Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar hala tabletle birlikte gelen resmi romu kullanan varsa bir daha dusunsun. dun gece tableti aldiktan 1.5 ay sonra 4.2.2 v5 3.3.1 romunu yukledim ve tabletteki performans artisi muazzam. suanda sanki yeni bir tablet satin almisim gibi oldum. kesinlikle yukleyin bu son sürümü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @lperen

arkadaslar hala tabletle birlikte gelen resmi romu kullanan varsa bir daha dusunsun. dun gece tableti aldiktan 1.5 ay sonra 4.2.2 v5 3.3.1 romunu yukledim ve tabletteki performans artisi muazzam. suanda sanki yeni bir tablet satin almisim gibi oldum. kesinlikle yukleyin bu son sürümü.

Aynen. Bu fark antutuya da yansıyor 13 binlerden 21 binlere çıkıyor. Ama maalesef beta 4.4.2 ile performans eskisine dönüyor. Yani şuan için en iyi rom 4.2.2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanında gelen şarj aletiyle %100'e kadar şarj ediyorum ama çıkarınca %95 oluyor 1-2 dakika içinde. Bu bir sorun mu? Şarj aleti mi yetersiz geliyor?
  • Artes' in yeni verecegi surumlerle acaba 23 000 puanin ustune cikabilir miyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

Artes' in yeni verecegi surumlerle acaba 23 000 puanin ustune cikabilir miyiz ?

İşlemci hıZına bakılırsa çok zor

• 80.S.5.5 kullanıcısına yanıt
    aynen + ekran kartı 3d performansı düşük çıkıyor
  • Artes 1.2 diye satti bize 1.0 cikti

• ugrkn41 U kullanıcısına yanıt
    O sorunun hemen hemen aynisini yasadim benimkinde hic algilamiyodu bazen.urunu aldiktan sonra 3 ay sonra servise yolladim sifirini yolladilar suan hicbir sorun yok.

• quote:

Artes' in yeni verecegi surumlerle acaba 23 000 puanin ustune cikabilir miyiz ?

artesin yeni sürüm vereceği hakkında kesin bir bilgi yok. Fakat eğerki bu güncelleme beta 4.4.2 nin tamamlanmış ve optimize edilmiş hali olursa , cihazın açılış hızına dayanarak 4.2.2 yi skor konusunda gececeğini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrkn41

Bende bu cihazdan aldım fakat problem yaşamaktayım. Arada bir genelliklecihazı yeni açtıktan sonra yaşıyorum. Dokunmatiği kayıyor. Yani benim dokunduğum yerin 1bucuk 2 cm yukarısında algılıyor. Benim gibi sıkıntı yaşayan yada bir çözüm bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler.

dostum ekran ayarlarından çözdüm ben bu sorunu.
    kısaca anlatayım, bazı oyunlar tablet versiyonu ile tam uyumlu değil, o yüzden dokunma algısını otomatik değiştiriyor tablet, o oyundan çıkınca da oyundaki haliyle kalabiliyor. örneğin ben hay day oynarken aynı sorunu yaşadım. ayarlardan ekran kısmına gel, orada ismini hatırlayamadığım bir ayar var, default veya oyunlara göre değişken diyor, orada oyunlara göre değişken seçeneğini default olarak değiştirdim sorun çözüldü. çözemezsen yaz detay vereyim.
    ..
    bu arada selam millet :)
    aranıza yeni katıldım, eşim doğum günü hediyesi olarak almıştı 22 ocakta, sağolsun hepsiburada.com yeni yolladı.
    öncelikle bu sitenin her yerde yapmaya yemin ettiğim kötü reklamını yapmış olayım.

• quote:

Artes 1.2 diye satti bize 1.0 cikti

Bi kaç programdan baktım 1.2 işlemci hızı

• quote:

Orijinalden alıntı: 80.S.5.5

quote:

Artes 1.2 diye satti bize 1.0 cikti

Bi kaç programdan baktım 1.2 işlemci hızı

En guvenilir programlar (cpu-z,antutu) 1.0 ghz oldugunu gosteriyor siz hangi programdan baktiniz merak ettim ?

