Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette yazılan herşeye atlamamak gerek tabii, ben de gayet memnunum performansından.
  • lycantrophic kullanıcısına yanıt
    CİHAZIN PERFORMANSI DEGİŞMESE dediğin doğru denebilir fakat cihaz 4.2 ile gercekten canlanıyor
  • Arkadaşlar android telefonunuz olan vardır bu tableti android telefon ile gps modül olarak kullanan var mı ? Yani bluetooth ile gps modül olarak kullanan eğer var ise yazabilir mi ? Eğer denemedik diyor iseniz google play dan bluetooth gps modül programları var onun ile deneye bilirmisiniz eğer olur isse hemen alacağım.
  • Tam anlamadım sorunu ama bluetooth ve gps özelliği yok bu tablette.
  • Arkadaslar güncellemeden sonra wifi de bende önceden ceken yerlerde cekmez oldu sizdede bu oldumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RackmaNia

Arkadaslar güncellemeden sonra wifi de bende önceden ceken yerlerde cekmez oldu sizdede bu oldumu ?

Bende sürekli kopuyordu bir ara, o yüzden hala 4.4.2 den geri dönmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

Arkadaslar güncellemeden sonra wifi de bende önceden ceken yerlerde cekmez oldu sizdede bu oldumu ?

hocam bende 2 dis ccekio gozukuo ama dısler sonuk gozukuo
  • quote:

quote:

quote:

hocam bende 2 dis ccekio gozukuo ama dısler sonuk gozukuo

O bendede oluyordu wifi kapatıp görev yöneticisi ile her şeyi kapatıp tekrar deneyince genelde oluyordu.

• Lumia 520' nin wifi çekim gücü bile Onda v 812'de olaydı vay ki vay, maalesef onda V812 wifi konusunda vasat, bence tamamen donanımsal bir zayıflık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: saditoy

Lumia 520' nin wifi çekim gücü bile Onda v 812'de olaydı vay ki vay, maalesef onda V812 wifi konusunda vasat, bence tamamen donanımsal bir zayıflık...

hicte bile oyle degil arkadasim genelleme yapmamayi ne zaman ogreneceksiniz.

ayni noktaya tablet laptop ve telefonu koydum tablet digerleri ayni derecede cekoyordu hatta ayni cekmesine karsin videolarda nedense donma olmuyordu. laptop tan youtube dan ayni sarkiyi aciyorum tablet donmadan oynatirken laptop donup duriyor.
    velhasil wifi de sikinti yok

• wi-fi genelde bende de 2 -3 diş çekiyor.

bu arada geçenlerde google chrome yi güncelledikten sonra dün akşam farkettim ki chrome milliyet - habertürk gibi sitelerde videoları açmıyor.
    android in kendi tarayıcısı ise açıyor.
    chrome için ne yapabilirim. video açmama acaba sizin cihazlarda da oluyor mu. deneyebilirseniz çok sevinirim.

örneğin bu sayfadaki videolar açılmıyor http://www.milliyet.tv/Milliyet-Tv/
  • quote:

Orijinalden alıntı: saditoy

Lumia 520' nin wifi çekim gücü bile Onda v 812'de olaydı vay ki vay, maalesef onda V812 wifi konusunda vasat, bence tamamen donanımsal bir zayıflık...

Merhaba; bu üründen bizde 2 adet mevcut.İkisinde de wifi çekimi gayet güzel.Ne ile kıyasladığımı sorarsanız s4 mini ile aralarında video yükleme ve sayfa açma konusunda kıyas etmiştim.

• daha önceden power tuşunda bir sıkıntı olduğu için geri gönderdiğim cihazıma bugun kavuştum. Arkadaşlar şu an şarjı yüzde 50 civarında tamamen bitirip mi şarja koymam lazım yoksa hemen mi koymalıyım? ayrıca 4.2.2 yi hemen yükleyeceğim çok güzel yorumlar var 4.2.2 hakkında
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: clubberfree

teşekkür ederim bilgiler için bu güncelleme ile root da yapmış oluyormuyuz yoksa root için ayrı dosyalarmı indirmeliyim ve root yapmak benim ne işime yarar cihazın poerformansını arttırırmı birde root yaparsak cihaz garantiden çıkarmı

Root derine erişim sağlar , bende var ama pek faydasını göremedim daha :)

bende root yaptim cok faydasini gordüm , kullanmana bagli root. örnegin tıtanium backupla yedek alip geri yüklersin, yasakli siteye girmek istiyorsan setDNS yi kullanabilirsin, oyunlara hile yapip parani yükseltebilirsin vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: vedat2167

quote:

quote:

teşekkür ederim bilgiler için bu güncelleme ile root da yapmış oluyormuyuz yoksa root için ayrı dosyalarmı indirmeliyim ve root yapmak benim ne işime yarar cihazın poerformansını arttırırmı birde root yaparsak cihaz garantiden çıkarmı

bende root yaptim cok faydasini gordüm , kullanmana bagli root. örnegin tıtanium backupla yedek alip geri yüklersin, yasakli siteye girmek istiyorsan setDNS yi kullanabilirsin, oyunlara hile yapip parani yükseltebilirsin vs.

Hile olayını biraz açsana

• ikinoktas İ kullanıcısına yanıt
    Pil teknolojisi artık ilerledi. Yeni piller Lityum polimer standardında istediğiniz zaman şarz edebilirsiniz. Ancak pilin tablet tarafından hafızasının oluşması için genelde 5 6 kez tam şarz edip tam bitirilir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Freedom denen bir app var. Gerçi google store'dan ban yenebiliyor ama geri açmak da mümkün.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Game killer.apk bu programla hile yapabilirsin kardeş

programi calıstır
    menüye geri gelip oyuna gir sol köşede hile programı gözukur.
    oyuna başlamadan paran nekadarsa (mesela 1000)onu game killer tiklayip searchtan arat.
    arama bitince oyundan bi bolüm oynayıp paranı yükselt.
    (1500) e yükseldi diyelim tekrar hile programıni aç aynı şekilde yeni parayi yazıp arat ve orada arattigin miktar gozukur
    gözuken miktarin ûzerine tikla ve yükseltmek istedigin miktari oraya yaz. mesela99999999 gibi. OK diyip sonucu görebilirsin.
    biraz kafan karismis olabilir.
    daha ayrintisini
    google aratirsan nasil yapilcagi yaziyor yada youtubeden bakabilirsin.

ben bu programi kullanıyorum sorunsuz çalısmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

quote:

quote:

quote:

quote:

Freedom denen bir app var. Gerçi google store'dan ban yenebiliyor ama geri açmak da mümkün.

Hocam o iş görmüyor fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Pil teknolojisi artık ilerledi. Yeni piller Lityum polimer standardında istediğiniz zaman şarz edebilirsiniz. Ancak pilin tablet tarafından hafızasının oluşması için genelde 5 6 kez tam şarz edip tam bitirilir

Tam tersi, lityum iyon pillerde pili tam olarak bitirmek pilin bozulmasına sebep olabilir. Yarıyı geçirmeden şarj etmek en sağlıklısı aman diyeyim. Şimdiye kadar bir kere tam boşaldı istemeden, onda da kırmızı şarj olmuyor simgesi çıktı. Şarj edebilene kadar akla karayı seçtim. Kesinlikle pili tam boşaltmayın, hatta mümkünse yarısında şarj etmeye özen gösterin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 7 Şubat 2014; 15:43:58 >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.