor antivirüs o yüzden ben kurmam arkadaş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar öncelikkle herkese merhaba bende bu artesi almak istiyoruum ve ilk tabletim olacak ama kafam biraz karıştı mesela ben bu artesi alınca ilk işim anladığım kadarı ile android güncelleme olacak bu android güncellemesini ben nerden ve nasıl yapacam androidi güncelledikden sonra cihazda başka güncellenecek birşey varmı bunu soruyorum çünkü android güncelleme ararken rom diye birşeyler buldum bu rom nedir buda cihaz güncellemesimidir anlamadım rom nedir diye bakarken root etmek diye bişeyler çıktı root etmek için rom gereklimidir root edilirse cihaz garanti kapsamından çıkarmı beni bu konularda aydınlatırsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubberfree

arkadaşlar öncelikkle herkese merhaba bende bu artesi almak istiyoruum ve ilk tabletim olacak ama kafam biraz karıştı mesela ben bu artesi alınca ilk işim anladığım kadarı ile android güncelleme olacak bu android güncellemesini ben nerden ve nasıl yapacam androidi güncelledikden sonra cihazda başka güncellenecek birşey varmı bunu soruyorum çünkü android güncelleme ararken rom diye birşeyler buldum bu rom nedir buda cihaz güncellemesimidir anlamadım rom nedir diye bakarken root etmek diye bişeyler çıktı root etmek için rom gereklimidir root edilirse cihaz garanti kapsamından çıkarmı beni bu konularda aydınlatırsanız sevinirim

Her şeyi unut
    artesin sitesindeki güncelleme için talimatlar var onlarla güncelleme yi (romu) yükleyin. Uygulamalar mağazada otamatik guncellenir:)

• Teşekkürler söylediğin kombinasyonla aldım görüntüyü
    Bi problem yok demiştim ama iki ayrı yerde, artık ölü piksel mi diyosunuz blurlaşma mı diyim çizgiler çıkmaya başladı.Umarım daha fazla ilerlemez.

• quote:

quote:

arkadaşlar öncelikkle herkese merhaba bende bu artesi almak istiyoruum ve ilk tabletim olacak ama kafam biraz karıştı mesela ben bu artesi alınca ilk işim anladığım kadarı ile android güncelleme olacak bu android güncellemesini ben nerden ve nasıl yapacam androidi güncelledikden sonra cihazda başka güncellenecek birşey varmı bunu soruyorum çünkü android güncelleme ararken rom diye birşeyler buldum bu rom nedir buda cihaz güncellemesimidir anlamadım rom nedir diye bakarken root etmek diye bişeyler çıktı root etmek için rom gereklimidir root edilirse cihaz garanti kapsamından çıkarmı beni bu konularda aydınlatırsanız sevinirim

Her şeyi unut
    artesin sitesindeki güncelleme için talimatlar var onlarla güncelleme yi (romu) yükleyin. Uygulamalar mağazada otamatik guncellenir:)

http://www.artescorp.com/uploads/Archos_80Platinum_Firmware_Update.pdf
    yapacağım güncelleme bumudur yoksa başka bir güncellememidir ben pek bulamadımda artesin sitesinde bu tablet için olan güncellemeyi tablet cahiliyiz sonuçta :)

• Tabletleriniz Hayırlı olsun arkadaşlar. Rom dosyasına Şu adresten Sürücü ve Belgeler kısmından 4.2 romunu ve PhoenixSuit yükleme aracını indirerek kolayca yapabilirsiniz.

3 - 5 dakika sürüyor. Kolay gelsin
  • teşekkür ederim bilgiler için bu güncelleme ile root da yapmış oluyormuyuz yoksa root için ayrı dosyalarmı indirmeliyim ve root yapmak benim ne işime yarar cihazın poerformansını arttırırmı birde root yaparsak cihaz garantiden çıkarmı
  • quote:

quote:

quote:

Her şeyi unut

http://www.artescorp.com/uploads/Archos_80Platinum_Firmware_Update.pdf
    yapacağım güncelleme bumudur yoksa başka bir güncellememidir ben pek bulamadımda artesin sitesinde bu tablet için olan güncellemeyi tablet cahiliyiz sonuçta :)

talimatlar buhttp://www.artescorp.com/uploads/Artes_Q812_Firmware_Update.pdf

Güncelleme bu :https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=sos1paGWr7mzFAylevBZHvQUgMrzALq2SHXtrZuFdKI%3D

phonix süit yazılımıda budur :
    https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=7vLDjZr8oRQPD7/yZVoocR%2BRwskuEmYmCqZaw16YO7E%3D

• quote:

teşekkür ederim bilgiler için bu güncelleme ile root da yapmış oluyormuyuz yoksa root için ayrı dosyalarmı indirmeliyim ve root yapmak benim ne işime yarar cihazın poerformansını arttırırmı birde root yaparsak cihaz garantiden çıkarmı

Root derine erişim sağlar , bende var ama pek faydasını göremedim daha :)

• tamadır durum anlaşıldı makineyi sipariş veriyorum gelince güncellemeleride yüklüyecem şu güncellemeler için ayrı bilgisayar gerektirmese idi daha iyi olurdu ama neyseki ofisde bir bilgisayar var oradan indirip tablete yüklerim artık tekrar teşekkürler yardımlarınız için :)
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.