• sonunda fırsat bulup şarj kablosunu değiştirdim
    annem arayıp tablet şarj olmuyo yeni kablo al dedi :D s-linkin usb-micro usb kablosunu aldım şuan sorun yok gayet iyi şarj oluyor bir kaç gün sonra anlaşılır usb girişimi sorunlu yoksa eski kablosumu
  • Bu tablet ile asphalt 8 oynayan var mıperformansı nasıl?

• arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. An itibariyle artesime kavuştum, bir internet sitesinden 350 tlye aldım kutuyu açtım fakat gözüme direkt telefon açma kapama tuuşu takıldı. Dışarıya çıkmış gibi duruyor. Fotoğrafını çektim sizlerle paylaşmak için acaba sizlerinki de böyle miydi? Yardımcı olursanız çok sevinirim, içime sinmedi çünkü yeni gelmişken iade etmeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

Bu tablet ile asphalt 8 oynayan var mıperformansı nasıl?

Asphalt oynamadım ama 3d pek çok oyun oynadım, meraktan denediklerim de var, Need for speed, Modern Warfare 4, dead trigger, batman dkr filan. Performansı çok çok iyi, açamadığı, düzgün çalıştırmadığı oyun yok maşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikinoktas

arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. An itibariyle artesime kavuştum, bir internet sitesinden 350 tlye aldım kutuyu açtım fakat gözüme direkt telefon açma kapama tuuşu takıldı. Dışarıya çıkmış gibi duruyor. Fotoğrafını çektim sizlerle paylaşmak için acaba sizlerinki de böyle miydi? Yardımcı olursanız çok sevinirim, içime sinmedi çünkü yeni gelmişken iade etmeyi düşünüyorum

Benimki home tuşuyla aynı hizada. Muhtemelen montaj sıkıntısı var seninkinde. Sorun yaratmaz tahminen ama için rahat etsin değiştirsinler .

• lycantrophic kullanıcısına yanıt
    Redline Rush oyununuda dene. Asphalt 8 tarzında.

• Kağıt üzerinde 1.2 yazsa da testlerde 1008 çıkması doğal, Onda v812 testleri de aynı şekilde 1008 çıkıyor. 1.0 ghz yazsa 900 tarzı bişey çıkardı testte. Ram de 2 gb'ken 1725 gibi bişey gösteriyor mesela, çok takılmamak gerek o sonuçlara, Artes'in gelen tabletleri söküp içindeki parçaları bir alt modeliyle değiştirecek hali yok.

Asıl sıkıntı firmware'i antutu skorlarını şişirmek için modifiye ettikleri yolunda. Ne kadar doğrudur bilmem, ama 4.2'le 20 bindeyken beta 4.4'le skorun bir anda 12-13 bine düşüyor olması düşündürmüyor değil..

Onda V812 Antutu X skorları

• quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

Kağıt üzerinde 1.2 yazsa da testlerde 1008 çıkması doğal, Onda v812 testleri de aynı şekilde 1008 çıkıyor. 1.0 ghz yazsa 900 tarzı bişey çıkardı testte. Ram de 2 gb'ken 1725 gibi bişey gösteriyor mesela, çok takılmamak gerek o sonuçlara, Artes'in gelen tabletleri söküp içindeki parçaları bir alt modeliyle değiştirecek hali yok.

Asıl sıkıntı firmware'i antutu skorlarını şişirmek için modifiye ettikleri yolunda. Ne kadar doğrudur bilmem, ama 4.2'le 20 bindeyken beta 4.4'le skorun bir anda 12-13 bine düşüyor olması düşündürmüyor değil..

Onda V812 Antutu X skorları

Pek sanmiyorum zaten gözle gorulur bir değişim gerçekleşti bence performansa yönelik bir guncellemeydi.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.